Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD her

Sådan passer vi på hinanden – læs mere om vores covid-19 tiltag her.

Luk

Mød holdet bag

Forvent opmærksom gæstfrihed og ekstraordinær service

Vores dygtige Eventteam består af passionerede professionelle, der kombinerer et arsenal af talenter, fagligheder og erfaringer, når de hver dag skaber veldesignede og uforglemmelige oplevelser for vores gæster. Vi er detaljeorienterede, engagerede og erfarne og alle optaget af én ting: At dit arrangement hos os ikke kun bliver, som du håber på, men bedre. Vi planlægger og tænker forud, så du blot skal nyde dagen.

Maria Lentz-Greve

Head of Event & Conference Sales

Julius Rasmussen

Conference & Event Sales Manager

Chandra Nielsen

Eventteam

“Tak for et fornemt arrangement ved Lauras konfirmation hos jer i søndags. – Vi er simpelthen bare super tilfredse. Alt var perfekt. Maden og vinen og ikke mindst dine kollegaers meget professionelle og venlige måde at tage sig af os gæster på. En særlig tak til Thomas, som var utrolig god til at komme med input til “lille mig”, der var festens toastmaster. Det har tilsvarende været en fornøjelse at planlægge det hele sammen med dig.”

Laura, Pernille og Christian (Konfirmation)

“Fra starten af forløbet er vi blevet mødt af en professionel og meget personlig interesse, og hele vejen igennem har vi haft en følelse af, at alt kunne lade sig gøre – så vi har hele tiden haft en vildt god mavefornemmelse. Vi giver Admiral Hotel 6 ud af 5 stjerner”

Janni og Rune (brudepar)

Kontakt vores Eventteam

Udfyld boksene herunder, så vil vores Eventteam kontakte dig. Du er også velkommen til at kontakte teamet på event@admiralhotel.dk

  • MM slash DD slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.