Book værelse
SALT bar og restaurant
Book nu

Om SALT

I SALT er maden fuld af nytænkning og udfordrende smagssammensætninger. Maden er moderne dansk og er skabt ud fra et stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker er med til at forfine smagsformerne. På SALT findes en klassisk, genkendelig smag, hvor de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet udtryk. Der er tale om moderne klassikere, som udfordrer tryghedens rammer, og som på den måde skaber grundlag for nye glæder.

SALTs køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, har siden 2004 været det bærende led i at skabe den røde tråd mellem tradition og fornyelse, mellem glæden ved det trygge og udfordringen i at gå nye veje. I denne sammenhæng opstod det gennemtrængende fokus på maden som værende moderne dansk.

SALT restaurant har ca. 110 pladser.

Du kan bestille bord på SALTs hjemmeside eller på telefon 3374 1444

Aktuel SALT menu

 

SALTET STENBIDERROGN
Kartoffel, hollandaise og piment d´espelette
SAUTERET SPINAT
Ricotta, boghvede og havesyre
RISTET TORSK
Braiseret oksehale, spidskål og røget sauce
STEGT DUROC GRIS
Glaskål, morkel og pata negra
RISTET MANGO
Kokos og saltet karamelis

 

4 serveringer DKK 395
5 serveringer DKK 445
Vinmenu til 4 serveringer DKK 325
Vinmenu til 5 serveringer DKK395

Book bord nu

SALTs åbningstider

Morgenbuffet mandag – fredag
06.30 – 10.00

Morgenbuffet lørdag – søndag
6.30 – 10.30

Frokost alle dage
12.00 – 16.00

Middag alle dage
17.00 – 22.00

SALT café

Et brus af sommer på Admiral Kaj med udsigt til det charmerende havneliv.

Kom ned og oplev atmosfæren og den helt særlige stemning i Københavns smørhul foran Admiral Hotel.

På den stemningsfulde træterrasse på Admiral Kaj og i SALT café kan du nyde udsigten til havnelivet og dets skibe.

SALT køkken byder på salte skumsprøjt og lette retter, f.eks. pil-selv skalrejer fra Nordatlanten med mayonnaise, citron og sprødt rugbrød.

SALT café åbner igen i april 2017