Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD her

Sådan passer vi på hinanden – læs mere om vores covid-19 tiltag her.

Luk

SALT bar & restaurant

Smagen af SALT

SALT bar og restaurant i hotellets stueetage er et uformelt og populært gastronomisk samlingssted for både lokale stamkunder, forretningsfolk og middagsgæster fra ind- og udland. Køkkenchef Rasmus Møller Nielsen har skabt et elegant, moderne køkken med fundament i klassiske dyder, og gæster kan blive fristet af både flere mindre serveringer og klassiske favoritter. Vi har naturligvis en vinkælder, der matcher, uanset om du er ude efter ugens ene, gode glas eller vil på smagsudflugt under restaurantchefens kyndige guidning.  Du kan læse mere på SALTs hjemmeside.

SALT essentials

Hvordan opleves sæsonens råvarer, når vi bruger kokkehåndværket til at fremkalde smagen i hvert enkelt element? Det undersøger vi i menuen SALT essentials, som er en hyldest til lokale råvarer og årstidernes skiften – en hyldest, vi sætter på tallerken for dig.

Menuen skifter hver 5. uge, og tager inspiration fra sæsonen.

SALT bar

SALT bar i hotellets stueetage er det perfekte sted at mødes, networke, fejre, varme op eller runde af, og alle er velkomne her. Vores bartendere mixer cocktails, anbefaler vin og skænker øl, og er du mere sulten end tørstig, kan du også spise en afslappet frokost eller middag i baren.

SALT café

SALT café ligger på kanten af kajen med udsigt til Københavns Havn, Skuespilhuset og Operaen. Terrassen har et loungeområde samt borde og stole med tilhørende varmelamper, til de lange lyse nætter. I baren kan du købe lækre retter fra SALT køkken, prøve deres gode cocktails eller nyde et stille glas vin, mens Københavns pulserende havneliv går forbi på kajen. Caféen er åben i sommerhalvåret, mellem maj – september.