Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

Det praktiske

Vi har fundet løsningerne for dig

Når man skal afsted på ophold, kan der ofte være mange praktiske fornødenheder, som man ikke lige har taget stilling til, eller måske ikke gider tage stilling til. Derfor, har vi gjort det for dig. Vi har samlet nogle af de ting vores gæster ofte efterspørger.

Check in, check out, roomservice og morgenmad

Check in: Tidligst kl. 14.00.
Check out: Senest kl. 12.00.
Hvis du ankommer før kl. 14.00, har vi mulighed for at opbevare bagage i hotellets bagageområde.

Det er muligt at bestille roomservice fra SALT restaurant, når du bor på hotellet. Roomservicemenuen kan du finde på salt.dk eller Digital Guest.

Vi tilbyder altid en lækker morgenmad, der hjælper til at starte dagen rigtigt. Læs mere om morgenmaden samt åbningstiderne for morgenmadsrestauranten her.

Lej en cykel eller elbil

København er kendt for sin cykelkultur, og i de seneste år er der blevet investeret store summer i at holde København så cykelvenlig som muligt. Der er cykelstier langs de fleste større veje, og særlige cykelruter fører dig gennem nogle af byens smukke, grønne områder og byens cykelbroer.

Du kan leje vores cykler i receptionen.
1 voksencykel: kr. 150
1 børne-cykel: kr. 75
1 familiecykel (ladcykel): kr. 600

Alle cykler skal afleveres dagen efter senest kl. 7.30

Skal du lidt længere væk og har brug for en bil? Vi samarbejder med elbilerne GreenMobility, så du kan køre byen tynd med god samvittighed.

Det eneste du skal gøre:
Download GreenMobility app’en
Oplys kørekort og betalingsoplysninger
Så er du i gang og kan brug app’en til at finde, reservere og åbne en bybil

Brug promotionkoden: #Admiral
– så får du de første 30 minutter gratis

Wi-Fi

Vores Wi-Fi er gratis tilgængeligt for alle vores gæster. For at benytte hotellets Wi-Fi, gøres følgende:

1.Tænd dit Wi-Fi og opret forbindelse til det trådløse netværk ”Admiral-Guest”.
2. Åben din foretrukne internet browser. Indtast www.admiralhotelwifi.dk. Udfyld med dit navn og e-mail. Husk at afkrydse feltet med vilkår og betingelser. Derefter tryk på feltet ”Continue to the internet”.
3. Du er nu tilsluttet i 4 dage. Hvis du skal være på hotellet i længere tid, skal du følge denne procedure hver 4. dag.

Du er altid velkommen til at kontakte receptionen for mere information

Parkering og privat kørsel

Foran hotellet er der et mindre antal private parkeringspladser til rådighed for hotellets gæster mod betaling. Bilens nummerplade skal registreres i maskinen ved betaling, og det er ikke muligt at reservere en parkeringsplads inden ankomst til hotellet.

Kr. 30 pr. time
Kr.  275 for 24 timer

 

Parkering ved Kvæsthusmolen

Hotellet har en aftale med Jeudan Parkering under Kvæsthusmolen (Skt. Annæ Plads nr. 32), hvor gæster kan købe parkering for kr. 325 pr. døgn. Registrering af nummerplade sker ved check-in i receptionen før indkørsel.

Jeudan Parkering er en underjordisk og fuldautomatisk parkeringskælder i 3 etager med 500 parkeringspladser, inkl. +100 parkeringspladser med lade standere til elbiler. Bemærk venligst, at dette ikke er inkluderet i parkeringen – benyt enten brik eller Clever app. Afstand fra parkeringskælderen til hotellet er mindre end 100 meter. Parkering på timebasis købes i automaterne i parkeringskælderen.

 

Ønsker du privat transfer, limousine eller sightseeing, kan du kontakte vores vagtmester på information@admiralhotel.dk.

Børnepasning og babyudstyr

Vi har et samarbejde med Baby Golightly, som udlejer baby- og børneudstyr til børnefamilier på besøg i København. Her kan du få alt, hvad en moderne børnefamilie har brug for på en ferie. Lej fx en barnevogn, klapvogn, autostol eller babyseng og få den leveret på hotellet, i lufthavnen, eller hvor det passer jer. Du kan også tilkøbe bleer og babymad. Du støtter samtidig en bæredygtig løsning.

Vi tilbyder derudover børnepasning efter forespørgsel inden ankomst. Vi har en fast aftale med Pædagogisk Vikarbureau om børnepasning. Her kan vi tilkalde både faguddannede pædagoger, pædagogmedhjælpere og faguddannede skolelærere. Du kan få hjælp til alt fra lektielæsning til udflugter, hygge og brætspil.

Kontakt vagtmester på information@admiralhotel.dk eller +45 33741414.

Motion og wellness

Hotellets placering på havnefronten er det perfekte startsted for en smuk løbetur gennem byen. Du kan også tage med på en guidet løbetur til byens populære attraktioner. Se mere her.

Kun 10 minutters gang fra hotellet ligger SATS, som tilbyder styrke- og konditionstræning, squash og forskellige træningshold. Adgangskort koster kr. 80 pr. dag, og kan købes i receptionen.
Har du lyst til lidt ekstra forkælelse når du er færdig, kan du bestille massage i vores sauna-område. Booking af massage skal gøres inden ankomst.

Noget, du mangler svar på?

Så skriv en mail til information@admiralhotel.dk, eller kontakt receptionen når du er på hotellet – vi står klar til at hjælpe.