Book værelse
Book nu

De mest unikke hotelværelser i København

Det har været vigtigt at arbejde med nogle af de stemninger, der er i og omkring huset i forhold til indretningen på hotelværelserne. En overnatning på Admiral Hotel er en oplevelse i sig selv.

  • Havnen, vandet og himlen, som påvirker lyset og udsigten og skaber et foranderligt liv uden for vinduerne.
  • Arkitekturen med den dominerende trækonstruktion og de tykke mure.
  • Ønsket om at forstærke husets maritime, maskuline og eksklusive stil.

Farverne i værelserne er et møde mellem inde og ude, og er valgt for at give rummet et indbydende udtryk. Indretningen med massive teaktræsmøbler fra Skagerak er specielt udviklet til Admiral Hotel. Sengetæppet giver en fornemmelse af hjemlighed og lækker kvalitet. Sofa og lænestole er med til danne nogle rum i rummet, og de giver flere måder at opholde sig i værelset på.

Alle 366 værelser er udstyret med TV, telefon, WiFi, minibar, hårtørrer og roomservice. Der er også mulighed for vaske- og renseservice.

Copenhagen Admiral Hotel er centralt beliggende i København med kort gåafstand til byens meste kendte attraktioner og seværdigheder samt udsigt til Københavns nye smørhul, Ofelia Plads.

Situationen i Danmark

Danmark har i øjeblikket lavt smittetryk og smittespredning af covid-19. Langt de fleste steder i København er åbne, inkl. caféer, restauranter og  kulturinstitutioner. Den offentlige trafik er ligeledes tilgængelig, men det opfordres fra myndighedernes side, at man bærer mundbind i travle perioder, som f.eks. i myldertiden.

Ift. rejser, er der stadig restriktioner gældende. I lufthavnen og i luften er det et krav at der bæres mundbind under hele rejsen, og der er flere lande som myndighederne stadig fraråder rejser til samt lande hvis borgere har indrejse forbud. Dette gælder dog ikke for rejsende med anerkendelsesværdige formål, som f.eks. forretningsrejser. Yderligere eksisterer en 6-dagsregel for turister, hvor besøgende fra de godkendte lande, skal booke minimum 6 overnatninger ved besøg i Danmark.

Læs mere om vores forebyggende tiltag på hotellet her.

Gæsteanmeldelser

Baseret på over 2.400 anmeldelser.

       

 

4.2 ud af 5.0

Beliggenhed
4.8
Service
4.3
 
83% af vores gæster anbefaler Admiral

Du kan læse, hvad vores gæster siger om hotellet her.

Det siger hotelgæsterne om vores hotel og hotelværelser…

Unikt hotel med central placering i KBH.

Hotellet er et af de oprindelige pakhuse i byen og har stor charme og flot udsigt fra værelserne ud mod vandet. Allerede i lobbyen kan du mærke historien i hotellet og bliver taget godt imod i receptionen. Hotellets restaurant laver enestående mad og kan klart anbefales, selvom du ikke bor på hotellet. Værelserne er lavet således at de kan videreføre hotellets historie i kombination med de moderne fornødenheder. Hotellets placering gør at mange af seværdighederne ligger indenfor utrolig tæt gåafstand eller er nemme at komme til med offentlig transport. Et godt valg til overnatning i København.

Jesper T., Danmark

 

Charmerende og rent hotel

Blev mødt af en utrolig venlig receptionist, der også kort tid efter min ankomst ringede til mig på værelset og spurgte, om alt var i orden.

Flot og charmerende værelse, og sjældent har jeg oplevet så god rengøring. Der var virkelig ikke noget at sætte en finger på, og jeg er ellers noget striks, når det kommer til rengøring.

Værelset indeholdt alt, der kunne tænkes at være nødvendigt. I modsætning til de fleste hoteller, var her på badeværelset både shower, shampoo, balsam (fantastisk!), creme og håndsæbe. Dejligt med sådan et udvalg i stedet for blot “hair- & bodyshampoo”!

Minibar på værelset og mulighed for at brygge te og kaffe. Flot udsigt udover København. Mit værelse vendte ikke ud mod vandet, men det var lige så fedt til den anden side at kunne se ambassader, Amalienborg og Marmorkirken fra mit vindue. God information om hotellets muligheder på værelset, hvor der også lå et hæfte med inspiration til aktiviteter i byen.

Her vil jeg aldrig tøve med at komme igen, og derfor giver jeg min varmeste anbefaling til andre.

Pia H., Danmark

 

Dejligt hotel man helt sikkert vender tilbage til

Det er mit første besøg på Admiralen, i forbindelse med et 3 dages ophold med min kone. Beliggenheden ved siden af Margrethe, Nyhavn og Strøget er absolut perfekt, hvis man er til det.

Flere gange under opholdet, henvendte jeg mig i receptionen, og hver eneste gang blev jeg mødt af en meget venlig og smilende receptionist.

Værelset var ikke stort, men meget funktionelt med udsigt over vandet, samt badekar på badeværelset. Sengene var rigtig gode, og værelset var dejlig stille.

Taget prisen i betragtning, og sammenholdt med billigere hoteller i København, så får man fuld valuta for pengene.

Morgenmaden koster kr. 150, og er ikke overvældende, men ganske fin med stort udvalg. Til prisen helt i orden, men ellers kan det anbefales at prøve morgenmaden på de omkringliggende caféer.

Wifi fungerede perfekt, og mærkede ingen problemer

Hans M., Danmark