Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

Conference Suite

  • Rummelig suite og flot udsigt over byens tage samt Marmorkirken
  • Stort mødebord med plads til otte deltagere samt stort TV til fremvisning
  • Aircondition og ventilationssystem
  • Seng (180 x 200 cm) med allergivenlige dyner og puder, på separat etage

Pragtfuld udsigt

Den netop renoverede Conference Suite fra 2019 er hele 50-57 m2 fordelt på to etager, og ligger på hotellets øverste etage. Dette betyder, at suiten har en flot udsigt over byens tage og spir, der bl.a. inkluderer Marmorkirkens smukke, runde kobberbelagte kuppel. Hotellets historie og unikke arkitektur er også til at mærke, på trods af den moderne og stilfulde indretning, med de rå træbjælker, der skaber en særlig atmosfære i rummet. Suiten, der omfavner den skandinaviske, minimalistiske elegance, er indrettet med de bedste materialer og design. Dertil fungerer suiten, med dens praktiske indretning, som den perfekte løsning både til dagens møder og aftenens afslapning, med det store mødebord nederst og soveoasen øverst.

Praktisk og veldesignet indretning

Suiten er, med sin rummelige indretning, hotellets største. Med det store mødebord centralt i lokalet, med plads til otte deltagere, danner suiten en professionel ramme, hvor dagens agenda kan udføres i ro og mag. For enden af mødebordet hænger det store TV, med indbygget Bluetooth og Chromecast, til nem og interaktiv visning. Suiten tilskrives desuden en afslappet atmosfære, med lænestolen i hjørnet og sofaarrangementet ved det store lyse vindue, der inviterer sollyset ind og giver plads til de store tanker. Skænken i hjørnet rummer en lækker mødeforplejning, der altid sætter stemningen for dagens møde. Når mødet har set sin ende, giver suiten hurtigt luft til afslapning, da den samtidigt indeholder de elementer, som giver et eminent suite ophold. Med særligt udvalgte drikkevarer i minibaren, udsigten fra suiten og de behagelige møbler, kan du slå benene op og nyde dagens udførte arbejde.

Går du op ad trappen, ser du den lækre seng, med allergivenlige dyner og puder af højeste kvalitet. Ved siden af sengen finder du USB-porte samt lysdæmpere, så du selv kan justere den rette belysning. Ved sengen er der placeret et TV, også med indbygget Chromecast og Bluetooth, således du selv er herre over hvad du skal se og høre, når du har lyst. Suitens badeværelse, ved indgangen, er indrettet med det diskrete Villeroy & Boch sanitet og Arne Jacobsen-designede VOLA armaturer i børstet messing, der smukt komplementerer det lyse rums klinker. Badeværelset er tilmed udstyret med rainshower, badekar, hårtørrer, Aamanns Botanical Senses toiletartikler, særligt oplyst spejl og Bluetooth-højttalere. Ved indgangen af suiten finder du også det rummelige, spejlbeklædte garderobeskab, med strygebræt og strygejern, safetyboks og skohorn.

Dagens vigtigste måltid

Svært ved at vælge? Intet problem, her må du vælge det hele. Få den bedste start på dagen med vores udvalg af nærende og lækker morgenmad. Her finder du alt det gode, du har brug for – både sundt, sødt og salt – og fornøjelsen ved ikke at behøve vælge andet end til. Morgenmaden består primært af økologiske produkter, og vi vælger altid de bedste råvarer. Vi tager også hensyn til eventuelle allergier som f.eks. gluten. Derfor har vi altid et udvalg af glutenfrit brød – spørg din tjener for øvrige ingredienser.

Vi står klar med din morgenmad alle hverdage fra kl. 06.30 til 10.30.
I weekenderne kan du snooze lidt længere, hvor morgenmaden serveres kl. 07.00 til 11.00.

Pris pr. person: voksen kr. 245, børn under 12 år kr. 120, børn under 3 år spiser gratis.

Roomservice

Du kan nemt og bekvemt bestille din morgenmad, middag eller drikkevarer til værelset, hvis du er i humør til at nyde lækkerierne i sengen, eller bare skal bruge lidt alene-tid.

Prøv de udsøgte retter fra SALT restaurant.
Se menuen her.

 

Booking

Har du fundet det helt rigtige værelse?
Du kan booke direkte online eller kontakte vores bookingafdeling, der sidder klar til at hjælpe.

Husk, at det altid er billigst at booke direkte hos os..

Kontakt

Hvornår er check ind og check ud?

Du kan checke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I nogle tilfælde vil det være muligt at checke ind tidligere. Henvend dig i receptionen, så oplyser vi gerne, hvis dit værelse er klart før kl. 14.00. Du kan senest checke ud kl. 12.00.

Er det muligt at checke ind om aftenen/natten?

Ja. Vores reception er åben døgnet rundt, og vores natportier vil stå klar til at checke dig ind.

Hvordan ændrer/afbestiller/kontrollerer jeg min booking?

Har du booket dit ophold direkte på vores hjemmeside, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på +45 3374 1424 eller på booking@admiralhotel.dk.
Er dit ophold booket via andre bookingsider, skal du kontakte dem direkte. Husk, at det altid er billigst at booke dit ophold direkte hos os.

Har I familieværelser?

Vi tilbyder familieværelser (Loft Deluxe) med plads til 2 voksne og 2 børn. Derudover tilbyder vi sammenhængende værelser med mere plads. I vores dobbeltværelser er det desuden muligt at have børn op til 3 år med i samme seng.

Hvordan booker jeg et værelse med et gavekort?

Ring til os på +45 3374 1424 eller skriv til booking@admiralhotel.dk, og oplys dit gavekortnummer.

Må vi medbringe vores hund, og hvad koster det?

Ja, I visse værelser må I gerne medbringe jeres hund. Vi henstiller dog til, at I i så fald kontakter os inden I booker et værelse. Det koster kr. 250 pr. nat.

Foregår gruppebookinger anderledes end almindelige bookinger?

Ja, det gør de – hvis du skal bruge mere end 15 værelser, skal du kontakte vores bookingafdeling via e-mail, på booking@admiralhotel.dk.