Book værelse

Vores 5 efterårsfavoritter

|

Efterår er en tid med masser af hygge i København. Det er tid til, at bladene skifter farve, og man slapper af på en af byens mange caféer eller går på kulturel opdagelse. Vi har samlet fem af vores efterårsfavoritter.

1. Cisterne på Frederiksberg

Under Søndermarken på Frederiksberg gemmer sig enorme underjordiske rum, hvor dagslyset ikke trænger ind. Cisterne er Danmarks eneste drypstenshule og er en helt speciel oplevelse. Engang var de gamle cisterner fyldt med 16 millioner liter drikkevand, men nu er vandet væk og er i stedet blevet erstattet af kunstudstillinger og forskellige arrangementer og events, der alle tager udgangspunkt i stedets arkitektur og helt særlige klima.

2. Kunst og oplevelser for enhver smag

Inden for blot 25 minutters gang fra Admiral Hotel ligger de seks museer, som udgør det københavnske museumskvarter, Parkmuseerne. De seks museer er Davids Samling, Cinemateket, Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, Statens Museum for Kunst og Statens Naturhistoriske Museum. Museerne ligger i og ud til Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg og er alle inden for gåafstand. Du kan få adgang til det hele med en enkelt billet.

3. Afslapning og forkælelse

Efter timer med kunst og kultur, er der næsten ikke noget bedre end at komme lidt væk fra byens puls og ind i varmen – og tilmed blive forkælet med spa og massage. Hos Lotte Arndal Spa i Store Kongensgade er der dømt afslapning og velvære.

4. Halloween i Tivoli

Man kan ikke sige efterår uden at sige Halloween i Tivoli. Gå på opdagelse blandt de mange flotte boder og fascinerende Halloween-udsmykninger. Og når mørket falder på forvandler tusindvis af lys himlen til et smukt lysshow i Kinaområdet med musik og Halloween-magi.

5. Lange gåture i det fri

En kort togtur nord for København får dig til Dyrehaven, et fredeligt og grønt område. Dyrehaven er en stor naturpark fyldt med skovområder, små søer og åbne sletter og er kendt for sine mere end 2000 vilde hjorte, som du højst sandsynlig vil støde på. Når du bevæger dig rundt i parken, så sørg for at lægge vejen forbi Eremitageslottet, kongens fine jagtslot, der ligger i hjertet af parken med flot udsigt over Øresund.