Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

Tower Suite Waterfront View

  • Suite m/u trappe kan ønskes, men ikke garanteres
  • Aircondition og ventilationssystem
  • Badeværelse med oplyste spejle, brus, badekar, toiletartikler, hårtørrer og Bluetooth-højttalere
  • Seng (180 x 200 cm) med allergivenlige dyner og puder
  • Badekåber og slippers til fri afbenyttelse
  • Mulighed for sammenhængende suiter

Kun det bedste er godt nok

Hotellets nyrenoverede Tower Suite Waterfront View ligger på 6. etage, spænder fra 40-50 m2, og har en flot waterfront udsigt over hele Københavns Havn. Som navnet hentyder til, ligger hotellets eksklusive og enestående suiter i bygningens tårne og byder på udsigt til nogle af Københavns største kulturelle seværdigheder. Vi tilbyder forskellige typer Tower Suites, der hver især er rummelige og unikke, nogle med trappe og nogle uden.

Fælles for dem alle, er de store vinduer, som byder på fantastisk naturligt lysindfald, og mulighed for at se solopgang ud over den fredelige inderhavn. Også i vores Tower Suites, kommer hotellets særprægede historie og arkitektur til udtryk. Hotellet, der har været kulisse til flere signifikante historiske begivenheder, er kendetegnet ved de rå træbjælker der smukt er inkorporeret i den moderne skandinaviske indretning og designtradition. Sammen er dette med til at skabe et unikt ophold, i en suite hvor kun det bedste er godt nok.

Elegance og finesse

I mødet med suiten træder du ind i entréen, som på nogle af suiterne leder til en trappe, til øvre etage. Videre møder du et større siddearrangement, med sofa, bord og stole i afdæmpede farver samt en hyggekrog med lænestol og bord. Suiten er udstyret med et stort TV, med indbygget Chromecast og Bluetooth, en velforsynet minibar samt et stort skrivebord og stol til dagens dont. I hjertet af suiten er den store seng placeret, med allergivenlige dyner og puder, og med USB-porte og lysdæmpere på begge sider, så du selv kan justere den rette belysning.

Videre i suiten finder du det yderst rummelige, spejlbeklædte garderobeskab, udstyret med strygebræt og strygejern, safetyboks og skohorn, samt badekåber og slippers til fri afbenyttelse. Sidst men slet ikke mindst, finder du det rummelige badeværelse, som er indrettet med det diskrete Villeroy & Boch sanitet og Arne Jacobsen-designede VOLA armaturer i elegant børstet messing, der smukt er inkorporeret i rummets lyse design. I badeværelset finder du både bruseniche med rainshower og stort badekar, et særligt oplyst spejl og Bluetooth-højttalere samt Fairtrade toiletartikler og hårtørrer.

Dagens vigtigste måltid

Svært ved at vælge? Intet problem, her må du vælge det hele. Få den bedste start på dagen med vores udvalg af nærende og lækker morgenmad. Her finder du alt det gode, du har brug for – både sundt, sødt og salt – og fornøjelsen ved ikke at behøve vælge andet end til. Morgenmaden består primært af økologiske produkter, og vi vælger altid de bedste råvarer. Vi tager også hensyn til eventuelle allergier som f.eks. gluten. Derfor har vi altid et udvalg af glutenfrit brød – spørg din tjener for øvrige ingredienser.

Vi står klar med din morgenmad alle hverdage fra kl. 06.30 til 10.30.
I weekenderne kan du snooze lidt længere, hvor morgenmaden serveres kl. 07.00 til 11.00.

Pris pr. person: voksen kr. 245, børn under 12 år kr. 120, børn under 3 år spiser gratis.

Roomservice

Du kan nemt og bekvemt bestille din morgenmad, middag eller drikkevarer til værelset, hvis du er i humør til at nyde lækkerierne i sengen, eller bare skal bruge lidt alene-tid.

Prøv de udsøgte retter fra SALT restaurant.
Se menuen her.

 

Booking

Har du fundet det helt rigtige værelse?
Du kan booke direkte online eller kontakte vores bookingafdeling, der sidder klar til at hjælpe.

Husk, at det altid er billigst at booke direkte hos os..

Kontakt

Hvornår er check ind og check ud?

Du kan checke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I nogle tilfælde vil det være muligt at checke ind tidligere. Henvend dig i receptionen, så oplyser vi gerne, hvis dit værelse er klart før kl. 14.00. Du kan senest checke ud kl. 12.00.

Er det muligt at checke ind om aftenen/natten?

Ja. Vores reception er åben døgnet rundt, og vores natportier vil stå klar til at checke dig ind.

Hvordan ændrer/afbestiller/kontrollerer jeg min booking?

Har du booket dit ophold direkte på vores hjemmeside, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på +45 3374 1424 eller på booking@admiralhotel.dk.
Er dit ophold booket via andre bookingsider, skal du kontakte dem direkte. Husk, at det altid er billigst at booke dit ophold direkte hos os.

Har I familieværelser?

Vi tilbyder familieværelser (Loft Deluxe) med plads til 2 voksne og 2 børn. Derudover tilbyder vi sammenhængende værelser med mere plads. I vores dobbeltværelser er det desuden muligt at have børn op til 3 år med i samme seng.

Hvordan booker jeg et værelse med et gavekort?

Ring til os på +45 3374 1424 eller skriv til booking@admiralhotel.dk, og oplys dit gavekortnummer.

Må vi medbringe vores hund, og hvad koster det?

Ja, I visse værelser må I gerne medbringe jeres hund. Vi henstiller dog til, at I i så fald kontakter os inden I booker et værelse. Det koster kr. 250 pr. nat.

Foregår gruppebookinger anderledes end almindelige bookinger?

Ja, det gør de – hvis du skal bruge mere end 15 værelser, skal du kontakte vores bookingafdeling via e-mail, på booking@admiralhotel.dk.