Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

På udkig efter noget maritimt?

Da Admiral Hotel er gennemgået en større forandring over de sidste par år, med en totalrenovering af vores lækre værelser, fortsætter eventyret nu i underetagen. Her fjerner vi alt, på nær vores ikoniske og historiske stolper samt murstensvæggen, i tæt samarbejde med Slots- & Kulturstyrelsen.

Vi bygger i stedet underetagen op med moderne interiør og en række nye koncepter, der vil indbyde både internationale turister og lokale Københavnere. Det betyder dog, at når vi siger velkommen til Admiral 2.0, siger vi også farvel til hotellets flotte, maritime effekter, som ikke længere skal være en del af det visuelle udtryk. Det var derfor et naturligt valg, at spørge Bruun Rasmussen til råds, da flere af effekterne er købt på auktioner her, og vi ved, at den store samling på denne måde, og på bedste vis, vil sætte sejl mod nye ejere.

Eftersyn

Til eftersyn, har du mulighed for at komme og se de effekter, som bliver en del af auktionen. Det er blandt andet malerier, modelskibe, ror og meget andet. Kom forbi den røde løber, og smag på bl.a. udvalget af øl, vin og mousserende samt snacks og sødt fra SALT køkken.

Derudover, vil der også være gode rabatter hvis du besøger SALT restaurant eller Bistro Bar, på en af datoerne, og der vil være mulighed for at tage en snak med De Forenede Sejlskibe, om vores mange muligheder for at holde dit event til søs.

Alt i alt, er det ikke noget du vil gå glip af!

Datoer for eftersyn:

Torsdag 24. februar, kl. 16:00 til 19:00
(Kl. 17 holder Bruun Rasmussens auktionsrådgiver et oplæg på ca. 10 minutter)

Fredag 25. februar, kl. 12:00 til 18:00

Lørdag 26. februar, kl. 12:00 til 17:00

Søndag 27. februar, kl. 12:00 til 17:00

Mandag 28. februar, kl. 12:00 til 18:00

 

Auktionen:

Auktionen starter online hos Bruun Rasmussen d. 18. februar kl. 14 og slutter d. 7. marts kl. 19.