Book værelse
Book nu

Hvad siger vores gæster om os?

Hvorfor vælge overnatning et andet sted

Har kun al mulig ros til Admiral Hotel og dets personale. Super fin service. Utrolig lækker morgenmadsbuffet. Hele tiden fyldes op. Lækkert værelse med flot interiør. Hvorfor vælge overnatning et andet sted, når vi har Admiral Hotel.

Bodil M.B.S.

Byens bedste Hotel

Vi kommer igen og igen.
Det hotel ligger fantastisk, alle er super flinke og hjælpsomme. Kan kun anbefale det fantastiske og hyggelige hotel til alle.
Der er roligt og hyggeligt, en virkelig god og venlig stemning hele vejen rundt.
Vi nyder at kommer der og vælger altid dette hotel, når den står på hygge i københavn

Michael H.

Deres restaurant er i top klasse!

Små hyggelige værelser med rustik look. Deres restaurant er i top klasse! Hyggelig atmosfære og virkelig dygtige tjenere. Maden er selvfølgelig det vigtigt, og den er også virkelig god. Jeg drikker ikke selv alkohol, så jeg fik juice/saft til de fem retter og det er utroligt at de kan matche juice til så forskellige retter. Prøvede også at smage på vinen, som min kæreste havde valgt at få til maden (matchet af personalet) og her havde de selvfølgelig mange flere smagsnuancer til rådighed og de matchede også utroligt godt. Både mad og vin var altså virkelig gode, men det er første gang jeg har hørt dem spille så godt sammen.

C.B. Christensen

Rigtigt godt hotel med god service og god beliggenhed

Rigtigt godt hotel med god service og god beliggenhed. Vi fik et værelse med udsigt til vandet.
Værelset var godt, og morgenmadsbuffeten var også rigtig godt.
Hotellet er i den dyre ende. Morgenmad betales udover prisen for værelset.

Jimmy S.

Flot, stort og alligevel hyggeligt

Min hustru og jeg spiste frokost, overnattede og fik morgenmad i forbindelse med at vi hver for sig deltog i henholdsvis en forretningsmiddag og et privat arrangement.
Alt på hotellet fungerede perfekt, venlig betjening og god service vedr. bagageopbevaring, nøglekort mm. Virkelig godt værelse med flot udsigt, kvalitet i såvel inventar som udsmykning og øvrig indretning.
Stort økologisk morgenbord med alt hvad hjertet begærer.

Leif L.

Mad, værelser samt personale var super

Har været der flere gange og her sidst gang var nytårsaften hvor vi som allegange fik en delelig oplevelse.
Mad, værelser samt personale var super.
Beliggenheden er også et plus.

Allan N.S.

Flot hotel i gode omgivelser

Flot hotel i gode omgivelser .
Høflig og professionel personale .
Restaurant Salt er en oplevelse værd.
Alt i alt et godt valg (y)

Jan H.

Vi har virkelig lyst til at komme igen

Charmerende hotel indrettet i et gammelt pakhus. Værelserne står med store bjælker fra dengang. Vores værelse havde udsigt over Københavns havn. Da vi vågnede søndag morgen stod efterårssolen præcis midt i vinduet. Lørdag aften fik vi en fantastisk 5-retters menu. Morgenmaden manglede heller ikke noget. Vi har virkelig lyst til at komme igen. Den nye parkeringskælder ved Skuespilhuset, gør at det er nemt at parkere ved hotellet.

Ole A.H.

Fantastisk charmerende hotel med god service

Fantastisk charmerende hotel med god service, perfekt beliggenhed og dejlige værelser. Synd det kun var en enkelt overnatning, men vi kommer gerne igen. Eneste minus – vi fik ikke afprøvet Salt bar/restauranten

Anne H.J.

Great stay

Jeg vil anbefale dette hotel til alle. Afslapning i det centrale København med gode fasciliteter, venligt personale og en fremragende morgenmadsbuffet. Perfekt til en weekend-tur til den danske hovedstad.

Martin D.