Book nu

Teambuilding på Copenhagen Admiral Hotel

Læs om vores forskellige teambuilding-aktiviteter nedenfor. Vi udbyder dem i samarbejde med CoastZone – en af Danmarks førende virksomheder inden for medarbejderudvikling.

Find inspiration til udfordrende, spændende, lærerige og sjove opgaver og kontakt os for yderlige information og booking.

Kontakt vores Event Team

 

Spot on History

– Sjov, dynamik og konkurrence!

Den smukke hovedstad er jeres spilleplade, når paratviden eller skræddersyende spørgsmål tilpasset jer er udgangspunktet i denne aktive quiz. Uret tikker… Hvordan prioriterer I opgaver og checkpoints for at nå i mål som vinderteam?

GPS Adventure

 – Kommunikation, teknologi og konkurrence!

Mærk energien, når jeres samarbejde udfolder sig på tværs af geografi. Med kontrolrum, live tracking og iPads på basen og en telefonlinje til felten er scenen sat for en dynamisk konkurrence. Del viden for at løse opgaver i teamet hurtigt og effektivt.

Brain Game

 – Samarbejde, intensitet og energi!

Øjeblikkelig stemningsskaber i mødelokalet eller som optakt inden middagen. Vi involverer de syv intelligenser; er du logisk, beslutningsdygtig, social, sproglig, musikalsk, visuel eller kropslig? Hvem samarbejder bedst og vinder konkurrencen?

In the Zone

 – Et businessspil om strategi og ressourcer i forandringstider

Arbejd med teamdynamik og adfærd i et dynamisk spil. Måske står i overfor en forandring, som I ønsker belyst og afprøvet? In the Zone er en intens konkurrence og en ideel mulighed for at opdage værdien i vidensdeling på tværs af teams og afdelinger.