Book nu

Eksklusivt aftenmøde på Admiral hotel

Ønsker du at holde et møde, som dine deltagere husker som inspirerende og givende? Eller ønsker du at forkæle dine medarbejdere med ekstra luksuriøse mødeforhold? Så er den eksklusive aften-mødepakke på Admiral hotel måske noget for dig. Hos Admiral hotel får du meget mere end bare mødelokaler. Når du booker en mødepakke hos os, er du garanteret en helt speciel atmosfære som fordrer kreativitet og eftertanke. Vi leverer en hel oplevelse der rækker langt udover det egentlige møde.

Prisen for Admiralens aftenmøde er fra 1495 kr. pr. person ved møder med minimum 8 personer.

Hvorfor Aftenmøde?

Nogle emner lægger ikke op til at blive diskuteret i kontorets mødelokale klokken 10 om formiddagen. Nogle gange er det givende at tænke ud af boksen for at få mest produktivitet ud af et møde. Ofte kommer de kreative tanker først til sin ret, når vi flytter os fra vores vante plads ved skrivebordet, og koncentrerer os om noget andet. Derfor oplever mange at deres mest produktive fremstød sker om aftenen – fordi der er tid til at fordybe sig.
Med vores eksklusive aften-mødepakke, har I mulighed for at blande forretning og fornøjelse. Mødet bliver taget ud af vante rammer og kan sættes i et andet perspektiv, hvilket kan give et helt andet udfald end hvis mødet var udført i vante rammer.
Et eksklusivt aftenmøde hos Admiral hotel er ikke bare et møde, men en hel oplevelse. I får mulighed for at tilbringe tid sammen – ikke kun som kollegaer og samarbejdspartnere, men som mennesker.

 

 

Forespørg på dato

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Aftenmøde for 8 – eller 300?

Hos Admiral hotel er vi alsidige med vores mødefaciliteter. Vi har 11 mødelokaler fordelt på to etager, så I selv kan vælge hvilken udsigt I ønsker for Jeres møde. Vi mener nemlig at omgivelserne og udsigten har meget at sige, når man skal koncentrere sig og være produktiv. Vores mødelokaler findes på henholdsvis stueetagen og 6. sal. Lokalerne på stueetagen har et flot naturligt lysindfald og direkte udsigt og adgang til det travle liv på Admiral Kaj. Mødelokalerne på 6. sal har ligeledes et flot naturligt lysindfald, samt smuk udsigt til Amalienborg og Marmorkirken.
Vores eksklusive aftenmøde er tilgængeligt for selskaber fra 8-300 personer. Vi kan altså opstille vores mødelokaler alt efter om I ønsker et intimt bestyrelsesmøde, eller skal afholde et stort seminar for hele virksomheden.
Det eksklusive aftenmøde starter fra kl. 15.00 og inkluderer foruden møderedskaber og forplejning under mødet en eksklusiv aften-oplevelse med cocktails, snacks, 5 retters menu, vinmenu og kaffe/the til at slutte af på.

Eksklusivt aftenmøde i historiske rammer

Når I vælger at holde Jeres aftenmøde hos os, får I samtidig et stykke Danmarkshistorie med i oplevelsen. Den gennemgående rustikke stil i hotellets indretning er nemlig ikke valgt udelukkende fordi det er moderne. Hotellets bygninger er faktisk et gammelt korntørringsmagasin fra 1700-tallet. Hvis hotellets mure kunne tale, ville de fortælle en historie om København som handelsby i både 1700- og 1800-tallet. De ville berette om branden på Christiansborg i 1794, som gjorde mange københavnere, inklusiv kongefamilien hjemløse. Dernæst ville vi høre historien om hvordan kongefamilien gjorde krav på Amalienborg og således blev korntørringsmagasinets nabo. Bygningerne ville også kunne fortælle om hvordan de så “Slaget på Reden” udfolde sig lige uden for vinduerne i 1801, samt hvordan København var i kaos, da englænderne bombede den i 1807.

 

 

I 1978 åbnede Admiral hotel i kornlagerets nyrestaurerede lokaler. Hotellet huser 366 værelser og 11 møde- og konferencelokaler. Indretningen af hotellet er foretaget med respekt for husets fascinerende historie. Derfor vil I under Jeres aftenmøde særligt opleve de fængslende kæmpebjælker, der udgør bygningens skelet og giver en helt særlig stemning. Desuden vil Jeres møde afholdes med udsigt til havnen, som skaber en fredfyldt og inspirerende stemning. Hotellets placering ved havnen leder ligeledes tankerne hen på bygningens fascinerende historie.

Møde med kulturoplevelser lige udenfor døren

Admiral Hotels centrale placering i kulturbyen København, giver Jer en unik mulighed for at kombinere et møde med kulturoplevelser. Med havnen lige udenfor vinduet, kan I f.eks. nyde en pause til søs med én af vores tre skonnerter, som har fast kajplads fra maj til september. I kan også tage en kanalrundfart eller skrue op for adrenalinen med en tur i de hurtige RIB-boats.
Vi kan også tilbyde cocktail hour i vores SALT bar, eller arrangering af et af de populære “escape games”.
Hos Admiral Hotel ønsker vi at skabe unikke oplevelser for alle – også vores mødedeltagere. Derfor står vores event-team altid klar til at hjælpe jer med at arrangere en hel unik mødeoplevelse, som sikrer et møde I aldrig glemmer. Kontakt vores event-team.

VI TILBYDER OGSÅ

Standard Aftenmøde – Læs mere her

 

Dagsmøde – Læs mere her