Book nu

Møder og konferencer i hjertet af København

– byens bedste udsigt, fra 2 til 300 personer, gode parkeringsforhold

Rammerne for dit møde betyder noget, og der er bare noget helt specielt ved at være ved vandet. Du tænker bedre og ser tingene i et andet perspektiv.

Næste gang du skal samle kolleger og samarbejdspartnere, så gør det på Copenhagen Admiral Hotel i hjertet af København. Uanset om I er to eller 300, får I højt til loftet i et af vores 11 mødelokaler. Vi sørger nemlig for, at netop dit møde bliver en succes.

Når du holder et møde hos os, giver den helt særlige atmosfære rum for eftertanke og kreativitet. Ønsker du et lokale i stueetagen, får du flot lysindfald og udsigt til det pulserende havneliv samt direkte adgang til Admiral Kaj foran hotellet. Ønsker du et mødelokale med et imponerende vue til Amalienborg og Marmorkirken, skal du op på 6. sal, hvor du også her får lyse og lækre mødelokaler.

Du finder vores mødepakker nedenfor.

Forespørg på dato

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Du skal være tryg i planlægningen

Når du booker et mødelokale hos os, får du hurtig tilbagemelding på din forespørgsel. Du får et professionelt og erfarent team med sans for detaljen, som sørger for, at du føler dig tryg i planlægningen og under selve mødet. Og så får du forplejning i særklasse.

Du kan også prøve vores mødepauser med et twist – det vil med garanti være et sjovt input til dagen.

I øvrigt kan du afprøve vores faciliteter, hvis du er på farten, da vi har et indgået et samarbejde med Lobby. Du kan checke ind via Lobby app’en og få kontorplads i vores lobbybar.

Mød vores Event Team

Admiralens dagsmøde

 • Go’morgen start med årstidens most eller juice, øko. brød og smørbagt croissant samt ost og hjemmelavet marmelade.
 • Formiddagspause med lidt sundt, sødt og sprødt fra SALT køkken
 • SALTs frokostmenu og dessert, inkl. 1 vand
 • Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag og grøn energi

Isvand, frisk frugt, kaffe samt te fra Perchs Tehandel ad libitum under hele mødet.

 

1/1 dag kr. 885 pr. person

1/2 dag kr. 685 pr. person

Al forplejning serveres i lokalet, grundet Covid-19. Priserne er pr. person ved minimum 8 personer.

 

Admiralens aftenmøde

 • Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag og grøn energi
 • SALTs 3-4 middagsserveringer efter køkkenchefens valg af sæsonens råvarer

Isvand, frisk frugt, kaffe samt te fra Perchs Tehandel ad libitum under hele mødet.

 

kr. 825 pr. person 

Al forplejning serveres i lokalet, grundet Covid-19. Prisen er pr. person ved minimum 8 personer.

 

Admiralens eksklusive aftenmøde

 • Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag og grøn energi
 • Cocktail og snacks
 • SALTs 6 middagsserveringer efter køkkenchefens valg af sæsonens råvarer
 • Vinmenu
 • Filteret vand
 • Kaffe/te og sødt

Isvand, frisk frugt, kaffe samt te fra Perchs Tehandel ad libitum under hele mødet.

Mødestart fra kl. 15.00.

 

Fra kr. 1495 pr. person

Al forplejning serveres i lokalet, grundet Covid-19. Prisen er pr. person ved minimum 8 personer.

Læs vores generelle betingelser her.

Det siger vores mødegæster

“Tusind tak, arrangementet gik rigtig godt. Tak for en god oplevelse, der var hele vejen igennem en rigtig god hjælp og tilbagemelding. I sørgede for at alt forløb glat. Stor tak til jer alle. Vi fik også mange positive kommentarer tilbage om hotellet/konferencefaciliteterne.”
Brüel & Kjær

 

“Vi har været fuldt ud tilfredse med både forløbet inden og efter. Ved planlægning forinden var vi helt trygge ved jeres forslag til vores middag, og vi er især tilfredse over jeres fleksibilitet ved de særlige ønsker, vi havde. Ved selve middagen var servicen i top, og maden levede op til alles forventninger. Stor ros fra gæster over både mad og vin. Vi vil helt sikkert anbefale stedet og kommer forhåbentlig igen…”
DMI

 

Mød vores Event Team

Moderne konferencefaciliteter med byens bedste udsigt

Som konferencearrangør og konferencedeltager hos os er du garanteret stor fleksibilitet og imødekommenhed. Uanset formålet med konferencen er vores stemningsfyldte lokaler et sikkert valg.

Du kan vælge mellem lokaler i forskellige størrelser – fra de store konferencelokaler med fritliggende spær til mindre og fleksible mødelokaler med store vinduer og udsigt over vandet. Vores konferencecenter er fleksibelt opbygget, og som konferencearrangør kan du være medbestemmende på selve planløsningen, hvilket sikrer de bedste rammer til dit arrangement. De største konferencelokaler kan rumme op til 300 personer, og sammen med et stort lobbyområde er de mange kvadratmeter oplagte til f.eks. udstillinger, kick-offs, kundeevents og andre større arrangementer.

Alle lokalerne har direkte adgang til Admiral Kaj og vores udendørs gårdhaver. Vi forkæler dig med byens absolut bedste udsigt og en beliggenhed, der byder på pauser med frisk luft, et pulserende havneliv og muligheden for at kombinere konferencen med udendørsaktiviteter.

Offentlig transport og parkering

Du finder os hurtigt og nemt, uanset om du kommer med offentlig transport eller bil, da vi ligger centralt i København. Kommer du med metroen, ligger vi kun 5 min. væk fra Kongens Nytorv. Er du i bil ligger vi lige ved siden af Kvæsthusmolen med sine 500 underjordiske parkeringspladser.

Forespørg på dato

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Fleksibilitet

Under en konference og et møde er det ofte nødvendigt at kunne justere rammen. Fra lys til mørke, fra småt til stort, stolerække til små grupper. De fleksible møde- og konferencelokaler på Copenhagen Admiral Hotel gør det muligt, at tilpasse mødet og konferencen efter jeres behov, så I kan få mest muligt ud af jeres tid.

Virtuel walk around

– se vores møde- og konferencefaciliteter

Møde- og konferencelokaler – Havn I, II, III

I mødelokalerne I, II og III får du udsigt til Operaen, og alle lokalerne ligger direkte på havnepromenaden. Hvert mødelokale nyder godt af det naturlige lys og kan udnyttes hver for sig eller slås sammen til ét stort lokale.

 

 

 

 

 

 

 

Møde- og konferencelokaler med udsigt til havnefronten

Mødelokale A, B og C kan rumme op til 300 deltagere, når de kombineres og opstilles i teaterstil. Hvert lokale har mulighed for dobbeltprojektion, som betyder at den samme præsentation kan køre på to skærme samtidig, så oplægsholderen har mulighed for at blive set af alle deltagere. Alle lokaler ligger direkte på havnepromenaden med udsigt til Operaen og Ofelia Plads.

Se lokaler her

Eksklusiv lounge

Skal du holde pressemøde, produktreception, reception, bestyrelsesmøde eller internationalt ledermøde, er rammerne i New Yorker loungen oplagte.

Loungen har plads til 20-60 mødedeltagere og op til 100 personer ved receptioner.

Når du holder dit møde eller event i loungen, får du rå murstenshvælvinger, voluminøse lædermøbler og elektronisk styret lyd og lys.

Læs mere

 

 

Nyd atmosfæren til søs

Hvorfor ikke gøre dit næste møde til noget særligt med et elegant arrangement til havs på en af de charmerende skonnerter. De gamle træskibe kan danne en inspirerende og anderledes ramme om mødet.

Få mere inspiration

Den perfekte mødeafslutning

Du kan afrunde mødet med en god middag på SALT restaurant eller tage på en sejltur igennem Københavns kanaler med en af vores tre skonnerter.

Mulighed for tilkøb af:

 • Bubbles and bye bye snacks
 • Beer in a bucket
 • Middag i SALT restaurant
 • Vand-bar med blandede sodavand (hele dagen)

Mød vores Event Team

 

Møder og mødepakker på Admiral Hotel i København