Book værelse

Mød vores eventteam: Her er årets mest kreative events

|

Admiral Hotels eventteam, Ellen, Trine, Julius og Chandra har sammenlagt 100 års erfaring med at planlægge og koordinere fester, events, møder, konferencer og middage. Her fortæller møde- og eventsalgschef Julius Rasmussen om et par af årets mest kreative events, som teamet har planlagt:

”Vi har haft rigtigt mange spændende arrangementer. Et af de mere specielle i år var, da Den Kongelige Livgarde fejrede deres 360 års jubilæumsmiddag, hvor Dronning Margrethe deltog. Hele dagen og aften lå Kongeskibet Dannebrog smukt til kaj foran hotellet,” fortæller Julius.

Kreativitet og fleksibilitet er nøgleord for eventteamet, hvor flere af hotellets afdelinger smelter sammen for at give gæsten en unik oplevelse:

”I forbindelse med et internationalt topmøde hos vores nabo, Skuespilhuset, var en række toppolitikere, herunder Joe Biden, samlet til kommisionsmøde hos os, inden det store topmøde. Her var der virkelig fokus på detaljen, idet vores gæster ønskede en helt særlig mødeindretning bl.a. med eget medbragt gulvtæppe. Hele arrangementet krævede netop stor fleksibilitet og kreativitet af hele huset,” afslutter Julius.

Skal vi holde dit næste arrangement?
Hvad enten det er stort eller småt, står vores eventteam for et højt serviceniveau med sans for detaljen, imødekommenhed, nærvær og ikke mindst fleksibilitet. Med de mange års erfaring inden for eventplanlægning ved de nemlig godt, hvad der skal til for, at alle gæster får en god oplevelse og føler sig trygge.
Skal du til at planlægge et event, møde, en netværksmiddag eller fest, sidder vores eventteam klar på event@admiralhotel.dk