Book værelse
Book nu

Middags- og festlokaler ved vandet – midt i København

– følelsen af at være velkommen 

Er der én ting vores gæster altid nævner i forbindelse med et arrangement, så er det følelsen af at være velkommen. Det lille smil, den høflige betjening og den afslappede atmosfære. Vi elsker nemlig at holde fester. At forkæle med god mad, gode vine og gode oplevelser. Med andre ord tager vi ansvaret, så du kan nyde festen – præcis ligeså meget som alle dine gæster.

Hold jeres fest i historiske lokaler og nyd den storslået udsigt over Københavns Havn kombineret med et SALT køkken i en klasse for sig.

Vi ligger midt i det historiske København med adgang til både havnefront, moderne storbyliv og prægtige bygninger.

Godt tip: Tilføj lidt ekstra krydderi til festen ved at tage en sejltur gennem Københavns kanaler ombord på en af vores tre skonnerter eller en kanalrundfart, mens I nyder en velkomstdrink før middagen. Læs mere om vores arrangementer til søs her.

Kontakt vores eventteam, hvis du ønsker at booke din næste fest eller middag på Admiral Hotel

Kontakt vores Event Team her 

Kan dine festdrømme forvandles til minder her?

Underholdning

Vi er behjælpelige med al form for professionel underholdning, som er med til at skabe den helt rigtige stemning til en uforglemmelig fest.

Pianist under middagen, DJ, som spiller op til dans, orkester, close-up tryllerier og meget, meget mere.

Ring til vores Event Team, der med deres mange års erfaring vil rådgive jer og hjælpe jer med at gøre jeres næste fest til noget helt særligt. Tlf. 33 74 14 14.

Menuer, juice og vine

Hos os er maden en vigtig del af oplevelsen.

Se det aktuelle menu-, juice- og vinkort