Book nu

Middags- og festlokaler ved vandet – midt i København

– 2 til 300 gæster, byens bedste udsigt, historiske lokaler  

Er der én ting vores gæster altid nævner i forbindelse med et arrangement, så er det følelsen af at være velkommen. Det lille smil, den høflige betjening og den afslappede atmosfære. Vi elsker nemlig at holde fester. At forkæle med god mad, gode vine og gode oplevelser. Med andre ord tager vi ansvaret, så du kan nyde festen – præcis ligeså meget som alle dine gæster.

Når I holder jeres fest, bryllup, barnedåb, konfirmation, sommerfest eller julefrokost på Admiral Hotel, er det i lyse lokaler med plads til fra 2 til 300 gæster, udsigt over Københavns Havn kombineret med et SALT køkken i en klasse for sig.

Vi ligger midt i det historiske København med adgang til både havnefront, moderne storbyliv og prægtige bygninger.

Du får som altid den samme velkendte Admiral-service, samtidig med, at vi naturligvis tager hensyn til den aktuelle situation, og følger alle retningslinjer fra de danske myndigheder.

Hos os er maden en vigtig del af oplevelsen.

Godt tip: Tilføj lidt ekstra krydderi til festen ved at tage en sejltur gennem Københavns kanaler ombord på en af vores tre skonnerter eller en kanalrundfart, mens I nyder en velkomstdrink før middagen. Læs mere om vores arrangementer til søs her.

 

“Vi følte os hele vejen igennem i trygge og professionelle hænder, og det var en dejlig oplevelse for os at ankomme og blive mødt af  jeres tjener, der var ansvarlig for vores gruppe. Han var 100% opmærksom på alle detaljer, så der kunne vi slappe af og være gæster på lige fod med resten af selskabet.”
Velux

“Fra starten af forløbet er vi blevet mødt af en professionel og meget personlig interesse, og hele vejen igennem har vi haft en følelse af, at alt kunne lade sig gøre – så vi har hele tiden haft en vildt god mavefornemmelse. Vi giver Admiral Hotel 6 ud af 5 stjerner”
Janni og Rune (brudepar)

Forespørg på dato

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Hvorfor vælge Admiral Hotel?

Vores middagslokaler

Når du holder din fest hos os, er det i middagslokaler med atmosfære og charme. Fælles for lokalerne er, at de ligger lige ved vandet med udsigt til nogle af byens topattraktioner som Operaen og Skuespilhuset. De ligger også midt i København, så de er altid nemme at komme til for dine gæster.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte vores Eventteam og få rundvisning og sparring om det arrangement, du har i tankerne.

 

Vores Event Team

Vores dygtige Eventteam har tilsammen over 100 års erfaring med eventbooking. Du er derfor i helt trygge hænder, når du skal planlægge et selskab, dine gæster ikke glemmer.

Vi arbejder hver dag for at yde en professionel og personlig service. Vores engagerede og erfarne team har sans for detaljen og fokuserer på at planlægge og tænke forud således, at der kun er gode overraskelser.

Mød vores Eventteam

 

Menuen hos SALT bar og restaurant

Vores mad

SALT, vores egen restaurant, laver maden til dine selskaber, og kokkene dér bruger kun de allerbedste råvarer – hvilket, sammensat med deres professionelle kreativitet og rå dygtighed, kan gøre hver enkel ret mindeværdig.

Fremragende mad bør komplementeres af fremragende vin. Her kan du altid spørge vores engagerede restaurantchef, Thomas Burgby, til råds – han vil hjælpe med at finde de perfekte vine.

Lad dine festdrømme forvandles til minder her