Book værelse
Middags- og festlokaler
Book nu

Middags- og festlokaler ved vandet – midt i København

– følelsen af at være velkommen 

Er der én ting vores gæster altid nævner i forbindelse med et arrangement, så er det følelsen af at være velkommen. Det lille smil, den høflige betjening og den afslappede atmosfære. Vi elsker nemlig at holde fester. At forkæle med god mad, gode vine og gode oplevelser. Med andre ord tager vi ansvaret, så du kan nyde festen – præcis ligeså meget som alle dine gæster.

Hold jeres fest i historiske lokaler og nyd den storslået udsigt over Københavns Havn kombineret med et SALT køkken i en klasse for sig.

Vi ligger midt i det historiske København med adgang til både havnefront, moderne storbyliv og prægtige bygninger.

Godt tip: Tilføj lidt ekstra krydderi til festen ved at tage en sejltur gennem Københavns kanaler ombord på en af vores tre skonnerter eller en kanalrundfart, mens I nyder en velkomstdrink før middagen. Læs mere om vores arrangementer til søs her.

Kontakt vores eventteam, hvis du ønsker at booke din næste fest eller middag på Admiral Hotel

Kontakt vores Event Team her 

Kan dine festdrømme forvandles til minder her?

Underholdning

Vi er behjælpelige med al form for professionel underholdning, som er med til at skabe den helt rigtige stemning til en uforglemmelig fest.

Pianist under middagen, DJ, som spiller op til dans, orkester, close-up tryllerier og meget, meget mere.

Ring til vores Event Team, der med deres mange års erfaring vil rådgive jer og hjælpe jer med at gøre jeres næste fest til noget helt særligt. Tlf. 33 74 14 14.

Menuer og vine

Hos os er maden en vigtig del af oplevelsen.

Se det aktuelle menu- og vinkort

Det siger vores gæster…

Middag på Admiral Hotel

“Christina og jeg vil gerne sige tusind tak for jeres meget professionelle og imødekommende afvikling af vores middagsarrangement i onsdags. Vi følte os hele vejen igennem i trygge og professionelle hænder, og det var en dejlig oplevelse for os at ankomme og blive mødt af  jeres tjener, der var ansvarlig for vores gruppe. Han var 100% opmærksom på alle detaljer, så der kunne vi slappe af og være gæster på lige fod med resten af selskabet.

Derfor mange tak til dig samt tjener- og køkkenpersonalet.”

Bedste hilsner

Christina & Elsebeth, VELUX

 

Fantastisk fødselsdagsfest

“Tak for et fantastisk arrangement – alt klappede, maden var fantastisk, vinene var gode, og vi var alle meget tilfredse, så det er nok ikke sidste gang, vi vil holde en fest hos jer. Værelset var dejligt, og morgenbuffet super – det var dejligt at kunne overnatte hos jer.” 

Bente og Henning

 

 

Fest på Admiral Hotel

“Vi er ikke helt landet på benene igen efter vores fantastiske weekend. Er stadig flyvende og lidt trætte og forsøger at finde overskud til at passe arbejdet.

Jeg vil sige tusind, tusind tak for din store støtte og hjælp undervejs, den har været uvurderlig. Vi havde simpelthen en drøm af en fest. Alt klappede. Men er nu også sikker på vi havde hotellets bedste personale og Henrik var outstanding til at styre slagets gang, hvilket vi også fik ham fortalt flere gange i løbet af aftenen.

Du har helt ret, blomsterkransene var så skønne og passede perfekt til rummet. Bordene var så smukke og jeg blev bare så glad da jeg skulle ned og lægge bordkort, for wow, hvor var der flot. Vejret var med os og vi kunne nyde velkomstchampagnen udenfor.

Maden og de dertil hørende vine/champagne var helt i top. Alle gæster nød det. Der var en atmosfære hvor alle slappede af, nød det og festede igennem på den gode måde. Alle de små ting vi havde talt om, sad lige i skabet, der blev taget hensyn til vores venner med særlige behov og vores Elvis gæsteoptræden var så sjov og underholdende. Elvis (Henrik) blev grebet af den gode stemning, så de blev et kvarter længere og spillede, men det tog personalet med oprejst pande og fik det til at passe med maden.

Efter maden skulle vi ud til den flotte kage og også alt her spillede. Jeres personale stod hele tiden klar på sidelinjen til at gøre vores aften så dejlig. Og så nød jeg så glade og afslappede de var, samtidig med de var professionelle. Vi har rost dem til skyerne, men hils dem endelig igen, når du ser dem.

Alle vores gæster har efterfølgende meldt tilbage at det var et af deres livs fester, så hvad mere kan man forlange. I har en stor del af æren for dette. Og vi vil anbefale jer til alle. Endnu engang tusind, tusind tak for vores livs fest.”

Kærlige hilsner Søren og Lisbeth Noringriis

 

Middag med sejlads arrangeret af Copenhagen Admiral Hotel

“Hermed en hilsen og tak for en fantastisk aften med Champagne Cruiset og middagen på SALT i mandags for min familie og jeg.

Jeg er imponeret over og meget glad for jeres behandling af os, hele det vel tilrettelagte arrangement med den smukke sejltur, kølet champagne og snacks, og den dejlige middag på SALT. I skal have så mange tak for for jeres professionelle adfærd, opmærksomhed og omsorg, som resulterede i en dejlig oplevelse for os alle. Forældrene bliver heller ikke yngre, og vi mistede desværre uventet een af mine brødre tidligere på foråret. Så dette var den perfekte aften, hvor vi kunne være sammen for at fejre min fars 83 års fødselsdag.

Kort sagt, vi nød det alle meget og har allerede besluttet, at vi må prøve det igen så snart som muligt.”

Mange hilsner,
Kitt