Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Midt i byen og ud til vandet

Selvom vi siger “beliggenheden er i virkeligheden det mindste” hos os, så er den ikke til at tage fejl af. Vi ligger midt i Københavns pulserende liv, ud til vandet og lige rundt om hjørnet fra nogle af de største seværdigheder. Du kan nemlig opleve alt fra historie, sightseeing og aktiviteter til shopping og et sprudlende kulturliv i centrum af København, når du bor på Copenhagen Admiral Hotel.

Fra hotellet har du udsigt til havnefronten af Københavns inderhavn, Operaen, Skuespilhuset og Ofelia Plads, mens de største turistattraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, Kastellet, det imponerende Gefionspringvand samt Amaliehaven er få minutters gang fra hotellet.

1
Amalienborg Slot
2
Nyhavn
3
Reffen
4
Den Lille Havfrue
5
Torvehallerne
6
Copenhill
7
Islands Brygge Havnebad
8
Tivoli
9
Christiania
10
Operaen
11
Strøget
12
Statens Museum for Kunst
13
Assistens Kirkegården
14
Botanisk Have
15
Rådhuspladsen

Transport til og fra hotellet

Der er flere måder at komme til hotellet afhængigt af hvor du kommer fra. Hotellet er omgivet af alle former for transport, lige fra metro og tog til busser i alle retninger. Læs mere under vores FAQ vedrørende transport

Oplev nærområdet

Med en beliggenhed i midten af byen, er du i tæt afstand til de største turistattraktioner, og vi har samlet en side med vores yndlingsoplevelser i byen – både de kendte og ukendte. Klassikerne og de små gemte perler. Læs meget mere på vores side ‘Udforsk byen’.

Har du andre spørgsmål?

Vi har samlet de gængse spørgsmål under siden FAQ. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte information@admiralhotel.dk.