Executive lounge-stemning under hvælvingerne i den gamle korntørringsovn? Uforstyrrede møder i penthousen på 6. sal? Solrige events i vores glasstuer på kajen? Pakhusstemning med massive trælofter og smukt buede portåbninger? Vores dedikerede eventeksperter sparrer med jer om den løsning, der gør jeres næste møde til jeres næste succes.
Møder & konferencer
med højt til loftet
Den rigtige løsning for dig
Vi tilbyder forskellige mødepakker afhængigt at dit behov. Uanset hvor mange I skal samles, kan vi finde den helt rigtige løsning for dig, med alt fra den nyeste mødeteknologi til forplejning.
Admiralens dagsmøde
Start morgenen med årstidens juice, friskbagt brød og smørbagte croissanter samt ost og hjemmelavet marmelade.
Formiddagspause med lidt sundt, sødt og sprødt fra SALT køkken.
SALT frokostmenu med 4 serveringer baseret på årstidens råvarer. Vi tilbyder vand med og uden brus eller en sodavand.
Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag og ‘grøn energi’.
Frisk frugt.
Isvand, kaffe samt te ad libitum under hele mødet.
Hel dag: DKK 995 pr. person, pr. dag.
Halv dag: DKK 795 pr. person, pr. dag.
Videoudstyr inkl. opsætning for op til 8 personer DKK 1500 pr. dag.
Admiralens aftenmøde
Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag og ‘grøn energi’.
Frisk frugt.
Isvand, kaffe samt te ad libitum under hele mødet.
SALT 3-retters menu efter Køkkenchefens valg af sæsonens råvarer.
DKK 895 pr. person, pr. dag.
Videoudstyr inkl. opsætning for op til 8 personer DKK 1500 pr. dag.
Admiralens eksklusive aftenmøde
Mødestart fra kl. 15.00.
Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag og ‘grøn energi’.
Cocktail og snacks.
SALT Signature, 6 serveringer efter Køkkenchefens valg af sæsonens råvarer.
Vinmenu.
Frisk frugt og lidt sødt.
Isvand, kaffe samt te ad libitum under hele mødet.
Fra DKK 1625 pr. person, pr. dag.
Videoudstyr inkl. opsætning for op til 8 personer DKK 1500 pr. dag.
Intet møde uden godt til ganen
Når du vælger en mødepakke på Admiral Hotel, vil du opleve en enestående forplejning, hvor gastronomisk ekspertise møder innovation. Vores Køkkenchef, Andreas Tancula Møller, brænder for det franske køkken, og hans lidenskab afspejler sig i hver tallerken. Han sammensætter din menu ud fra klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med nutidige fortolkninger.
Din kulinariske oplevelse stopper dog ikke ved det salte køkken. Vores dygtig Chefkonditor, Sandra Berg, vil med sit omfattende repertoire af himmelske kager og søde fristelser fortrylle dine smagsløg. Hun har øje for detaljen, og lader sin kreativitet udfolde sig i alle sine kager. Uanset om du foretrækker det salt eller det søde køkken, byder vores mødepakker på en udsøgt smagsoplevelse, der imødekommer enhver gastronomisk præference.
Kontakt vores Eventteam
Udfyld boksene herunder, så vil vores Eventteam kontakte dig. Du er også velkommen til at kontakte teamet på event@admiralhotel.dk eller ringe til +45 3374 1430.