Book værelse

Vores top 5 is-steder i København

|

København byder på mange lækre isbarer – både når det gælder ispinde og isvafler. Vi har samlet vores top 5 is-steder, som du ikke må gå glip af.

På en sidegade til Østerbrogade ligger Olufs Is. Her kan du købe lækre frisklavede italienske ispinde lige fra den klassiske jordbærsorbet til kaffe gelato. Tre-fire gange om ugen præsenterer is-butikken en ’dagens is’. Er du veganer, har du også mulighed for at købe en vegansk is. Olufs Is har åbent fra kl. 12-19 onsdag til søndag, men har lukket mandag til tirsdag.

Du bør prøve en bubble waffle hos Munchies på Torvegade på Christianshavn. Vaflen består af en luftig vaffel, der foldes som et kræmmerhus og fyldes med is, drys og pynt. Munchies har åbent hver dag fra ca. 12-22, men i weekenden åbent fra kl. 11 og lukker senere fra fredag til søndag.

Siden 1920 har Vaffelbageren brugt den samme hemmelige opskrift til deres vafler og har ligget på Nyhavn siden 1953. Her kan du få en gammeldags isvaffel i hjemmelavet vaffel med kugleis, flødeskum, guf og krymmel. Du kan også købe softice og belgiske vafler. Nyd sommeren med en is i farverige Nyhavn – kun få minutters gang fra hotellet. Vaffelbageren har åbent hver dag fra kl. 10-00.

Snup en is med god samvittighed. Social Foodies er en socialøkonomisk forretning, hvor du som kunde er med til at støtte socialt udsatte i Afrika og Danmark. I Social Foodies kan du købe frisklavet is, guf og lækre flødeboller. Butikken ligger på Frederiksberg og Østerbro og har åbent hver dag.

Oplev Sicilien i København. Siciliansk Is laver lækker italiensk gelato og sorbet, som man laver det på Sicilien. Du har mulighed for at købe vegansk, laktosefri og glutenfri is. Butikkerne ligger på Vesterbro, Nørrebro og Christianshavn. Siciliansk Is har åbent hver dag hele sommeren fra kl. 13-18.