Book værelse
Book nu

Vores nye naboer

København vokser, og der kommer nye naboer til Admiral Hotel.  I de kommende år vil der åbne flere bygninger, som ikke ligger langt fra hotellet. Man vil bl.a. med en kort sejltur til Holmen eller på gåben over Inderhavnsbroen kunne opleve nye og anderledes attraktioner.

Københavns nye skiløjpe

 

Rendering lavet af BIG og SLA

Stå på ski på Amager Bakke

I september 2018 får København en skiløjpe. Skiløjpen kommer til at ligge på Københavns nye forbrændingsanlæg, Amager Bakke. Ud over muligheden for at kunne komme til at stå på ski på toppen af forbrændingen, kommer man ligeledes til at kunne vandre, løbe, dyrke fitness og klatre på taget af bygningen. Selve forbrændingsanlægget er tegnet af Bjarke Ingels Group, hvor skiløjpen og tagparken er tegnet af landskabsarkitekterne SLA.

Nyt vand-kulturhus på Papirøen

 

Totalrådgiver: Kengo Kuma & Associates og underrådgiver: Cornelius + Vöge

Vand-kulturhus, promenade og havnebassin

Et stort nyt vand-kulturhus kommer til København i 2021. Bygningen kommer til at bestå af inde- og udendørsoplevelser. Den største oplevelse vil være det store bassin placeret mellem to tagflader. Bassinet vil være fyldt med opvarmet havvand. Udendørs vil der være havnebassiner af forskellig dybde.
Vand-kulturhuset er tegnet af den japanske arkitektvirksomhed Kengo Kumas & Associates med underrådgiverne Cornelius + Vöge.