Book værelse

Vores guide til København på 24 timer

|

Blomsterknopper springer ud, og vintergækker kommer frem. Det er forår i København, og byen bliver bare lidt smukkere, og gaderne spirer af liv. Nyd det bedste af København og få inspiration til, hvad du kan opleve på denne tid af året. Også selvom du kun er i byen en enkelt dag.

Noget af det bedste ved København er, at der er gåafstand til det meste – det er den bedste måde at udforske byen på. Du kan også leje en cykel i receptionen, hvis du hellere vil på opdagelse på to hjul.

Vi har udvalgt nogle af vores yndlingssteder.

KØBENHAVN ER SMUKKEST FRA VANDSIDEN
Efter din morgenmad i SALT, bør du gå en tur i Nyhavn, som kun ligger få minutters gang fra hotellet. Nyd stemningen ved vandet, og de charmerende huse. Man siger, at København er smukkest fra vandsiden, så hop på en kanalrundfart, hvor du kan opleve byen og de fleste topattraktioner fra vandet.

SHOP AMOK!
Efter en sejltur i Københavns kanaler, kan shoppegenet imødekommes ved en tur i Magasin du Nord, Illum og i butikkerne på Strøget. I de brostenbelagte sidegader, som oser af charme og historie, finder du også nogle af byens mere specielle butikker med vintage, brugskunst og antik.

DET KULTURELLE HJØRNE
København er en fantastisk by for kunstelskere, så tag et besøg på et af Københavns mest besøgte museer, Statens Museum for Kunst,  Ny Carlsberg Glyptotek eller Nationalmuseet. Museerne huser skiftende udstillinger samt permanente samlinger af malerier og skulpturer.

GRØNNE OASER
Byen har mange grønne åndehuller, hvor du kan slappe af på en bænk og være så heldig at fange forårssolens varme stråler. Kongens Have er landets ældste kongelige have. Herfra kan du gå en tur ned til Rosenborg Slot og måske vække din indre monark. I Botanisk Have findes blandt andet et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter, og på Kastellet – få minutters gang fra hotellet – kan du gå en tur på voldene og nyde udsigten til Den Lille Havfrue og Gefionspringvandet.