Book værelse

Vores guide til byens loppe- og tøjmarkeder

|

I foråret og frem til midten af efteråret bugner København med loppe- og tøjmarkeder. Vi har samlet et lille udvalg af nogle af de mange markeder, der er i København og omegn.

Find møbler, tilbehør til hjemmet og tøj på Frederiksberg Loppemarked. Bag Frederiksberg Rådhus står Frederiksbergborgere hver lørdag fra 7. april til 20. oktober fra kl. 9-15.

Midt på Østerbro ligger Remisen Loppemarked. Typen af loppemarked varierer fra weekend til weekend. Nogle weekender er det et tøjmarked og andre weekender er det et klassisk loppemarked. Remisen har åbent ca. hver anden weekend – både lørdag og søndag fra kl. 10-16.

Langs Charlottenlund Station ligger Gentofte Loppemarked. Charlottenlund er et af Københavns områdets mest besøgte loppemarked og med mulighed for at finde tøj, møbler og andre gode sager. Loppemarkedet har åbent hver søndag fra 8. april til 7. oktober kl. 8-14.

Søllerød Loppemarked er et lille loppemarked ved Holte station – kun 20 minutter med tog fra København. Her kan du gøre gode loppefund – både tøj, ting til hjemmet og meget mere. Loppemarkedet har åbent hver søndag kl. 8-14 fra d. 8. april til 14. oktober.

Hele året rundt kan du finde Veras genbrugsmarked i København. Her kan du finde tøj, sko og accessoires til både mænd og kvinder. Om vinteren er det i Westmarket på Vesterbro fra kl. 11-16. I sommersæsonen, fra 29. april, er det ved Bispeengbuen kl. 10-15.

Tradono, der er er en online loppemarked app, holder også tøjmarkeder. Ved Tradono Market kan du finde mange lækre fund inden for tøj, sko og accessoires. Stadeholderne er bloggere, Tradono-brugere, instagrammere o.l. Du har mulighed for at prøve tøjet i et prøverum, inden du køber det. Tradono Market holdes om søndagen ca. hver tredje måned.