Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

Single

  • Aircondition og ventilationssystem
  • Badeværelse med oplyste spejle, brus, toiletartikler, hårtørrer og Bluetooth-højttalere
  • Safetyboks, strygebræt/jern og skohorn på værelset
  • Stort TV med indbygget Chromecast og Bluetooth

 

Rummelighed og rolighed

Single, renoveret i 2019, er for dig der rejser alene eller er på farten på forretningsrejse. Vores Single kendetegnes, som vores andre værelsestyper, ved bygningens mangeårige historie og karakteristiske træbjælker. Disse fungerer som værelsets omdrejningspunkt og komplimenteres af indretningens farver, der sammen med udsigten til byens gamle bygninger, skaber en helt særlig hoteloplevelse i København. Med værelsets 17 m2 fremstår enkeltværelset rummeligt, og går ikke på kompromis med den komfort, det flotte design og den rolige atmosfære, der kendetegner vores værelser.

Tid til dig selv

I det du træder ind i værelset, mødes du med den brede gang og et vue direkte til værelsets vindue, der giver et flot og naturligt lysindfald. I gangen finder du garderobeskab med fuldlængde spejl, og inde i skabet hænger strygebræt og strygejern, skohorn og den indbyggede safetyboks. Fra gangen ser du indgangen til det lyse badeværelset, der er udstyret med rainshower i brusenichen, flot Villeroy & Boch sanitet med Arne Jacobsen-designet VOLA armaturer, der alle pryder i indretningen med det elegante børstede messing. Dertil finder du, i det rummelige badeværelse, et ekstra oplyst spejl, hårtørrer, Bluetooth-højtalere og Aamanns Botanical Senses badeartikler.

For enden af gangen finder du værelsets minibar samt en komfortabel lænestol og bord, så du kan slappe af med benene oppe, nyde tiden til dig selv eller afslutte dagens arbejde i behagelige omgivelser. Ved siden af, ser du værelsets TV, der med indbygget Chromecast og Bluetooth gør, at du kan se og høre netop det du har lyst til. Sidst men slet ikke mindst, ser du den yderst behagelige seng, der med allergivenlig dyne og pude, giver en fantastisk nats søvn.

Dagens vigtigste måltid

Svært ved at vælge? Intet problem, her må du vælge det hele. Få den bedste start på dagen med vores udvalg af nærende og lækker morgenmad. Her finder du alt det gode, du har brug for – både sundt, sødt og salt – og fornøjelsen ved ikke at behøve vælge andet end til. Morgenmaden består primært af økologiske produkter, og vi vælger altid de bedste råvarer. Vi tager også hensyn til eventuelle allergier som f.eks. gluten. Derfor har vi altid et udvalg af glutenfrit brød – spørg din tjener for øvrige ingredienser.

Vi står klar med din morgenmad alle hverdage fra kl. 06.30 til 10.30.
I weekenderne kan du snooze lidt længere, hvor morgenmaden serveres kl. 07.00 til 11.00.

Pris pr. person: voksen kr. 245, børn under 12 år kr. 120, børn under 3 år spiser gratis.

Roomservice

Du kan nemt og bekvemt bestille din morgenmad, middag eller drikkevarer til værelset, hvis du er i humør til at nyde lækkerierne i sengen, eller bare skal bruge lidt alene-tid.

Prøv de udsøgte retter fra SALT restaurant.
Se menuen her.

 

Booking

Har du fundet det helt rigtige værelse?
Du kan booke direkte online eller kontakte vores bookingafdeling, der sidder klar til at hjælpe.

Husk, at det altid er billigst at booke direkte hos os..

Kontakt

Hvornår er check ind og check ud?

Du kan checke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I nogle tilfælde vil det være muligt at checke ind tidligere. Henvend dig i receptionen, så oplyser vi gerne, hvis dit værelse er klart før kl. 14.00. Du kan senest checke ud kl. 12.00.

Er det muligt at checke ind om aftenen/natten?

Ja. Vores reception er åben døgnet rundt, og vores natportier vil stå klar til at checke dig ind.

Hvordan ændrer/afbestiller/kontrollerer jeg min booking?

Har du booket dit ophold direkte på vores hjemmeside, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på +45 3374 1424 eller på booking@admiralhotel.dk.
Er dit ophold booket via andre bookingsider, skal du kontakte dem direkte. Husk, at det altid er billigst at booke dit ophold direkte hos os.

Har I familieværelser?

Vi tilbyder familieværelser (Loft Deluxe) med plads til 2 voksne og 2 børn. Derudover tilbyder vi sammenhængende værelser med mere plads. I vores dobbeltværelser er det desuden muligt at have børn op til 3 år med i samme seng.

Hvordan booker jeg et værelse med et gavekort?

Ring til os på +45 3374 1424 eller skriv til booking@admiralhotel.dk, og oplys dit gavekortnummer.

Må vi medbringe vores hund, og hvad koster det?

Ja, I visse værelser må I gerne medbringe jeres hund. Vi henstiller dog til, at I i så fald kontakter os inden I booker et værelse. Det koster kr. 250 pr. nat.

Foregår gruppebookinger anderledes end almindelige bookinger?

Ja, det gør de – hvis du skal bruge mere end 15 værelser, skal du kontakte vores bookingafdeling via e-mail, på booking@admiralhotel.dk.