Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

Loft Deluxe

  • 2 etager og flot udsigt, enten over vand eller byens tage
  • Aircondition og ventilationssystem
  • Badeværelse med oplyste spejle, brus, toiletartikler, hårtørrer og Bluetooth-højttalere
  • Seng (180 x 200 cm) med allergivenlige dyner og puder
  • Sovesofa med plads til to børn (120 x 200 cm)

Når praktik og smag går hånd i hånd

Vores renoverede og unikke Loft Deluxe fra 2019 er hele 33 m2, i to etager, med en trappe der perfekt opdeler soveoase øverst, fra det hyggelige siddearrangement nederst. Hotellet danner, med sin betydelige historie og spændende arkitektur, en særlig ramme for et anderledes hotelophold, i hjertet af København. Dette kommer også til udtryk i vores Loft Deluxe, der med sine bare træbjælker og udsigt over Københavns Havn eller byens tage, spænder over to etager. Dette giver dig mulighed for at arbejde ganske uforstyrret eller mødes med forretningspartnere, uden udsyn til sovepladsen. Derudover er det et oplagt sted at indlogere familien, da sofaen i underetagen kan redes op til to børn.

Alt hvad hjertet måtte begære

Indretningen er lavet med dig og dit behov i tankerne, og indeholder derfor bl.a. et skrivebord, en minibar, et siddearrangement med sofa, og to stole. I det rummelige garderobeskab finder du desuden strygebræt og strygejern, safetyboks og skohorn. Værelset indeholder to store TV, ét oppe og ét nede, med indbygget Chromecast og Bluetooth, så du helt selv kan bestemme hvad du vil se, og hvornår.

Badeværelset, hvor alle VOLA armaturer er i smuk børstet messing, designet af Arne Jacobsen, og Villeroy & Boch sanitet, er bl.a. indrettet med bruseniche, hårtørrer og Aamanns Botanical Senses toiletartikler. Derudover er badeværelset udstyret med særligt oplyst spejl og Bluetooth-højttalere. De lækre senge er udstyret med allergivenlige dyner og puder af højeste kvalitet, og ved siden af sengen finder du lysdæmpere, så du selv kan justere den rette belysning.

Dagens vigtigste måltid

Svært ved at vælge? Intet problem, her må du vælge det hele. Få den bedste start på dagen med vores udvalg af nærende og lækker morgenmad. Her finder du alt det gode, du har brug for – både sundt, sødt og salt – og fornøjelsen ved ikke at behøve vælge andet end til. Morgenmaden består primært af økologiske produkter, og vi vælger altid de bedste råvarer. Vi tager også hensyn til eventuelle allergier som f.eks. gluten. Derfor har vi altid et udvalg af glutenfrit brød – spørg din tjener for øvrige ingredienser.

Vi står klar med din morgenmad alle hverdage fra kl. 06.30 til 10.30.
I weekenderne kan du snooze lidt længere, hvor morgenmaden serveres kl. 07.00 til 11.00.

Pris pr. person: voksen kr. 245, børn under 12 år kr. 120, børn under 3 år spiser gratis.

Roomservice

Du kan nemt og bekvemt bestille din morgenmad, middag eller drikkevarer til værelset, hvis du er i humør til at nyde lækkerierne i sengen, eller bare skal bruge lidt alene-tid.

Prøv de udsøgte retter fra SALT restaurant.
Se menuen her.

 

Booking

Har du fundet det helt rigtige værelse?
Du kan booke direkte online eller kontakte vores bookingafdeling, der sidder klar til at hjælpe.

Husk, at det altid er billigst at booke direkte hos os..

Kontakt

Hvornår er check ind og check ud?

Du kan checke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I nogle tilfælde vil det være muligt at checke ind tidligere. Henvend dig i receptionen, så oplyser vi gerne, hvis dit værelse er klart før kl. 14.00. Du kan senest checke ud kl. 12.00.

Er det muligt at checke ind om aftenen/natten?

Ja. Vores reception er åben døgnet rundt, og vores natportier vil stå klar til at checke dig ind.

Hvordan ændrer/afbestiller/kontrollerer jeg min booking?

Har du booket dit ophold direkte på vores hjemmeside, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på +45 3374 1424 eller på booking@admiralhotel.dk.
Er dit ophold booket via andre bookingsider, skal du kontakte dem direkte. Husk, at det altid er billigst at booke dit ophold direkte hos os.

Har I familieværelser?

Vi tilbyder familieværelser (Loft Deluxe) med plads til 2 voksne og 2 børn. Derudover tilbyder vi sammenhængende værelser med mere plads. I vores dobbeltværelser er det desuden muligt at have børn op til 3 år med i samme seng.

Hvordan booker jeg et værelse med et gavekort?

Ring til os på +45 3374 1424 eller skriv til booking@admiralhotel.dk, og oplys dit gavekortnummer.

Må vi medbringe vores hund, og hvad koster det?

Ja, I visse værelser må I gerne medbringe jeres hund. Vi henstiller dog til, at I i så fald kontakter os inden I booker et værelse. Det koster kr. 250 pr. nat.

Foregår gruppebookinger anderledes end almindelige bookinger?

Ja, det gør de – hvis du skal bruge mere end 15 værelser, skal du kontakte vores bookingafdeling via e-mail, på booking@admiralhotel.dk.