Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD OG EVENTS her

Double Deluxe

  • Twin/dobbeltseng kan ønskes, men ikke garanteres
  • Aircondition og ventilationssystem
  • Badeværelse med oplyste spejle, brus, toiletartikler, hårtørrer og Bluetooth-højttalere
  • Seng (180 x 200 cm) med allergivenlige dyner og puder

Alt du har brug for og lidt til

Double Deluxe, renoveret i 2019, er et oplagt valg for dig der ønsker et dobbeltværelse, hvor der er kælet for detaljerne, og et som er lidt ud over det sædvanlige. Vores Double Deluxe er med sine 27 m2 mere rummeligt end hotellets Double, og vender mod Toldbodgade samt byens flotte gamle bygninger. Værelset er indrettet med gæsten i tankerne, og ligger til grund for et autentisk københavnsk ophold – i et design der kræser for sanserne. Værelsets simple, varme toner i indretningen komplementerer de flotte rå træbjælker, og dette kombineret med bygningens historie, skaber rammerne og fundamentet for et mindeværdigt ophold i centrum af København

Skandinavisk design og københavnsk historie

I mødet med værelset træder du ind i en oase af fred og ro, og møder de fremtrædende elementer af den historiske bygning, med træbjælkerne der smukt indrammer værelset. Indretningen er centreret omkring den store seng i midten, der har allergivenlige dyner og puder, og overfor er tv’et placeret, der har indbygget Bluetooth og Chromecast, så du kan se og høre lige det du har lyst til. Ved siden af sengen finder du enten en behagelig sofa indbygget som forlængelse af sengens panel, med tilhørende sofabord, eller et stort indbygget skrivebord.

Ved indgangen finder du det rummelige garderobeskab, der er beklædt med spejle, og inde i skabet finder du en safetyboks, strygebræt og strygejern samt skohorn. Overfor ligger det lyse badeværelse med bruseniche, der er indrettet med Villeroy & Boch sanitet og Arne Jacobsen-designede VOLA armaturer i elegant børstet messing, der komplimenterer rummets hvide og grå farveskala. Derudover er badeværelset udstyret med et mindre oplyst spejl, Bluetooth-højttalere, hårtørrer og Aamanns Botanical Senses toiletartikler.

Dagens vigtigste måltid

Svært ved at vælge? Intet problem, her må du vælge det hele. Få den bedste start på dagen med vores udvalg af nærende og lækker morgenmad. Her finder du alt det gode, du har brug for – både sundt, sødt og salt – og fornøjelsen ved ikke at behøve vælge andet end til. Morgenmaden består primært af økologiske produkter, og vi vælger altid de bedste råvarer. Vi tager også hensyn til eventuelle allergier som f.eks. gluten. Derfor har vi altid et udvalg af glutenfrit brød – spørg din tjener for øvrige ingredienser.

Vi står klar med din morgenmad alle hverdage fra kl. 06.30 til 10.30.
I weekenderne kan du snooze lidt længere, hvor morgenmaden serveres kl. 07.00 til 11.00.

Pris pr. person: voksen kr. 245, børn under 12 år kr. 120, børn under 3 år spiser gratis.

Roomservice

Du kan nemt og bekvemt bestille din morgenmad, middag eller drikkevarer til værelset, hvis du er i humør til at nyde lækkerierne i sengen, eller bare skal bruge lidt alene-tid.

Prøv de udsøgte retter fra SALT restaurant.
Se menuen her.

 

Booking

Har du fundet det helt rigtige værelse?
Du kan booke direkte online eller kontakte vores bookingafdeling, der sidder klar til at hjælpe.

Husk, at det altid er billigst at booke direkte hos os..

Kontakt

Hvornår er check ind og check ud?

Du kan checke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I nogle tilfælde vil det være muligt at checke ind tidligere. Henvend dig i receptionen, så oplyser vi gerne, hvis dit værelse er klart før kl. 14.00. Du kan senest checke ud kl. 12.00.

Er det muligt at checke ind om aftenen/natten?

Ja. Vores reception er åben døgnet rundt, og vores natportier vil stå klar til at checke dig ind.

Hvordan ændrer/afbestiller/kontrollerer jeg min booking?

Har du booket dit ophold direkte på vores hjemmeside, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på +45 3374 1424 eller på booking@admiralhotel.dk.
Er dit ophold booket via andre bookingsider, skal du kontakte dem direkte. Husk, at det altid er billigst at booke dit ophold direkte hos os.

Har I familieværelser?

Vi tilbyder familieværelser (Loft Deluxe) med plads til 2 voksne og 2 børn. Derudover tilbyder vi sammenhængende værelser med mere plads. I vores dobbeltværelser er det desuden muligt at have børn op til 3 år med i samme seng.

Hvordan booker jeg et værelse med et gavekort?

Ring til os på +45 3374 1424 eller skriv til booking@admiralhotel.dk, og oplys dit gavekortnummer.

Må vi medbringe vores hund, og hvad koster det?

Ja, I visse værelser må I gerne medbringe jeres hund. Vi henstiller dog til, at I i så fald kontakter os inden I booker et værelse. Det koster kr. 250 pr. nat.

Foregår gruppebookinger anderledes end almindelige bookinger?

Ja, det gør de – hvis du skal bruge mere end 15 værelser, skal du kontakte vores bookingafdeling via e-mail, på booking@admiralhotel.dk.