Book værelse

Professionelle mødefaciliteter i København ved Langelinie

|

Søger du fleksible og professionelle mødefaciliteter i København? På Admiral Hotel finder du et stort udvalg af møde- og konferencelokaler i forskellige størrelser og til ethvert behov. Vores mødefaciliteter byder på alt fra store og lyse konferencelokaler ved havnefronten til mindre mødesuiter med udsigt over Amalienborg og resten af Københavns betagende tårne og tage.

Admiral Hotel er eksklusivt beliggende på Toldbodgade 24-28 tæt på Langelinie og med direkte adgang til Københavns havnefront, hvorfra du kan nyde roen ved vandet og synet af enestående arkitektur. Indenfor tilbyder vi forplejning i særklasse, professionel planlægning og fleksible mødefaciliteter med Københavns bedste udsigt.

Mødefaciliteter i København til ethvert formål

Hos Admiral Hotel stræber vi altid efter at imødekomme vores gæsters ønsker og forventninger –  hvad end du skal holde møde for 3 eller konference for 300. Vi har 11 lokaler til rådighed med hvert deres unikke særpræg – der spænder fra det rå udtryk i vores New Yorker Lounge til det fantastiske lysindfald i vores store konferencelokaler ved havnepromenaden. Og hvis beliggenheden ved vandet ikke er maritim nok, er der også mulighed for afholde dit arrangement ombord på en af vores tre skonnerter, som har fast plads foran hotellet i sommerhalvåret.

Uanset hvilket af vores lokaler, du vælger, er isvand, te, frisk frugt og faciliteter som wi-fi, projektor og whiteboard altid med i prisen. Vi sørger for at servere lidt sundt fra SALT restaurants køkken og en middag med 3-4 serveringer i forbindelse med aftenmøder.

Vi ser frem til at byde dig og dine kollegaer, gæster eller samarbejdspartnere velkommen på Admiral Hotel. Her finder du møde- og konferencelokaler til alle behov og nogle af de mest fleksible og eksklusive mødefaciliteter i København.

Professionel planlægning og facilitering af dit arrangement

Du kan trygt overlade ansvaret for planlægningen af dit arrangement i vores hænder, når du ønsker at benytte Admiral Hotels mødefaciliteter i København.

Vores Event Team har stor erfaring med rådgivning og planlægning af møder og konferencer, og gennem en målrettet og struktureret indsats sikrer de en professionel facilitering af dit arrangement – fra start til slut. De har sans for detaljen og øje for det uventede og har fokus på at tænke forud. Dermed kan du altid føle dig tryg som konferencearrangør.

Kontakt vores Event Team, hvis du vil høre mere om mulighederne i vores mødefaciliteter i København, eller hvis du ønsker at kigge Admiral Hotel til en kop kaffe og en snak.