Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD her

Sådan passer vi på hinanden – læs mere om vores covid-19 tiltag her.

Luk

Nytårsaften 2021

Nyd årets sidste aften i det gamle pakhus på kajen, hvor vores køkkenchef Rasmus Møller Nielsen har sammensat en klassisk menu med innovative smagskombinationer ledsaget af særligt udvalgte vine. Byd det nye år velkommen med et køligt glas og hjemmelavet kransekage. Aftenen er akkompagneret af jazz af ‘Albert Waidtløw Trio’.

Serveringer:

BAERII CAVIAR 
Stracciatella og hvid champignon
2014 Cuvée prestige, Gallimard Pére et fils

RISTET PIGHVAR
Valnød og persille
2017 Puligny Montrachet Villages Vieilles Vignes, Girardin

SMØRPOCHERET HUMMER
Iberico gris, butternut og salvie
2015 Grüner Veltliner – Schenkenbichl 1 ÖTW, Weingut Weszeli, Kamptal

STEGT OKSEMØRBRAD
Kirsebæreddike, rødbede og røget marv
2015 Chateau Haut Batailley, Pauillac 5. Cru

50 e 50 ITALIENSK OST
Vintertrøffel og honing
2019 Condrieu – Invitare, M. Chapoutier Rhône

BITTER CHOKOLADESORBET
Kvæde og caramel
1999 Madeira Sercial dry Pereira d’Oliveira 

KAFFE & SØDT

Aftenens program:

  • Ankomst fra Kl. 17.15 i SALT bar
  • Dronnings nytårstale kl. 18, med et glas kølig Pol Roger NV
  • Middag
  • Kaffe & sødt
  • Albert Waidtløw Trio spiller lækker jazz
  • Kl. 24.00: Et glas Champagne Pol Roger NV og hjemmelavet kransekage, med udsigt over vandet og Operaen.

SALT bar holder åbent til kl. 02.00

 

Kr. 2795 pr. person. Køb dine billetter via Dinnerbooking her.

Kontakt vores Eventafdeling for spørgsmål.