Book værelse
Book nu

Sejlskibe med oplevelser

Foran Admiral Hotel har tre skonnerter fast kajplads fra maj til september. Det drejer sig som Halmø, Mira og Lilla Dan, som i det daglige drives af De Forenede Sejlskibe.

Hvorfor ikke gøre din næste produktpræsentation eller kundereception til noget særligt med et elegant arrangement til havs. Eller hvad med at forkæle dine medarbejdere med en firmapicnic ombord, hvor I alle kan slappe af under de hvide sejl og den blå himmel. De charmerende træskibe skaber også gerne rammerne for dit bryllup, jubilæum eller din fødselsdag.

Læs mere om de mange oplevelser vi kan tilbyde til vands her.

Teambuilding-aktiviteter i København

I samarbejde med CoastZone, tilbyder vi et hav af forskellige teambuilding-aktiviteter. CoastZone har to år i træk vundet prisen som årets bedste teambuilding-leverandør. Ligesom Admiral Hotel brænder de for at skabe de bedste oplevelser.

Du har rig mulighed for at vælge lige netop den aktivitet, der passer til dit arrangement. Deltagerne vil møde udfordrende, spændende, lærerige og sjove opgaver – og alle kan deltage.

Læs om de forskellige teambuilding aktiviteter her

Cocktail hour

Giv mødet en god afslutning ved at forkæle dine gæster med en cocktail eller “bye-bye” bubbles med en dertilhørende snack.

Det er tit den uformelle dialog, som gør en forskel, når regnestykket til sidst skal gøres på.

Ocean Racing til dit møde

Vælger du at kombinere dit møde eller konference med en hæsblæsende tur i RIB på Øresund, vil I få en adrenalinindsprøjtning på åbent hav. En spændende tur, der tager jer ud på en oplevelse, hvor I får lov at mærke en RIBs performance og manøvreevne i samspil med havets natur.

Bliv blæst godt igennem og få en hårrejsende oplevelse sammen med dine kolleger med hastigheder på op til 110 km i timen. RIB‘en kan rumme op til 12 personer ad gangen. Med 5 RIB-både kan vi tage op til 60 personer med på sejltur ad gangen, og i fortløbende rotation er den samlede kapacitet 120 personer i timen.

Mysteriernes tid er ikke forbi

Vi kan hjælpe jer med at krydre den velkendte verden med mystiske gåder og spor. Gennem leg får deltagere mulighed for at blive klogere på sig selv og sine medspillere. Hvad med en underholdende skattejagt for voksne på spændende, historiske lokationer i København? Eller hvad med at udfordres gennem de populære ”Escape Games”, der kræver kreativitet og samarbejde for at nå ud i tide? Mulighederne for gådefulde oplevelser i København er mange. De fleste aktiviteter kan endda kombineres, og der er plads til op til 100 deltagere. Læs mere om Mystery Makers her

Kunst og kultur

Admiral Hotel ligger tête-à-tête med nogle af Danmarks vigtigste kunstneriske fikspunkter, så hvorfor ikke inkludere en rundvisning på Det Kongelige Teaters scener i dit arrangement?

Dette kan f.eks. være em rundvisning i Operaen eller Skuespilhuset. Vælges Operaen hjælper vi gerne med en sejltur over vandet.

Admiral GO

Admiral GO er en kreativ og underholdende teambuildingaktivitet, hvor almen viden og teamets kreativitet tæller.

I bliver delt op i teams, der via tablets bliver guidet rundt til forskellige “Hotspots” i København. I har ca. to timer til at løse de sjove missioner rundt i Københavns gader. Alle missioner er forskellige. I skal blandt andet løse en række fotomissioner og svare på snedige gåder for at ende med pokalen. Admiral GO er fuld af tempo og kreativitet.

Admiral GO kan kombineres med mødet, festen eller konferencen – alt efter dine ønsker. Vi skræddersyr et tilbud til dig ud fra dine specifikke ønsker.