Book værelse
Inspiration
Book nu

Sommerfester

Lad os sammen skabe sommerens bedste fester. På Admiral Hotel glæder vi os til at skabe rammerne for mange uforglemmelige stunder denne sommer. Hotellets beliggenhed på Admiral Kaj og ved Ofelia Plads, også kendt som Københavns nye smørhul, gør at der er masser af plads til liv og udfoldelse.

Hotellets unikke historiske rammer, den gode atmosfære, det kulinariske håndværk og ikke mindst vores team af veluddannede ildsjæle indbyder til sommerens bedste fester. Du kan læse mere om de mange muligheder for afholdelse af sommerfester lige her.

Sejlskibe med oplevelser

Foran Admiral Hotel har tre skonnerter fast kajplads fra maj til september. Det drejer sig som Halmø, Mira og Lilla Dan, som i det daglige drives af De Forenede Sejlskibe.

Hvorfor ikke gøre din næste produktpræsentation eller kundereception til noget særligt med et elegant arrangement til havs. Eller hvad med at forkæle dine medarbejdere med en firmapicnic ombord, hvor I alle kan slappe af under de hvide sejl og den blå himmel. De charmerende træskibe skaber også gerne rammerne for dit bryllup, jubilæum eller din fødselsdag.

Læs mere om de mange oplevelser vi kan tilbyde til vands her.

Teambuilding aktiviteter i København

I samarbejde med CoastZone, tilbyder vi et hav af forskellige teambuilding-aktiviteter. CoastZone har to år i træk vundet prisen som årets bedste teambuilding-leverandør. Ligesom Admiral Hotel brænder de for at skabe de bedste oplevelser.

Du har rig mulighed for at vælge lige netop den aktivitet, der passer til dit arrangement. Deltagerne vil møde udfordrende, spændende, lærerige og sjove opgaver – og alle kan deltage.

Læs om de forskellige teambuilding aktiviteter her

Cocktail hour

Giv mødet en god afslutning ved at forkæle dine gæster med en cocktail eller “bye-bye” bubbles med en dertilhørende snack.

Det er tit den uformelle dialog, som gør en forskel, når regnestykket til sidst skal gøres på.

Ocean Racing til dit møde

Vælger du at kombinere dit møde eller konference med en hæsblæsende tur i RIB på Øresund, vil I få en adrenalinindsprøjtning på åbent hav. En spændende tur, der tager jer ud på en oplevelse, hvor I får lov at mærke en RIBs performance og manøvreevne i samspil med havets natur.

Bliv blæst godt igennem og få en hårrejsende oplevelse sammen med dine kolleger med hastigheder på op til 110 km i timen. RIB‘en kan rumme op til 12 personer ad gangen. Med 5 RIB-både kan vi tage op til 60 personer med på sejltur ad gangen, og i fortløbende rotation er den samlede kapacitet 120 personer i timen.

Mysteriernes tid er ikke forbi

Vi kan hjælpe jer med at krydre den velkendte verden med mystiske gåder og spor. Gennem leg får deltagere mulighed for at blive klogere på sig selv og sine medspillere. Hvad med en underholdende skattejagt for voksne på spændende, historiske lokationer i København? Eller hvad med at udfordres gennem de populære ”Escape Games”, der kræver kreativitet og samarbejde for at nå ud i tide? Mulighederne for gådefulde oplevelser i København er mange. De fleste aktiviteter kan endda kombineres, og der er plads til op til 100 deltagere. Læs mere om Mystery Makers her

Kunst og kultur

Admiral Hotel ligger tête-à-tête med nogle af Danmarks vigtigste kunstneriske fikspunkter, så hvorfor ikke inkludere en rundvisning på Det Kongelige Teaters scener i dit arrangement?

Dette kan f.eks. være em rundvisning i Operaen eller Skuespilhuset. Vælges Operaen hjælper vi gerne med en sejltur over vandet.

Se byen fra en segway

Start mødet eller konferencen med en tur på det futuriske transportmiddel ”Segway”. Efter en kort instruktion, er det tid til at prøve kræfter på de tohjulede racere. Vi starter på Admiral Kaj, og herefter kan turen tilrettelægges efter jeres ønsker.

Alle kan være med uanset alder og erfaring. Det er nemt og sjovt, og de fleste bliver hurtigt bidt af disse elektriske løbehjul.

Admiral GO

Admiral GO er en kreativ og underholdende teambuildingaktivitet, hvor almen viden og teamets kreativitet tæller.

I bliver delt op i teams, der via tablets bliver guidet rundt til forskellige “Hotspots” i København. I har ca. to timer til at løse de sjove missioner rundt omkring i Københavns gader. Alle missioner er forskellige. I skal blandt andet løse en række fotomissioner, svare på snedige gåder, bruge jeres paratviden samt hinanden for at ende med pokalen. Admiral GO er stærkt relationsskabende og fuld af tempo og kreativitet.

Admiral GO kan kombineres med mødet, festen eller konferencen – alt efter dine ønsker. Vi skræddersyr et tilbud til dig ud fra dine specifikke ønsker.