Book værelse
Inspiration
Book nu

Mysteriernes tid er ikke forbi

Vi kan hjælpe jer med at krydre den velkendte verden med mystiske gåder og spor. Gennem leg får deltagere mulighed for at blive klogere på sig selv og sine medspillere. Hvad med en underholdende skattejagt for voksne på spændende, historiske lokationer i København? Eller hvad med at udfordres gennem de populære ”Escape Games”, der kræver kreativitet og samarbejde for at nå ud i tide? Mulighederne for gådefulde oplevelser i København er mange. De fleste aktiviteter kan endda kombineres, og der er plads til op til 100 deltagere.

Teambuilding til søs

I vil styrke samarbejdet og forbedre kommunikationen. Hver især vil I opdage nye ressourcer hos jer selv og kollegerne. Selve det at sejle en skonnert – at bringe den i bevægelse – er en autentisk teambuildingøvelse. Ingen kan undværes, og alle må kende nødvendigheden af hinanden. Nøjagtigt som i en virksomhed.

Om bord på et traditionelt rigget sejlskib er der øjeblikkelige og synlige konsekvenser af deltagernes handlinger. Det gør det let at reflektere og drage nyttig læring ud af forløbet.

Sæt kursen, hejs sejlene og trim riggen til optimal fremdrift. Det kræver en god koordination af opgaverne. Der skal træffes beslutninger og handles, og der er sjældent tid til at tøve. Alting foregår under kyndig instruktion fra en erfaren besætning.

Admiral GO

Admiral GO er en kreativ og underholdende teambuildingaktivitet, hvor almen viden og teamets kreativitet tæller.

I bliver delt op i teams, der via tablets bliver guidet rundt til forskellige “Hotspots” i København. I har ca. to timer til at løse de sjove missioner rundt omkring i Københavns gader. Alle missioner er forskellige. I skal blandt andet løse en række fotomissioner, svare på snedige gåder, bruge jeres paratviden samt hinanden for at ende med pokalen. Admiral GO er stærkt relationsskabende og fuld af tempo og kreativitet.

Admiral GO kan kombineres med mødet, festen eller konferencen – alt efter dine ønsker. Vi skræddersyr et tilbud til dig ud fra dine specifikke ønsker.

Se byen fra en segway

Start mødet eller konferencen med en tur på det futuriske transportmiddel ”Segway”. Efter en kort instruktion, er det tid til at prøve kræfter på de tohjulede racere. Vi starter på Admiral Kaj, og herfter kan turen tilrettelægges efter jeres ønsker.

Alle kan være med uanset alder og erfaring. Det er nemt og sjovt, og de fleste bliver hurtigt bidt af disse elektriske løbehjul.

Vi kan arrangere ture og arrangementer med ni Segways per arrangement.

Ocean Racing til dit møde

Vælger du at kombinere dit møde eller konference med en hæsblæsende tur i RIB på Øresund, får I en rigtig adrenalinindsprøjtning på åbent hav. En spændende tur, der tager jer ud på en oplevelse, hvor I får lov at mærke en RIB´s performance og manøvreevne i samspil med havets natur.

Bliv blæst godt igennem og få en hårrejsende oplevelse sammen med dine kolleger med hastigheder på op til 110 km i timen. RIB‘en kan rumme op til 12 personer ad gangen. Med 5 RIB-både kan vi tage op til 60 personer med på sejltur af gangen, og i fortløbende rotation er den samlede kapacitet 120 personer i timen.

Cocktail hour

Giv mødet en god afslutning, og forkæl dine gæster med en cocktail eller “bye bye” bubbles med en snack.

Det er tit den uformelle dialog, som gør en forskel, når regnestykket til sidst skal gøres på.

Kunst og kultur

Admiral ligger tête-à-tête med nogle af Danmarks vigtigste kunstneriske fikspunkter, så hvorfor ikke inkludere en rundvisning på Det Kongelige Teaters scener i dit arrangement?

Det kan f.eks. være Operaen eller Skuespilhuset. Vælges Operaen hjælper vi gerne med turen over vandet.

Sejlskibe med oplevelser

Foran Admiral Hotel har tre skonnerter fast kajplads fra maj til september. Det drejer sig som Halmø, Mira og Lilla Dan, som i det daglige drives af De Forenede Sejlskibe.

Hvorfor ikke gøre din næste produktpræsentation eller kundereception til noget særligt med et elegant arrangement til havs. Eller forkæl dine medarbejdere med en firmapicnic om bord, hvor de kan slappe af under de hvide sejl og den blå himmel. De charmerende træskibe skaber gerne rammerne for dit et bryllup, jubilæum eller fødselsdag,

Teambuilding om bord på en af vores skonnerter er udendørs øvelser, som alle kan være med til og alle vil lære af.

Du kan også downloade en PDF om De Forenede Sejlskibe her.

Er du blevet inspireret?

Mød vores Event Team og få et tilbud