Book nu

Dagsmøde på Admiral hotel

Vil du holde et dagsmøde på en af de allerbedste lokationer i København? Så skal du vælge Admiral hotel. Hotellet ligger lige ud til vandet med udsigt ud over Den Kongelige Opera. Vi har faciliteterne til at danne de perfekte rammer for dit dagsmøde, uanset om du skal have et lille intimt møde eller en større forsamling af op til 300 mennesker. Se vores dagsmøde løsninger herunder.

Admiralens dagsmøde

Ved et dagsmøde på Admiral hotel er du sikker på at få forplejning i særklasse. Vi samarbejder eksempelvis med restaurant SALT og Perchs tehandel, så du er sikker på at få lidt godt til maven og ganen.

Det får du på et dagsmøde:

  • Formiddagspause med sundt, sødt og sprødt fra SALT køkken
  • SALTs frokostmenu og dessert, inkl. 1 vand
  • Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag og grøn energi
  • ”Go’ morgen” start med årstidens most eller juice, økologisk brød, smørbagt croissant samt ost og hjemmelavet marmelade mod tillæg på kr. 60 pr. person

Under mødet vil der være isvand, frisk frugt, kaffe samt te fra Perchs Tehandel til rådighed.

Forespørg på dato

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Dagsmøde priser og løsninger

På Admiral hotel gør vi meget ud af at skabe de helt rette forudsætninger for, at du får et godt møde. Skal du afholde et dagsmøde på Admiral med over 8 personer, så har vi to gode løsninger til dig.

1/1 dag til 825.- pr. person
Du kan vælge at afholde et dagsmøde en hel dag. Her kan du nyde godt af vores faciliteter i tidsrummet mellem 8.00 til 17.00. Det er et godt valg, hvis I har et langt program for dagen.

1/2 dag til 625.- pr. person
Du kan vælge at afholde et dagsmøde på en halv dag. Her får du samme udvalg til rådighed, som du kan benytte enten mellem 8.00 til 12.00 eller 14.00 til 17.00.

Hvilke faciliteter har Admiral hotel?

Hos Admiral hotel finder du både store åbne mødelokaler og mindre konferencerum. Vi har tre lokaler på stueetagen (A, B og C), som kan åbnes, så det er muligt at samle op til 300 mennesker til en siddende præsentation. Der er også mange muligheder, hvis du gerne vil have et mindre lokale. Hver af lokalerne i stuen er på 92m2, mens der er mange mindre lokaler eksempelvis på 6 sal med pragtfuld udsigt. Du kan også se vores mødelokaler Havn I, II og III, som ligger lige ud til havnepromenaden med udsigt ud over Operahuset.

 

Mødelokalerne kan indrettes, så det passer til jeres event. Vi kan finde aflange borde, u-formede borde eller o-formede borde frem til jeres møde. Det kan også indrettes, så der kan afholdes en reception eller laves en præsentation for en større forsamling. Alle lokaler er forsynet med el-stik og internet. Få et overblik over vores mødelokaler og faciliteter her.

Parkeringsmuligheder

Ved Admiral hotel har vi gode parkeringsmuligheder. Du kan eksempelvis benytte hotellets private parkeringspladser, hvor der er et mindre antal parkerings. Det er også muligt at anvende parkering ved Adelgade 5 eller kvæsthusmolen, som ligger mindre end 100 meter fra hotellet.

Lækker mad fra SALT

Restaurant SALT ligger i forlængelse af Admiral hotel, og der serveres lækker og moderne dansk mad. Udover at lave delikate retter fra det salte køkken, er det også muligt at få noget til den søde tand. SALT serverer både til frokost og aften, og der er ligeledes en bar, hvor der er mulighed for at få lidt godt at drikke.

Har du gæster med allergener eller specielle ønsker?

Er du eller nogle af dine gæster allergiske over for noget, så må du meget gerne kontakte os på telefon eller mail. Det gælder ligeledes, hvis du ønsker en vegetarisk eller vegansk anretning. Vi skal nok finde på et alternativ, så du får et dagsmøde, hvor alle er tilfredse.

Du kan kontakte os på telefon: +45 33 74 14 14 eller sende en mail til event@admiralhotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

VI TILBYDER OGSÅ

Standard Aftenmøde – Læs mere her

 

Eksklusivt Aftenmøde – Læs mere her