Book nu

Aftenmøde på Admiral Hotel

Hvis du ønsker at holde møde i hjertet i København, så skal du vælge Copenhagen Admiral Hotel. Her kan du booke møde- og konferencelokaler med udsigt over de smukke omgivelser seværdigheder i København. Du kan eksempelvis booke et mødelokale med udsigt over vandet eller med udsigt over Amalienborg.

Admiralens aftenmøde

Aftenmøder strækker sig typisk fra eftermiddag omkring kl. 17.00 til ud på aftenen. Når du booker mødelokale til aftenmøde hos Copenhagen Admiral Hotel, får du derfor forplejning i form af:

  • Eftermiddagspause med søde fristelser, hjemmebag, frisk frugt og andre forfriskninger
  • Middag på Restaurant SALT: 3-4 serveringer efter køkkenchefens valg af sæsonens råvarer
  • Isvand, frisk frugt, kaffe, samt te fra Perchs Tehandel serveres under hele mødet

Prisen for Admiralens aftenmøde er 795 kr. pr. person ved møder med minimum 8 personer.

Skulle I imidlertid være færre end 8, kan vi også sagtens finde et godt tilbud, som passer til dette. Hvis du har spørgsmål, særlige ønsker eller blot ønsker at booke Admiralens aftenmøde, så kontakt os på event@admiralhotel.dk eller tlf.nr. 33 74 14 30 eller brug vores kontaktformular.

Forespørg på dato

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Admiralens eksklusive aftenmøde

Vil du gøre dit aftenmøde endnu mere eksklusivt, kan du også vælge Admiralens eksklusive aftenmøde. Her får du ekstra forplejning og mødestart allerede fra kl. 15.00.

Mødelokaler til små og store konferencer eller møder

På Admiral Hotel i København har vi i alt 11 mødelokaler, som kan huse alt fra 2 til 300 deltagende. Alle vores mødelokaler byder på smukke og behagelige omgivelser af forskellig art og lækker forplejning.

Vores mødelokaler egner sig til såvel kundemøder som personalemøder, og vi har det rette udstyr til alt fra workshops og teambuilding til helt almindelige konferencer og møder.

Behagelige omgivelser til dit aftenmøde

Uanset hvilken type møde du skal afholde, så er det altid et plus, hvis det bliver afholdt i smukke og behagelige omgivelser. Omgivelserne har nemlig betydning for, hvilken stemning der er, og kan virke både afslappende og inspirerende. Som udgangspunkt er det nemlig ikke altid en fornøjelse at skulle til møde om aftenen, men når du holder aftenmøde i et af Admiral Hotels mange smukke mødelokaler, sørger vi for, at det bliver en oplevelse, som du vil tænke tilbage på med glæde.

Den bedste udsigt i hele København

Du kan eksempelvis booke et mødelokale med udsigt over vandet eller over nogle af de mange smukke bygningsværker i København. Med et mødelokale i stueetagen får du et flot lysindfald og udsigt til det pulserende havneliv. Du får desuden direkte adgang til Admiral Kaj, som ligger lige foran hotellet. Kommer du længere op på 6. sal, får du et imponerende vue til Amalienborg og Marmorkirken.

 

En unik oplevelse for alle deltagende

Der er altså rig mulighed for at give dine kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere en helt unik oplevelse, når du vælger at holde aftenmøde på Admiral Hotel i hjertet af København. Skal der udenlandske deltagende med til dit møde, er det også en god mulighed for at give dem et indblik i dansk kultur og byliv.

Vores mødelokaler har det hele

Alle mødelokaler er lyse og lækre og godt indrettet med alt det nødvendige udstyr og forplejning, du skal bruge til dit aftenmøde.

Lækker mad til dit aftenmøde fra Restaurant SALT

Hos Copenhagen Admiral Hotel går vi ikke på kompromis med kvaliteten, heller ikke når det gælder maden. Når du booker aftenmøde hos os, får du serveret mad fra vores eksklusive Restaurant SALT, som laver lækker mad af høj kvalitet. SALT har fokus på at bruge friske og sæsonaktuelle råvarer, og er ikke bange for at lege med smagsvarianter i spændende og traditionelle retter. Med andre ord har vi altså noget for enhver smag, samtidig med at du kan være sikker på at få en smagsoplevelse, som du ikke finder andre steder.

Mangler du noget?

Udover mødelokaler tilbyder Copenhagen Admiral Hotel også en række andre fornøjelser. Det kunne eksempelvis være:

  • Guidet sejltur i Københavns havn med forfriskninger
  • Cykeltur med lunch-to-go eller eftermiddagssnack
  • Overnatning på et af vores eksklusive hotelværelser
  • SALT restaurant, bar og lounge

Skulle du sidde tilbage med nogle helt specifikke ønsker, som ikke lige står nævnt på vores hjemmeside eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sammensætter gerne en pakkeløsning, som passer til dig, så du kan få den bedste oplevelse hos Copenhagen Admiral Hotel.

VI TILBYDER OGSÅ

Eksklusivt Aftenmøde – Læs mere her

 

Dagsmøde – Læs mere her