Book værelse

MIT København: Mød Marloes fra bookingteamet

Mød søde Marloes fra vores bookingteam, som guider dig til hendes Top 3 i København.

Svanemøllen Strand
Da jeg selv bor i nærområdet, har jeg ofte gået tur forbi Svanemøllen Strand. Det gælder egentlig alle årstider, men i foråret er det bestemt dejligt. Netop den tydelige forskel fra vinter til sommer. Nogle vinterbader, andre går bare tur – hvis solen skinner er der også en is-kiosk, som er åben. At have en mini-strand i København er skønt.
Specielt når man selv er vokset op tæt på strand (Limfjorden).

Tivoli
Tivoli er jo en klassiker. Det, der dog tiltrækker mig, er deres musikprogram. I foråret åbner de for deres Fredagsrock-program, og har de seneste par år også haft konceptet Lillefredag. Her er det mindre, up-coming danske bands, som tidlig torsdag aften kan nydes på Pavillonen.

Pumpehuset
Pumpehuset i sig selv er et koncertsted. Ude foran er der en plads, Pumpehusets Byhave, som fra maj og frem til slut august, er åben fra onsdag til lørdag. Det er et skønt hangout-område med forskellige økologiske øl, hjemmebryggede drinks og cocktails. Der er også mulighed for at bestille mad. Også til vegetarer! Der er masser af aktiviteter som bingo, digteraftener, loppemarkeder og karaokeaftener. Der er også koncerter fra danske up-coming bands.