Book værelse
Konfirmation
Book nu

Konfirmation i København

– ung fest i historiske rammer

Er du til mad i særklasse, afslappet atmosfære og unikke omgivelser? Så er vi den helt rigtige location for konfirmationsfesten.

Konfirmationen er en ganske særlig dag, som især den unge konfirmand har set frem til med både glæde og spænding. Rammerne kunne ikke være bedre – vi kan tilbyde lyse og unikke lokaler, spændende omgivelser og et SALT køkken i en klasse for sig – alt dette under samme tag.

Som start eller afslutning på den fede fest, er det muligt at tilføje lidt ekstra krydderi ved at tage en sejltur gennem Københavns kanaler. Vi hjælper gerne med planlægning og reservation af båden.

Du får mulighed for at opleve en unik dag, hvor servicen er i top og nærværet altid er til stede. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde din konfirmationsdag sammen med din familie og venner.

Lokaler til konfirmation på Admiral Hotel?

Kontakt Event Teamet

Konfirmationspakke

 

Til frokost eller aften tilbyder vi:

  • Velkomstdrink og alkoholfri drink til børnene
  • Buffet eller en 3-retters sæsonmenu
  • Isvand og hjemmebagt brød
  • Husets hvid- og rødvin
  • Sodavand til børnene
  • Kaffe/ te

Kr. 710 pr. person. Børn under 12 år halv pris.

Læs mere om vores konfirmationspakke her

Festlokaler til jeres konfirmationsfest

Vi har på Admiral Hotel mange forskellige fest- og selskabslokaler. Book vores lokaler til fest og skab en uforglemmelig dag for jer og konfirmanden. Vores Event Team byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

 Kontakt Event Team

Menuer og vine

Hos os er maden en vigtig del af oplevelsen.

Se vores menu- og vinkort