Book nu

Konfirmation i hjertet af København

– ung fest i historiske rammer

Er du til mad i særklasse, afslappet atmosfære og unikke omgivelser? Så er vi den helt rigtige location for konfirmationsfesten.

Konfirmationen er en ganske særlig dag, som især den unge konfirmand har set frem til med både glæde og spænding. Rammerne kunne ikke være bedre – vi kan tilbyde lyse og unikke lokaler, spændende omgivelser og et SALT køkken i en klasse for sig – alt dette under samme tag.

Som start eller afslutning på den fede fest, er det muligt at tilføje lidt ekstra krydderi ved at tage en sejltur gennem Københavns kanaler. Vi hjælper gerne med planlægning og reservation af båden.

Du får mulighed for at opleve en unik dag, hvor servicen er i top og nærværet altid er til stede. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde din konfirmationsdag sammen med din familie og venner.

Forespørg på konfirmation

Konfirmationspakke

 

Til frokost eller aften tilbyder vi:

  • Velkomstdrink og alkoholfri drink til børnene
  • Buffet eller en 3-retters sæsonmenu
  • Isvand og hjemmebagt brød
  • Husets hvid- og rødvin
  • Sodavand til børnene
  • Kaffe/ te

Kr. 745 pr. person. Børn under 12 år halv pris.

Læs mere om vores konfirmationspakke her

Menuer, juice og vine

Hos os er maden en vigtig del af oplevelsen.

Se vores menu-, juice- og vinkort

Det siger vores konfirmander…..

Gustavs konfirmation

“Vi havde en fantastisk dag/aften hos jer. Konfirmanden var lykkelig, og vi andre nød dagen sammen med ham.

Vi har kun ros at give for håndteringen af vores reservation – fra første telefonsamtale til festen var i gang. Alt var muligt, og vi oplevede, at I var oprigtigt interesseret i at give os en fantastisk fest.

Også jeres team som tog sig af os på dagen var fantastiske. Flere gæster har kommenteret, at jeres cheftjener. Han var super hjælpsom og meget professionel.

Maden var ligeledes enestående – et stort kompliment for den enormt lækre mad til SALT.

Vi er helt igennem lykkelige over vores fest hos jer:-)

Dorthe

 

 

Amalies konfirmation

“Det har været rigtig godt. Det var fint, at vi fik aftenen gået igennem af vores inspektør, og det gjorde, at alt gik godt. Det er dejligt trygt. Og vores gæster var glade for kanalbåden – det var en god ide, så tak for den!”

Lars