Book værelse
Nytår
Book nu

NYTÅRSAFTEN 2017/2018

Nytårsgalla 2017 på Admiral Hotel

– elegant nytårsfest 2017 på hotel

SALTs prisvindende køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, har komponeret en sublim nytårsmenu og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt udsøgte vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne i menuen – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsfest.

Vi byder velkommen kl. 18.30, hvor velkomstdrinken serveres. Det er muligt at se dronningens nytårstale kl. 18.00. SALT bar åbner og her vises talen på storskærm.

Gallamiddagen begynder kl. 19.00, og sammen med alle de festklædte gæster danner det historiske pakhus rammen om årets sidste flotte fest. Vores 40 mand i køkkenet sørger for, at kvaliteten er i top, og efter middagen sætter det festlige orkester gang i dansen og leverer underholdning og højt humør gennem hele aftenen frem til kl. 02.00.

Traditionen tro bydes det nye år velkommen ved midnat med springende champagnepropper, kransekage og byens mest spektakulære festfyrværkeri på Admiralkajen foran hotellet.

Med udsigt til en nytårsaften i oplevelsernes tegn, har vi gjort klar til en nytårsfest ud over det sædvanlige – du behøver blot at læne dig tilbage og nyde denne fantastiske aften (Dresscode: festtøj).

Hold din nytårsaften på hotel

Kontakt gerne vores Event Team for reservationer til nytårsaften 2017/2018.

Kontakt vores Event Team