Book nu

Nytårsgalla 2018 på Copenhagen Admiral Hotel

– elegante rammer for årets nytårsfest

Du kan byde det nye år velkommen sammen med 350 andre festklædte gæster, når Copenhagen Admiral Hotel inviterer til nytårsaften 2018/2019.

SALT køkken har komponeret en sublim nytårsmenu og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne i menuen – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsfest.

Gallamiddag og livemusik

Vi byder velkommen kl. 18.30, hvor velkomstdrinken serveres. Det er muligt at se dronningens nytårstale på storskærm i SALT bar kl. 18.00.

Gallamiddagen begynder kl. 19.00, og sammen med alle de festklædte gæster danner det historiske pakhus rammen om årets sidste flotte fest. Efter middagen sætter liveband gang i dansen og leverer underholdning og højt humør gennem hele aftenen frem til kl. 02.00. Efter middagen vil der være fri bar med øl, vand og vin.

Champagne og stort festfyrværkeri

Traditionen tro bydes det nye år velkommen ved midnat med springende champagnepropper, kransekage og byens mest spektakulære festfyrværkeri på Admiral Kaj foran hotellet.

Med udsigt til en nytårsaften i oplevelsernes tegn, har vi gjort klar til en nytårsfest ud over det sædvanlige – du behøver blot at læne dig tilbage og nyde denne fantastiske aften.

Nytårsgalla: Kr. 1.885 pr. person.

OBS: Når Nytårsgalla er reserveret, vil du modtage en bekræftelse med link, som kan benyttes til reservation af værelser til specialpris (2 personer i dobbeltværelse d. 31/12 2018 – 1/1 2019 fra kr. 1.755 inkl. morgenmad).

(Dresscode: festtøj)

Book pladser til årets nytårsgalla

 

 

Nytårsmenu

Velkomst
Admiral’s New Years Salute

*

Løjrom
med blomkål, yuzu og citrusurter
2017 Wieninger Gemischter satz, Weingut Wieninger Burgenland, Østrig

*

Bagt torsk
med selleri, havesyre og ølandsost
2016 “Vina Pomal” blanco, Bodegas Bilbainas, Rioja, Spanien

*

Hummer og ristet jordskok
med løvstikke, grønne hyldebær og saltet citron
2016 Chablis, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 *

Krogmodnet oksehøjreb
med sauce bordelaise, løg og vintertrøffel
2015 Finca Azaya Valduero, Castilla y León, Spanien

 *

Chokolade, solbær og mørk rom
Moscato “Ambar”, Cantine Florio, Sicilien, Italien

 *

Kaffe og avec

 *

Champagne og kransekage
Nicolas Maillart 1er Cru, Brut, Platine, Champagne