Book nu

Nytårsaften på Copenhagen Admiral Hotel

– elegante rammer for årets nytårsfest med livemusik og København i lysglimt

Byd det nye år velkommen på Copenhagen Admiral Hotel i festlige omgivelser og en aften med underholdning, som du sent glemmer.

SALTs køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, komponerer en sublim 5-retters nytårsmenu, og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsaften.

I år bliver nytårsaften lidt anderledes, derfor har vi ændret vores tidligere kendte Admiral nytårsfest til en fest der overholder alle restriktioner. Vi har sammensat aftenen med udsøgt middag, gode vine, underholdning med pianist Morten Vestergård og sangerinde Marie Carmen Koppel samt mulighed for at kombinere aftenen med overnatning inkl. natmad og rigeligt med bobler – for vi springer stadig ind i det nye år med stil og en stemning i top.

 

 

 

Vælg mellem:

 

  • Nytårsophold i et Double med morgenmad, velkomst, Dronningens nytårstale, 5-retters nytårsmenu med tilhørende vine og kaffe, matiné, bobler, kransekage og natmad fra kr. 2995 pr. pers. i delt dobbeltværelse.

 

  • Nytårsmiddag med velkomst, Dronningens nytårstale, 5-retters nytårsmenu med tilhørende vine og kaffe til kr. 1695 pr. pers.

 

Bestilles hos Eventafdelingen på events@admiralhotel.dk.

Nytårsmenu

 

VELKOMSTSNACKS

Caviar, kartoffel og creme fraiche

Macaron, andelever og solbær

Iberico, sherry og manchego

2014 “Millésime”, Cuvée Prestige, Brut, Gallimard, Champagne, Frankrig

*

BAGT TORSK

Østersfløde, peberrod og grønkål

2017 Chardonnay “Panamera”, Rutherford Wine, Napa Valley, California, USA

*

KARTOFFEL OG KARL JOHAN

Svampebouillon og ristet surdej

2017 Riesling Trocken, Weingut Gröeb, Rheinhessen, Tyskland

*

STEGT VAGTEL

Sherry, skorzonerrod og arabica

2014 Santenay, Nicolas Potel, Bourgogne, Frankrig

*

STEGT OKSEMØRBRAD

Kirsebæreddike, rødbede og røget marv

2014 Barolo, Marianot, Piemonte, Italien

*

TUBER UNCINATUM

Flødeis og bitter chokolade

2016 Château du Mont, Saint Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig

*

Kaffe

____

På værelset

KRANSEKAGE

CHARCUTERI

2015 Henri Mandois 1. Cru, Blanc de Blanc, Brut, Champagne, Frankrig

____

Nytårsbrunch – Stort udvalg af portionerede fristelser fra SALT.

 

Program for nytårsophold

 

Kl. 14.00 Check-in på værelset

Kl. 16.00 Festlighederne starter

Kl. 16.30 Velkomstdrink, snacks og forret

Kl. 18.00 Dronningens nytårstale

Kl. 18.30 Middagen fortsætter. Efter hovedretten spiller pianist Morten Vestergård og Marie Carmen Koppel musik

Kl. 21.30 Kaffe

Kl. 22.00 Overnattende gæster går på værelset (her står champagne, kransekage og charcuteri klar)

D. 1. JANUAR

Kl. 08.00 – 12.00 Morgenbrunch

 

fra kr. 2995 pr. pers.

 

Program for nytårsmiddag

 

Kl. 16.00 Ankomst i SALTs stemningsfyldte havnelokaler

Kl. 16.30 Velkomst, snacks og forret

Kl. 18.00 Dronningens nytårstale

Kl. 18.30 Middagen fortsætter

Kl. 21.30 Kaffe

Kl. 21.45 Tak for i aften

 

kr. 1695 pr. pers