Book nu

Nytårsgalla 2019 på Copenhagen Admiral Hotel

– elegante rammer for årets nytårsfest

Du kan byde det nye år velkommen sammen med 350 andre festklædte gæster, når Copenhagen Admiral Hotel inviterer til nytårsaften 2019/2020.

SALTs køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, komponerer en sublim nytårsgallamiddag, og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsfest.

Gallamiddag og livemusik

Vi byder velkommen kl. 18.30 med en boblende nytårsdrink. Og det er selvfølgelig muligt at se dronningens nytårstale på storskærm i SALT bar kl. 18.00.

Nytårsgallamiddagen begynder kl. 19.00, og sammen med alle de festklædte gæster danner det historiske pakhus rammen om årets sidste fest. Efter middagen sætter liveband gang i dansen og leverer underholdning og højt humør gennem hele aftenen frem til kl. 02.00, hvor der også vil være fri bar med øl, vand og vin. Der vil også være mulighed for at købe lækre cocktails i baren.

Champagne og stort festfyrværkeri

Traditionen tro bydes det nye år velkommen ved midnat med springende champagnepropper, kransekage og byens mest spektakulære festfyrværkeri på Admiral Kaj foran hotellet.

Med udsigt til en nytårsaften i oplevelsernes tegn, har vi gjort klar til en nytårsfest ud over det sædvanlige – du behøver blot at læne dig tilbage og nyde denne fantastiske aften.

Pris kr. 1.965 pr. person.

(Dresscode: festtøj)

Book årets nytårsgalla her

OBS: Når Nytårsgallaen er reserveret, vil du modtage en bekræftelse med link, som kan benyttes til reservation af værelser til specialpris.

Priser fra DKK 2015 for et dobbeltværelse inkl. stor morgenmadsbuffet

Nytårsgalla 2019

Boblende nytårsdrink

5-retters nytårsgallamiddag med særligt udvalgte vine

Kaffe/te

Livemusik

Fri bar med øl, vand og vin

Kransekage med champagne

Stort festfyrværkeri

Kr. 1.965 pr. person

Book årets nytårsgalla her

Nytårsgallamiddag 2019

VELKOMST

Admiral’s New Years Salute

*

POCHERET BLÆKSPRUTTE

Brunet smør, ingefær og macadamia

2017 Onix Blanco, Vinicola del Priorat, Scala Dei, Priorat, Spanien

*

SALTET TORSK

Kalix løjrom, dild og skorzonerrod

2017 Riesling Trocken, Fritz Haag, Mosel, Tyskland

*

RISTET PIGHVAR

Sauce blanquette, morkel og persille

2016 Chablis, Billaud Simon, Chablis, Bourgogne Frankrig

*

STEGT KRONDYR

Porre, timian og kastanie

2014 ”Flocco” Castello di Bolgheri, Bolgheri, Toscana, Italien

*

CHOKOLADE

Karamelliseret banan og kokos

2016 Pedregoso Late Harvest Moscatel, Tabali Vineyard Gran Reserva, Elqui Vineyard, Chile

*

KAFFE

*

KRANSEKAGE

”Cuvée Archange”, Philippe Prie, Champagne