Book nu

Nytårsgalla på Copenhagen Admiral Hotel

– elegante rammer for årets nytårsfest

Du kan byde det nye år velkommen sammen med 350 andre festklædte gæster, når Copenhagen Admiral Hotel inviterer til nytårsaften.

SALTs køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, komponerer en sublim nytårsgallamiddag, og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsfest.

Gallamiddag og livemusik

Vi byder velkommen med en boblende nytårsdrink. Og det er selvfølgelig muligt at se dronningens nytårstale på storskærm i SALT bar.

Nytårsgallamiddagen foregår sammen med alle de festklædte gæster i stueetagen af det historiske pakhus, ud til vandet. Efter middagen sætter liveband gang i dansen og leverer underholdning og højt humør gennem hele aftenen, hvor der også vil være fri bar med øl, vand og vin. Der vil også være mulighed for at købe lækre cocktails i baren.

Champagne og stort festfyrværkeri

Traditionen tro bydes det nye år velkommen ved midnat med springende champagnepropper, kransekage og byens mest spektakulære festfyrværkeri på Admiral Kaj foran hotellet.

Med udsigt til en nytårsaften i oplevelsernes tegn, har vi gjort klar til en nytårsfest ud over det sædvanlige – du behøver blot at læne dig tilbage og nyde denne fantastiske aften.

 

KØB DIN BILLET HER

(Dresscode: festtøj)

OBS: Når Nytårsgallaen er reserveret, vil du modtage en bekræftelse med link, som kan benyttes til reservation af værelser til specialpris. (Dobbeltværelse for 2 d. 31/12 – 1/1 fra kr. 1860 inkl. morgenmad)

 

 

NYTÅR MENU

Velkomst

Prosecco di Valdobbiadene Superiore, Marsuret, Veneto, Italien

*

SALTET JOMFRUHUMMER

Selleri og hasselnød

2017 Riesling Trocken, Weingut Gröeb, Rheinhessen, Tyskland 

*

BAGT TORSK

Fermenteret gulerod, dild og hollandaise

2018 Macon-Villages, Grange Magnien, L. Jadot, Bourgogne, Frankrig

*

RISTET PIGHVAR

Skorzonerrod, svampe og sherry

2016 Pinot Gris Reserve F.E. Trimbach, Ribeauvillé Alsace, Frankrig

*

STEGT OKSEMØRBRAD

Jordskok, tyttebær og røg

2014 Barolo, Marianot, Piemonte, Italien

*

KOKOSPARFAIT

Grillet ananas og indonesisk peber

2016 Château du Mont, Saint Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig

  

Kaffe

2014 “Millésime”, Cuvée Prestige, Brut, Gallimard Champagne, Frankrig

Program

Kl. 18.30 Dørene åbnes til festsalen. Der serveres velkomstdrink, og du føres til dit bord til lyden af pianistens toner.

Kl. 19.00 Festmiddagen serveres

Kl. 22.00 Kaffe og avec serveres

Kl. 22.30 Husets orkester byder til dans og baren åbner

Kl. 24.00 Nytåret synges ind med champagne og kransekage

Kl. 00.10 Copenhagen Admiral Hotels fyrværkeri sættes i gang

Kl. 00.20 Orkestret spiller fortsat

Kl. 01.00 DJ’en spiller i Loungen

Kl. 02.00 Festen sluttes