Book nu

Nytårsgalla på Copenhagen Admiral Hotel

– elegante rammer for årets nytårsfest

Du kan byde det nye år velkommen sammen med 350 andre festklædte gæster, når Copenhagen Admiral Hotel inviterer til nytårsaften.

SALTs køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, komponerer en sublim nytårsgallamiddag, og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsfest.

Gallamiddag og livemusik

Vi byder velkommen med en boblende nytårsdrink. Og det er selvfølgelig muligt at se dronningens nytårstale på storskærm i SALT bar.

Nytårsgallamiddagen foregår sammen med alle de festklædte gæster i stueetagen af det historiske pakhus, ud til vandet. Efter middagen sætter liveband gang i dansen og leverer underholdning og højt humør gennem hele aftenen, hvor der også vil være fri bar med øl, vand og vin. Der vil også være mulighed for at købe lækre cocktails i baren.

Champagne og stort festfyrværkeri

Traditionen tro bydes det nye år velkommen ved midnat med springende champagnepropper, kransekage og byens mest spektakulære festfyrværkeri på Admiral Kaj foran hotellet.

Med udsigt til en nytårsaften i oplevelsernes tegn, har vi gjort klar til en nytårsfest ud over det sædvanlige – du behøver blot at læne dig tilbage og nyde denne fantastiske aften.

(Dresscode: festtøj)

OBS: Når Nytårsgallaen er reserveret, vil du modtage en bekræftelse med link, som kan benyttes til reservation af værelser til specialpris.

Program for nytårsgalla 2020 forventes klart primo februar.

Ønsker du at skrive dig op til pladser allerede nu, kontakt da Eventafdelingen på event@admiralhotel.dk