Book værelse
Book nu

Nytårsgalla 2017 på Copenhagen Admiral Hotel

– elegante rammer for årets nytårsfest

Byd det nye år velkommen sammen med 350 andre festklædte gæster, når Copenhagen Admiral Hotel inviterer til nytårsaften 2017/2018.

SALT køkken har komponeret en sublim nytårsmenu og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt udsøgte vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne i menuen – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsfest.

Gallamiddag og livemusik

Vi byder velkommen kl. 18.30, hvor velkomstdrinken serveres. I SALT bar vises dronningens nytårstale på storskærm kl. 18.00.

Gallamiddagen begynder kl. 19.00, og sammen med alle de festklædte gæster danner det historiske pakhus rammen om årets sidste flotte fest. Vores 40 mand i køkkenet sørger for, at kvaliteten er i top, og efter middagen sætter det festlige orkester gang i dansen og leverer underholdning og højt humør gennem hele aftenen frem til kl. 02.00.

Champagne og stort festfyrværkeri

Traditionen tro bydes det nye år velkommen ved midnat med springende champagnepropper, kransekage og byens mest spektakulære festfyrværkeri på Admiral Kaj foran hotellet.

Med udsigt til en nytårsaften i oplevelsernes tegn, har vi gjort klar til en nytårsfest ud over det sædvanlige – du behøver blot at læne dig tilbage og nyde denne fantastiske aften.

Nytårsgalla: Kr. 1.860 pr. person.

Nytårsgalla + overnatning i dobbeltværelse for 2 personer: Kr. 5.400.

(Dresscode: festtøj)

Vil du sikre dig pladser til årets nytårsfest?

Vi har gjort det nemmere for dig, som gæst, at booke pladser til nytårsgalla 2017. Så du kan nu købe dine billetter lige, når det passer dig!

Nytårsgalla: Kr. 1.860 pr. person.

Book her

Booking af nytårsgalla kan kun ske via linket ovenfor.

OBS: Når Nytårsgalla er booket, vil du i bekræftelsen modtage et link til reservation af værelse.

 

 

 

Nytårsmenu

Velkomst

*

Rimmet jomfruhummer og pata negra
med skorzonerrod og sort trompet

2015 Riesling ”By The Glass”, Villa Huesgen, Mosel, Tyskland

*

Bagt torsk
med blegselleri, æble og østers saft på dild og citronverbena

 2015 Chardonnay Bramito del Cervo, Castello della Sala, Antinori, Umbrien, Italien

*

Caviar, kærnemælk og agurk

 *

Stegt oksemørbrad
med saltbagt kvæde, kål og sort peber

 2015 Shiraz-Grenache “Wallace”, Ben Glaetzer, Barossa Valley, Australien

 *

Is en surprise
med hindbær, vanille og lakrids

 2015 Château Les Arroucats, St. Croix du Mont, Frankrig

 *

Kaffe

 *

Champagne og kransekage

 Moët & Chandon, Brut Impérial, Champagne, Frankrig