Book nu

Nytårsgalla 2019 på Copenhagen Admiral Hotel

– elegante rammer for årets nytårsfest

Du kan byde det nye år velkommen sammen med 350 andre festklædte gæster, når Copenhagen Admiral Hotel inviterer til nytårsaften 2019/2020.

SALT komponerer en sublim nytårsmenu, og restaurantchef, Thomas Burgby, har udvalgt vine, der alle komplimenterer smagsnuancerne i menuen – den gastronomiske kurs er sat, og et engageret og dygtigt team navigerer jer sikkert igennem en elegant og oplevelsesrig nytårsfest.

Gallamiddag og livemusik

Vi byder velkommen kl. 18.30 med en boblende nytårsdrink. Og det er selvfølgelig muligt at se dronningens nytårstale på storskærm i SALT bar kl. 18.00.

Gallamiddagen begynder kl. 19.00, og sammen med alle de festklædte gæster danner det historiske pakhus rammen om årets sidste fest. Efter middagen sætter liveband gang i dansen og leverer underholdning og højt humør gennem hele aftenen frem til kl. 02.00, hvor der også vil være fri bar med øl, vand og vin.

Champagne og stort festfyrværkeri

Traditionen tro bydes det nye år velkommen ved midnat med springende champagnepropper, kransekage og byens mest spektakulære festfyrværkeri på Admiral Kaj foran hotellet.

Med udsigt til en nytårsaften i oplevelsernes tegn, har vi gjort klar til en nytårsfest ud over det sædvanlige – du behøver blot at læne dig tilbage og nyde denne fantastiske aften.

Pris kr. 1.965 pr. person.

(Dresscode: festtøj)

Pladser til 2019 kan bookes fra ultimo marts.

OBS: Når Nytårsgallaen er reserveret, vil du modtage en bekræftelse med link, som kan benyttes til reservation af værelser til specialpris.

Nytårsgalla 2019

Pladser til 2019 kan bookes fra ultimo marts

 

 

 

 

Nytårsmenu 2019

 

POCHERET BLÆKSPRUTTE

Brunet smør, ingefær og macadamia

*

SALTET TORSK

Kalix løjrom, dild og skorzonerrod

*

RISTET PIGHVAR

Sauce blanquette, morkel og persille

*

STEGT KRONDYR

Porre, timian og kastanie

*

CHOKOLADE

Karamelliseret banan og kokos