Book nu

Jul på Admiral Hotel

 – Julefrokost i hjertet af København 

 

Copenhagen Admiral Hotels passionerede og professionelle team er allerede godt i gang med forberedelserne til årets julefrokost, som i år bliver holdt i jeres eget lokale. Og selvom december synes langt væk, er det en god ide at få booket årets julefrokost allerede nu. Pladserne er nemlig eftertragtede. 

I år serverer SALT deres overdådige julemenu – sammensat af en lang række hjemmelavede favoritter – klassisk og med fornyelse – og som noget nyt kan I også bestille vegetarmenu. 

 

Datoer for årets julefest

Fredag d. 13. november           Kr. 995 pr. pers.

Fredag d. 20. november          Kr. 995 pr. pers.

Fredag d. 27. november           Kr. 995 pr. pers.

Lørdag d. 28. november          Kr. 995 pr. pers.

Fredag d. 4. december             Kr. 995 pr. pers.

Lørdag d. 5. december             Kr. 995 pr. pers.

Fredag d. 11. december            Kr. 995 pr. pers.

 

Ønsker I at holde jeres julefrokost i eget lokale, skal I være mindst 20 personer.

 

Program

Kl. 18.30: Vi byder velkommen til Jul på Admiral Hotel med lækker signatur velkomstdrink

Kl. 19.00 – 21.30: SALTs klassiske julemenu med syv retter i fem serveringer. I år tilbyder vi også en vegetarmenu

Kl. 21.30: Kaffe/te serveres. Avec kan købes i baren, som supplement til det varme.

Kl. 19.00 – 01.00: Fri bar med øl, vin og vand

Dertil kan der tilkøbes ekstra fra det store barkort.

 

Ønskes overnatning i forbindelse med Jul på Admiral Hotel, kan dette arrangeres.

Forespørg på julefrokost

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

 

 

 

 

 

 

SALTs julemenu 2020

 

SILDEN

GL.DAGS MODNET KARRYSILD – kapers, æg og karse

 FISKEN

KOLDRØGET LAKS – grønkål, syrnet fløde og peberrod

DET GRØNNE

SALTBAGT KNOLDSELLERI – brunet smør, hasselnød og tyttebær

KØDET

SALTS JULEPØLSE – løgrelish, æble og sennep

STEGT AND – syltet rødkål

 DET SØDE

UDVALGTE OSTE – solbær og kerner

RIS A LA MANDE – kirsebærsauce

Menuen bliver serveret på tallerken.

 

Vegetarmenu

 

RØDBEDETATAR – tørret blåbær, estragon og rygeost

SALAT AF VINTERKÅL – æble, syrnet fløde og peberrod

SALTBAGT KNOLDSELLERI – brunet smør, hasselnød og tyttebær

DET SØDE

UDVALGTE OSTE – solbær og kerner

RIS A LA MANDE – kirsebærsauce

Vegetarmenu skal forudbestilles.

 

 

Står du for at booke årets julefrokost?

Kontakt vores Eventteam i dag!