Book værelse
Julefrokost
Book nu

Julefrokost i centrum af København 

– det er nu, du skal booke årets julefrokost

Admiral Hotel slår nu dørene op for Snowball 2017, og selvom december stadig synes langt væk, er det en god ide at få booket årets julefrokost. Pladserne er eftertragtede, og allerede nu begynder vi at melde udsolgt på nogle datoer.

Vores passionerede og professionelle team er godt i gang med forberedelserne til dette års store julefrokost i centrum af København med fantastiske omgivelser tæt på både Nyhavn og Amalienborg. Vi tilbyder et bredt udvalg af retter, men det, der gør vores julebuffet til noget helt specielt, er kvaliteten, servicen og de hyggelige omgivelser i det fine gamle pakhus.

Under middagen vil der være baggrundsmusik, herefter livemusik til kl. 01.00. Frem til kl. 03.00 vil der være DJ i Loungen, som vil sørge for, at dansegulvet aldrig er tomt.

Kr. 1.185 pr. person (inkl. øl, vand og vin indtil kl. 01.00)
Alle oplyste priser er inkl. moms.

 

snowball på admiral hotel

Årets julefrokost:

  • Fredag d. 17/11
  • Fredag d. 24/11 (få pladser)
  • Fredag d. 1/12 (udsolgt)
  • Lørdag d. 2/12
  • Fredag d. 8/12 (udsolgt)
  • Lørdag d. 9/12
  • Fredag d. 15/12

Ankomst fra kl. 18.30. Julebuffet serveres kl. 19.00.

Læs mere om Snowball her

Står du for at booke årets julefrokost?

 

 

Kontakt vores Event Team i dag!

Det siger gæsterne om Snowball…

Julefrokost centralt i København

Vi havde en rigtig god fest. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra mine kollegaer, de var meget begejstrede for hotellet, servicen, stemningen, maden og musikken. Det hele var bare perfekt.

Jeg vil især gerne rose vores tjener Mette. Hun var virkelig sød, men samtidig professionel og effektiv og leverede en service langt udover hvad man kunne forvente. Hun var bare helt fantastisk!

Så arrangementet var en stor succes, og vi sender en tak tilbage herfra.

Med venlig hilsen
Mette Bøgeløv Erichsen
INGLEBY FARMS & FORESTS

 

Fantastisk julefrokost i flotte lokaler

Blot et par ord for at sige tak for et rigtig vellykket arrangement d. 20 december. God stemning, fantastisk mad, flotte dekorationer, søde tjenere og lækre værelser. Alle i selskabet kendte hotellet fra tidligere , så vi vidste godt, at I er gode, og jeg må sige, at I til fulde levede op til forventningerne. Vi kommer gerne igen en anden gang, og vil bestemt anbefaler jer til andre.

Mange venlige hilsner
Karen Møller

 

Julefrokost tæt på Nyhavn

Vi havde en rigtig dejlig aften, alle var enige i det. 5 stjerner.

Maden var lækker, betjeningen var fin og musikken spillede. Og vi vil klart kunne anbefale Snowball julefesten til andre.

Vi ses måske igen til næste år.

Mvh.
Andreas
Tandlægerne Brønshøj Torv