Book nu

Velkommen til Snowball 2020!

 – Julefrokost i hjertet af København 

 

Copenhagen Admiral Hotel åbner nu for booking af årets Snowball 2020, og selvom december synes langt væk, er det en god ide at få booket årets julefrokost allerede nu. Pladserne er nemlig eftertragtede. Vores populære Snowball er en kollektiv julefrokost, hvor I sidder i egen gruppe men i selskab med en masse andre feststemte mennesker.

Vores passionerede og professionelle team er allerede godt i gang med forberedelserne til dette års store julefrokost og igen i år serveres der SALTs overdådige julebuffet – sammensat af en lang række hjemmelavede favoritter – klassisk og med fornyelse. Der vil være mandelgaver, liveband, og DJ i Loungen, som vil sørge for, at dansegulvet aldrig er tomt.

 

Datoer for årets Snowball

Fredag d. 13. november           Kr. 1250 pr. pers.

Fredag d. 20. november          Kr. 1295 pr. pers.

Fredag d. 27. november           Kr. 1295 pr. pers.

Lørdag d. 28. november          Kr. 1250 pr. pers.

Fredag d. 4. december             Kr. 1295 pr. pers.

Lørdag d. 5. december             Kr. 1250 pr. pers.

Fredag d. 11. december            Kr. 1295 pr. pers.

 

Program

Kl. 18.30: Vi byder velkommen til Snowball med lækker signatur velkomstdrink

Kl. 19.00 – 21.30: SALTs store julebuffet serveres med de traditionelle retter, nytænkende samt grønne og vegetariske retter.

Kl. 21.30: Kaffe/te serveres. Avec kan købes i baren, som supplement til det varme.

Kl. 22.00 – 01.00: Livebandet går på scenen og spiller nogle dejlige rytmer.

Kl. 01.00 – 02.00: DJ’en sætter gang i dansegulvet i Loungen.

Der er fri bar på alm. Tuborg, Classic, Tuborg Julebryg og sodavand samt husets vine til kl. 01.00.

Dertil kan der tilkøbes ekstra fra det store barkort.

 

Ønskes overnatning i forbindelse med Snowball, kan dette arrangeres.

 

Du kan også booke årets firmajulefrokost i eget lokale på Admiral Hotel. Læs mere her.

Forespørg på julefrokost

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

 

 

 

 

 

SALT julebuffet 2020

 

SILDEN

SENNEPSSILD – syltet kartoffel og dild

GL.DAGS MODNET KARRYSILD – æble, æg og karse

 

FISKEN

KOLDRØGET LAKS – grønkål, syrnet fløde og peberrod

SALAT AF HJEMMERØGET SEJ – Rejer, bladselleri og urter

FISKEFILLET STEGT I PANKO – karrysyltet blomkål

 

DET GRØNNE

TØRRET RØDBEDE – solbær, estragon og rygeost

SALAT AF VINTERKÅL – æble, korender og ristet boghvede

SALTBAGT KNOLDSELLERI – brunet smør, hasselnød og tyttebær

 

KØDET

SYLTE PÅ GRIS – bedepickles og sennepskorn

RISTET PERSILLEROD – røget andebryst, persillepure og asie

LUN LEVERPOSTEJ – stegte svampe og bacon

STEGT JULEMEDISTER – hvidkål, fløde og muskat

STEGT ANDEBRYST – syltet rødkål

SENNEPSGLASERET NAKKE AF GRIS

 

AFSLUTNINGEN

UDVALGTE OSTE – kompot af kvæde og honning

BAGT PÆRE – tonkabønne og appelsinsirup

CHOKOLADETRØFFEL – valnød og romsyltede korender

RIS A LA MANDE – kirsebærsauce

 

 

Står du for at booke årets julefrokost?

Kontakt vores Event Team i dag!