Book nu

Julefrokost i centrum af København 

– det er nu, du skal booke årets julefrokost

Admiral Hotel slår nu dørene op for Snowball 2019, og selvom december synes langt væk, er det en god ide at få booket årets julefrokost. Pladserne er nemlig eftertragtede.

Vores passionerede og professionelle team er allerede godt i gang med forberedelserne til dette års store julefrokost i centrum af København med fantastiske omgivelser ved vandet og tæt på både Nyhavn og Amalienborg. 

Igen i år er der en overdådig julebuffet – sammensat af en lang række hjemmelavede favoritter – klassisk og med fornyelse. Der vil være lækre mandelgaver, liveband indtil kl. 01.00, og frem til kl. 03.00 er der DJ i Loungen, som vil sørge for, at dansegulvet aldrig er tomt.

Datoer for årets Snowball

Fredag d. 15. november
Fredag d. 22. november
Lørdag d. 23. november
Fredag d. 29. november: Få pladser tilbage
Lørdag d. 30. november
Fredag d. 6. december: Få pladser tilbage
Lørdag d. 7. december
Fredag d. 13. december

 

Pris: Kr. 1.250 pr. person.
Alle priser er inkl. moms

 

Program

Kl. 18.30 – 19.00: Ankomst til Snowball og lækker velkomstdrink

Kl. 19.00 – 01.00: SALTs store julebuffet inkl. øl, juleøl, vin og vand,
kaffe og te.

Kl. 21.30 – 01.00: Liveband

Kl. 01.00 – 03.00: Danseglade rytmer til DJ i vores New Yorker Lounge

 

Ønskes overnatning i forbindelse med Snowball kan dette arrangeres.

 

Du kan også booke årets firmajulefrokost i eget lokale på Admiral Hotel. Læs mere her.

Forespørg på julefrokost

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

SALT julebuffet 2019

 

Gl.dags modnet karrysild – æble, æg og karse

Marineret julesild – kapers og orangesyltede rødløg

*

Dildgravad laks – glaskål og sennepscreme

Hjemmerøget laks – syltet kartoffel, creme fraiche og estragon

Håndpillede rejer – hakket æg, mayonnaise og syltet agurk

Paneret fiskefilet – karrysyltet blomkål

Salat af grønkål og røget and – syrnet fløde, rugbrød og tyttebær

Sylte på gris – sennep og gule beder

*

Lun leverpostej – stegte svampe og bacon

Gråstenhane i tartelet – veloute og syltede hvide asparges

Glaseret nakke af gris – julekrydderi og sveske

Stegt andebryst – syltet rødkål

*

Udvalgte oste – kompot af kvæde og honning

Tørret frugt – varme krydderier, sirup og æblebrændevin

Mørk chokoladeganache – mandelbund, grand marnier og solsikkekaramel

Risalamande – kirsebærsauce

 

 

Står du for at booke årets julefrokost?

Kontakt vores Event Team i dag!