Book værelse
Bryllup
Book nu

Bryllup i København

Et bryllup skal man drømme om – ikke spekulere over.

Lad storslåede hvælvinger og 200 år gamle spær af pommersk fyr sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut. Jeres bryllupsfest på Admiral Hotel i København giver dine gæster og ikke mindst jer selv en oplevelse for livet.

Begynd med en festlig velkomstdrink på Admiral Kaj og nyd den flotte udsigt til Operaen, de historiske skonnerter og Københavns nye smørhul – Ofelia Plads.

Nyd en velkomponeret middag med herlige vine afstemt efter den bryllupsmenu, som SALT køkken sætter en ære i at sammensætte. Smagen er klassisk og genkendelig og de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet udtryk.

Fortsæt aftenen med kaffe, bryllupskage og bar, og få et minde for livet med en smuk brudevals. Når aftenen går på hæld, kan I byde gæsterne på natmad og måske selv trække jer tilbage.

Vi er med hele vejen og sikrer, at alle detaljer er på plads, så netop jeres bryllupsfest bliver en once-in-a-lifetime begivenhed.

Romantisk ophold

Vil I hellere tage elevatoren “hjem” har vi selvfølgelig værelser til jer og gæsterne

Forespørg på bryllup

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu- og vinkort

Menu- og vinkort

 

Mød os og få et tilbud

Kontakt Event Teamet

Bryllupslokaler i København

Vi har flere forskellige bryllupslokaler til rådighed, og sammen skaber vi de perfekte rammer for jeres store bryllupsdag. Hold bryllup og bryllupsfest på Admiral Hotel i centrum af København.

Det siger vores brudepar…

Bryllupsfest på Admiral Hotel – opskriften på den perfekte aften

Med overskriften: “Et bryllup skal man drømme om – ikke spekulere over” lægger Admiral Hotel op til noget af en oplevelse og en forpligtelse af de helt store – men hold nu op, hvor de har kunnet levere på lige netop dette.

Fra starten af forløbet er vi blevet mødt af en professionel og meget personlig interesse, og hele vejen igennem har vi haft en følelse af, at alt kunne lade sig gøre – så vi har hele tiden haft en vildt god mavefornemmelse.

Vi kom sejlende til hotellet med alle vores gæster for at indtage velkomstdrinks på terrassen udenfor det flotte hotel, og blev mødt af et meget veloplagt og professionelt personale. Maden og vinene var rigtig gode, omgivelserne perfekte. Vi kunne ikke have ønsket os bedre rammer. Efter middagen rykkede vi ind i loungen, hvor der var lækre cocktails, en dj der skabte en fest og lækker natmad. Overnatning i den flotte suite og morgenmad i separate lokaler gjorde bare oplevelsen endnu bedre.

Vi har fra vores gæster fået den største ros for oplevelsen, maden og personalet. Tusind tak fra et meget tilfreds og glad brudepar

Vi giver Admiral Hotel 6 ud af 5 stjerner 🙂

Mvh.
Janni og Rune

 

Bryllup i København

Jeg vil lige sige at vi havde en fantastisk dag og at aftenen ikke kunne være forløbet bedre. Banket instruktøren styrede det hele med militær præcision og vi er super glade for at alle havde en virkelig god fest, ikke mindst grundet maden og betjeningen.

 

Mange tak for en veludført og planlagt aften.

Mvh.
Morten Hald

 

Fantastisk bryllup på Admiral Hotel

“Der skal herfra lyde en stor tak fra os.

Vi havde det mest fantastiske bryllup hos jer. Servicen var helt i top og maden ligeså.”

Christa og Dan

 

Det perfekte bryllup.
En bryllupsfest vi aldrig glemmer.

Vi havde en HELT perfekt weekend – ikke mindst pga. Admiralen – men også pga. jeres varetagelse og planlægning af arrangementet. Det vil vi gerne sige SUPER mange gange tak for. Der var intet, vi ville lave om – om så vi kunne!

Derudover var suiten HELT kanon – den var virkelig flot, og udsigten i særklasse! Mange tak for den også. Dertil havde vores gæster også en rigtig god aften, og fik alt, hvad de ønskede.

Det var perfekt – mange tak!

Vi kommer tilbage!

Mvh.
Sebastian