Book værelse
Bryllup
Book nu

Bryllup i København

Et bryllup skal man drømme om – ikke spekulere over.

Lad storslåede hvælvinger og 200 år gamle spær af pommersk fyr sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut. Jeres bryllupsfest på Admiral Hotel i København giver dine gæster og ikke mindst jer selv en oplevelse for livet.

Begynd med en festlig velkomstdrink på Admiral Kaj og nyd den flotte udsigt til Operaen, de historiske skonnerter og Københavns nye smørhul – Ofelia Plads.

Nyd en velkomponeret middag med herlige vine afstemt efter den bryllupsmenu, som SALT køkken sætter en ære i at sammensætte. Smagen er klassisk og genkendelig og de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet udtryk.

Fortsæt aftenen med kaffe, bryllupskage og bar, og få et minde for livet med en smuk brudevals. Når aftenen går på hæld, kan I byde gæsterne på natmad og måske selv trække jer tilbage.

Vi er med hele vejen og sikrer, at alle detaljer er på plads, så netop jeres bryllupsfest bliver en once-in-a-lifetime begivenhed.

Forespørg på bryllup

Ønsker I at høre mere om bryllup på Admiral Hotel?

Kontakt Event Teamet

Bryllupslokaler i København

Vi har flere forskellige bryllupslokaler til rådighed, og sammen skaber vi de perfekte rammer for jeres store bryllupsdag. Hold bryllup og bryllupsfest på Admiral Hotel i centrum af København.

Romantisk ophold

Vil I hellere tage elevatoren “hjem” har vi selvfølgelig værelser til jer og gæsterne

Menu- og vinkort

Menu- og vinkort

 

Mød os og få et tilbud

Kontakt Event Teamet

Det siger vores brudepar…

Bryllupsreception på Admiral Hotel i København

Vi havde en helt igennem fantastisk dag og uforglemmelig aften på Admiral Hotel.

Vi er meget tilfredse med hele forløbet, lige fra vi mødte dig første gang, og den professionalisme vi er blevet mødt med igennem forløbet.

Vi har hele tiden følt, at vi har været i gode hænder, og særligt det sidste møde gav os ro omkring hotellets andel i projektet, så vi kunne koncentrere os om andre ting.

Servicen på aftenen var meget passende afdæmpet og professionel, og maden smagte glimrende.

Vore gæster har ligeledes været positive omkring omgivelser og service på aftenen.

Mvh.
Nathalie og Thorbjørn

 

Bryllup i København

Jeg vil lige sige at vi havde en fantastisk dag og at aftenen ikke kunne være forløbet bedre. Banket instruktøren styrede det hele med militær præcision og vi er super glade for at alle havde en virkelig god fest, ikke mindst grundet maden og betjeningen.

 

Mange tak for en veludført og planlagt aften.

Mvh.
Morten Hald

 

Fantastisk bryllup på Admiral Hotel

“Der skal herfra lyde en stor tak fra os.

Vi havde det mest fantastiske bryllup hos jer. Servicen var helt i top og maden ligeså.”

Christa og Dan

 

Det perfekte bryllup.
En bryllupsfest vi aldrig glemmer.

Vi havde en HELT perfekt weekend – ikke mindst pga. Admiralen – men også pga. jeres varetagelse og planlægning af arrangementet. Det vil vi gerne sige SUPER mange gange tak for. Der var intet, vi ville lave om – om så vi kunne!

Derudover var suiten HELT kanon – den var virkelig flot, og udsigten i særklasse! Mange tak for den også. Dertil havde vores gæster også en rigtig god aften, og fik alt, hvad de ønskede.

Det var perfekt – mange tak!

Vi kommer tilbage!

Mvh.
Sebastian