Book værelse
Book nu

Bryllup i København

Et bryllup skal man drømme om – ikke spekulere over.

Lad storslåede hvælvinger og 200 år gamle spær af pommersk fyr sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut. Jeres bryllupsfest på Admiral Hotel i København giver dine gæster og ikke mindst jer selv en oplevelse for livet.

Begynd med en festlig velkomstdrink på Admiral Kaj og nyd den flotte udsigt til Operaen, de historiske skonnerter og Københavns nye smørhul – Ofelia Plads.

Nyd en velkomponeret middag med herlige vine afstemt efter den bryllupsmenu, som SALT køkken sætter en ære i at sammensætte. Smagen er klassisk og genkendelig og de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet udtryk.

Fortsæt aftenen med kaffe, bryllupskage og bar, og få et minde for livet med en smuk brudevals. Når aftenen går på hæld, kan I byde gæsterne på natmad og måske selv trække jer tilbage.

Vi er med hele vejen og sikrer, at alle detaljer er på plads, så netop jeres bryllupsfest bliver en once-in-a-lifetime begivenhed.

Romantisk ophold

Vil I hellere tage elevatoren “hjem” har vi selvfølgelig værelser til jer og gæsterne

Forespørg på bryllup

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu- og vinkort

Menu- og vinkort

 

Mød os og få et tilbud

Kontakt Event Teamet

Bryllupslokaler i København

Vi har flere forskellige bryllupslokaler til rådighed, og sammen skaber vi de perfekte rammer for jeres store bryllupsdag. Hold bryllup og bryllupsfest på Admiral Hotel i centrum af København.