Book nu

Bryllup i København

Et bryllup skal man drømme om – ikke spekulere over.

Lad storslåede hvælvinger og 200 år gamle spær af pommersk fyr sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut. Jeres bryllupsfest på Admiral Hotel i København giver dine gæster og ikke mindst jer selv en oplevelse for livet.

Begynd med en festlig velkomstdrink på Admiral Kaj og nyd den flotte udsigt til Operaen, de historiske skonnerter og Ofelia Plads.

Nyd en velkomponeret middag med herlige vine afstemt efter den bryllupsmenu, som SALT køkken sætter en ære i at sammensætte. Smagen er klassisk og genkendelig og de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet udtryk.

Fortsæt aftenen med kaffe, bryllupskage, bar og dans. Når aftenen går på hæld, kan I byde gæsterne på natmad.

Vi er med hele vejen og sikrer, at alle detaljer er på plads, så netop jeres bryllupsfest bliver en once-in-a-lifetime begivenhed.

Romantisk ophold

Vil I hellere tage elevatoren “hjem” har vi selvfølgelig værelser til jer og gæsterne.

Jeg vil lige sige at vi havde en fantastisk dag og at aftenen ikke kunne være forløbet bedre. Banket instruktøren styrede det hele med militær præcision og vi er super glade for at alle havde en virkelig god fest, ikke mindst grundet maden og betjeningen.
Mange tak for en veludført og planlagt aften.

Morten Hald

Forespørg på dato

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu- og vinkort

Menu- og vinkort

 

Mød os og få et tilbud

Kontakt Event Teamet

Bryllupslokaler i København

Vi har flere forskellige bryllupslokaler til rådighed, og sammen skaber vi de perfekte rammer for jeres store bryllupsdag. Hold bryllup og bryllupsfest på Admiral Hotel i centrum af København.

“Vi vil meget gerne takke dig og resten af teamet på Admiralen for at være en kæmpe medvirkende del til at vores bryllupsdag blev den mest fantastiske og uforglemmelige dag, vi kunne have ønsket os. Alt kørte som på skinner, og alle var super hjælpsomme og professionelle hele dagen og natten igennem – især de to overtjenere, som kørte showet om eftermiddagen og under middagen, var virkelig imponerende og havde SÅ meget styr på tingene og med blik for de små detaljer, at vi begge kunne læne os tilbage og bare nyde aftenen, hinanden og vores gæster – præcis som vi havde håbet på.”

– Mikkel & Camilla