Book nu

Barnedåb i unikke lokaler

– ved vandet i København

Dåben er en ganske særlig dag, der er set frem til med både glæde og spænding fra forældre og familie. I kan gøre dagen helt speciel og holde brunch på Copenhagen Admiral Hotel.

Brunchen begynder kl. 11.30, men ønsker I at tilføje lidt ekstra krydderi til festen, kan I invitere jeres gæster på en sejltur langs Københavns kanaler, mens I nyder en velkomstdrink, inden maden serveres. Vi hjælper gerne med planlægning og reservation af båden.

Med andre ord har I mulighed for at skabe en fantastisk dag, og en dag, der vil blive husket længe efter, den har fundet sted.

 

Brunch inkl. drikkevarer: kr. 495 pr. person.
Børn under 12 år: halv pris.

Portioneret sæsonbuffet inkl. et glas bobler: kr. 495 pr. person.
Børn under 12 år: halv pris.
Til frokost tilbyder vi forskellige pakkesammensætninger af drikkevarer, alt efter hvad I ønsker.

 

Forespørg på barnedåb

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Brunch:

Alt er portioneret og serveres individuelt:

  • Skyr – sprødt rugbrød og puddersukker
  • Havregrød – æble og havtorn
  • Sprøde grøntsager – rørt rygeost fra Gundestrup Mejeri
  • Røget laks – creme fraiche og purløg
  • Økologisk æg – stegt bacon, piment d´espelette og avocado
  • Stegte, krydrede pølser
  • Lokalt charcuteri
  • Udvalgte danske oste
  • Skåret frisk frugt
  • SALTs muslibar – kerner og tørret frugt
  • Belgisk vaffel – sirup og friske blåbær
  • Hjemmebagte boller, knækbrød og smørcroissanter
  • Friskpresset juice
  • Kaffe/the
 

 

Portioneret sæsonbuffet:

 

  • Marineret krabbe – melon, agurk og dild
  • Varmrøget laks – syltet kartoffel, syrnet fløde og karse
  • Ristet gulerod – mandel, havesyre og raz el hanout
  • Røget gråstenhane – saltet kål og estragon
  • Glaseret kæbe af gris -urtecrumble, salt citron og porre
  • Stegt kalv – majs, hasselnød og syltet løg
  • Ost – sprødt -sødt
  • Kompot af blomme – salt karamel og nøddebrud
  • Mandelmazarin – hindbær og chokolade

Vigtigt at vide

Brunch tilbydes lørdage, søn- og helligdage ved min. 25 personer (voksenkuvert) og med en maks varighed på 4 timer. Der kan bookes fra kl. 11.30.

Bordene opdækkes med hvid dug, lys og små blomstervaser. Såfremt der eventuelt ønskes større dekorationer, eller ønsker I at sætte et personligt præg på opdækningen, taler vi naturligvis videre om dette.

Har I selv eller jeres gæster eventuelle allergier/diæter, så giv os endelig besked, så vores dygtige kokke kan sørge for alternativer.