Book værelse

Konferencelokaler i København K med byens bedste udsigt

|

På Admiral Hotel er vi stolte over at kunne byde dig velkommen i konferencelokaler med byens bedste udsigt. Beliggende ved Københavns smukke havnefront med vue til Operaen og Amalienborg tilbyder Admiral Hotel ekstraordinære omgivelser med plads til fordybelse for dig og dine kollegaer.

Og naturligvis er forplejningen i absolut særklasse. Vores dedikerede og professionelle personale har mange års erfaring med planlægning af events, møder og konferencer, og de står klar til at gøre dit arrangement til en succesoplevelse, når du besøger vores konferencelokaler i København.

Konferencelokaler ved Københavns havnefront

Admiral Hotel holder til i historiske bygninger i det centrale København. Her kan du nyde den inspirerende og imødekommende atmosfære i hotellets lyse mødelokaler og glæde dig over det pulserende liv, den smukke arkitektur og den særlige stemning i Københavns Havn. Fra hotellet er der direkte adgang til Admiral Kaj og attraktioner som Amalienborg, Den Lille Havfrue og Middelalderbyen ligger alle i gåafstand, hvis du ønsker at udforske Københavns seværdigheder og pulserende liv før eller efter mødet.

Konferencelokalerne i vores københavnske hotel er indrettet med fokus på at udnytte placeringen og lysindfaldet optimalt. Fra lokalerne i stueetagen kan du nyde udsigten over Operaen, Holmen og resten af Københavns dynamiske havnefront, mens lokalerne på 6. salen byder på en enestående udsigt over Amalienborg og byens tage og tårne.

Operahuset vores naba

Fleksible lokaler til konference i København

Nok er udsigten og lysindfaldet fantastisk i vores konferencelokaler i København. Men faciliteterne og servicen er bestemt også sat i højsædet. Vi tilbyder mulighed for medbestemmelse på planløsningen, så du selv kan være med til at vælge den rette størrelse og stemning, når de fysiske rammer skal findes – uanset om du er til det store og åbne, det eksklusive og rå eller det mindre og intime.

Vores erfarne team sørger for, at alt forløber som planlagt, og undervejs kan du og dine gæster nyde godt af den professionelle service og forplejningen, som blandt andet byder på fristelser fra vores egen SALT restaurant.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål om vores konferencelokaler i København. Vi giver gerne en rundvisning forinden og sørger for en hurtig tilbagemelding og en planlægning, du kan være tryg ved.

Admiral Hotel har adresse på Toldbodgade 24-28 tæt på Kongens Nytorv metrostation og med gode parkeringsmuligheder for dig, der kommer i bil. Med vores fleksible faciliteter, høje serviceniveau og beliggenhed er vi det oplagte valg, hvis du er på udkig efter lokaler til konference i København.