Book værelse
Konference
Book nu

Konferencer København

– moderne konferencefaciliteter med byens bedste udsigt

Som konferencearrangør og konferencedeltager hos os er du garanteret stor fleksibilitet og imødekommenhed. Uanset formålet med konferencen er vores stemningsfyldte lokaler et sikkert valg.

Du kan vælge mellem lokaler i forskellige størrelser – fra de store konferencelokaler med fritliggende spær til mindre og fleksible mødelokaler med store vinduer og udsigt over vandet. Vores konferencecenter er fleksibelt opbygget, og som konferencearrangør kan du være medbestemmende på selve planløsningen, hvilket sikrer de bedste rammer til dit arrangement. De største konferencelokaler kan rumme op til 300 personer, og sammen med et stort lobbyområde er de mange kvadratmeter oplagte til f.eks. udstillinger, kick-offs, kundeevents og andre større arrangementer.

Alle lokalerne har direkte adgang til Admiral Kaj og vores udendørs gårdhaver. Vi forkæler dig med byens absolut bedste udsigt og en beliggenhed, der byder på pauser med frisk luft, et pulserende havneliv og muligheden for at kombinere konferencen med udendørsaktiviteter.

Vi ligger centralt i København, så du finder os hurtigt og nemt, uanset om du kommer med offentlig transport eller bil. Vi ligger kun 5 min. væk fra Metroen ved Kongens Nytorv og lige ved siden af Københavns nye smørhul Ofelia Plads med sine 500 underjordiske parkeringspladser.

Kontakt vores Event Team

Forespørg på konferencer

Virtuel walk around – konference

– se vores konferencefaciliteter

Fleksibilitet

Under en konference er det ofte nødvendigt at kunne justere rammen. Fra lys til mørke, fra småt til stort, stolerække til små grupper. De fleksible konferencelokaler på Copenhagen Admiral Hotel gør det muligt, at tilpasse konferencen efter jeres behov, så I kan få mest muligt ud af jeres tid.

Læs om konferencemulighederne 

Det siger konferencegæsterne…

Konference på Copenhagen Admiral Hotel

“Tusind tak, arrangementet gik rigtig godt. Tak for en god oplevelse, der var hele vejen igennem en rigtig god hjælp og tilbagemelding. I sørgede for at alt forløb glat. Stor tak til jer alle. Vi fik også mange positive kommentarer tilbage omkring hotellet/konferencefaciliteterne.”

Brüel & Kjær

 

Tilfreds med konferencen

“Jeg ville sige en meget stor tak til dig og teamet på Admiral for alle dine bestræbelser på at hjælpe os med at gøre begivenheden sådan en succes. Alle var glade!

Særlig tak for jeres støtte, tålmodighed og fleksibilitet.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer igen.

Alt det bedste”

Carla

 

Konferencer i København

Jeg oplevede stor imødekommenhed ift. vores behov. Da jeg ankom var alt klar. Forplejning var rigtig god og AV spillede bare. Jeg ankommer normalt i god tid for at sikre at alt virker, men det var overflødigt her.
Desuden kom Domenico og checkede op og aftalte detaljer for pauser/genopfyldning. Også meget fint.

Alt i alt fint arrangement der tillod os at fokusere på vores møde.

Vi kommer igen.

Mohan Parson
Gefion Insurance A/S