Book værelse

Inspiration

Vores guide til Københavns havnebade

|

Rundt omkring i byen er der havnebade, badezoner og strande, hvor du har mulighed for at blive kølet lidt ned i den danske sommervarme. Havnebadene er friluftsbade midt i byens puls. Her bader københavnerne med fri udsigt til byens tårne og spir. Havnebadene har åbent døgnet rundt fra 1. juni til 30. september, og kvaliteten… Læs mere »

Vores top 5 is-steder i København

|

København byder på mange lækre isbarer – både når det gælder ispinde og isvafler. Vi har samlet vores top 5 is-steder, som du ikke må gå glip af. På en sidegade til Østerbrogade ligger Olufs Is. Her kan du købe lækre frisklavede italienske ispinde lige fra den klassiske jordbærsorbet til kaffe gelato. Tre-fire gange om… Læs mere »

48 timer i København

|

TIME FOR TIME København byder på mange dejlige oplevelser rundt i byen. Vi har lavet en 48-timers guide time-for-time, der viser dig udvalgte perler på både Christianshavn, Indre by, Frederiksberg og Vesterbro. DAG 1 Kl. 10: Den hyggelige bydel Christianshavn ligger kun 20 minutter på gåben fra hotellet, efter den nye bro mellem Nyhavn og… Læs mere »

Vores guide til København på 24 timer

|

Blomsterknopper springer ud, og vintergækker kommer frem. Det er forår i København, og byen bliver bare lidt smukkere, og gaderne spirer af liv. Nyd det bedste af København og få inspiration til, hvad du kan opleve på denne tid af året. Også selvom du kun er i byen en enkelt dag. Noget af det bedste… Læs mere »