Book værelse

Inspiration

Receptionschef Jesper: Mit København

|

Mød vores receptionschef Jesper Langgaard, som har været ansat på Admiral Hotel i 18 år. Hver dag er han og hans team det smilende ansigt, som byder gæster velkommen. Jesper elsker at guide gæster rundt i byen til de steder, hvor han og hans familie nyder at være. Her guider han dig til sit København… Læs mere »

Vores 5 efterårsfavoritter

|

Efterår er en tid med masser af hygge i København. Det er tid til, at bladene skifter farve, og man slapper af på en af byens mange caféer eller går på kulturel opdagelse. Vi har samlet fem af vores efterårsfavoritter. 1. Cisterne på Frederiksberg Under Søndermarken på Frederiksberg gemmer sig enorme underjordiske rum, hvor dagslyset ikke trænger… Læs mere »

Vores guide til Københavns havnebade

|

Rundt omkring i byen er der havnebade, badezoner og strande, hvor du har mulighed for at blive kølet lidt ned i den danske sommervarme. Havnebadene er friluftsbade midt i byens puls. Her bader københavnerne med fri udsigt til byens tårne og spir. Havnebadene har åbent døgnet rundt fra 1. juni til 30. september, og kvaliteten… Læs mere »

Vores top 5 is-steder i København

|

København byder på mange lækre isbarer – både når det gælder ispinde og isvafler. Vi har samlet vores top 5 is-steder, som du ikke må gå glip af. På en sidegade til Østerbrogade ligger Olufs Is. Her kan du købe lækre frisklavede italienske ispinde lige fra den klassiske jordbærsorbet til kaffe gelato. Tre-fire gange om… Læs mere »

48 timer i København

|

TIME FOR TIME København byder på mange dejlige oplevelser rundt i byen. Vi har lavet en 48-timers guide time-for-time, der viser dig udvalgte perler på både Christianshavn, Indre by, Frederiksberg og Vesterbro. DAG 1 Kl. 10: Den hyggelige bydel Christianshavn ligger kun 20 minutter på gåben fra hotellet, efter den nye bro mellem Nyhavn og… Læs mere »