Book værelse

Inspiration

Køkkenchefen fortæller: Dét gør mig stolt

|

I 15 år har køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, været det bærende led i at skabe den røde tråd mellem tradition og fornyelse i SALT bar og restaurant. Men han er ikke i tvivl om, at det er teamets fælles passion og indsats, som er opskriften på den gode madoplevelse. Og det gør ham stolt: ”Vi… Læs mere »

København under jorden

|

Har du nogensinde tænkt over, hvordan København ser ud under jorden? Hvis ikke, skal du opleve det – under gademyldret gemmer sig nemlig mystik, historiske skatte og helt nye perspektiver på byen. Tag en tur under Christiansborg Slot og gå på oplevelse i ruinerne af Absalons Borg fra 1167 eller besøg en anden underjordisk perle,… Læs mere »

Vores guide til København i børnehøjde

|

Jazzfestival, legepladser, børneværksteder og eventyrlig forlystelsespark. København har masser af sjove oplevelser og attraktioner for børn. Uanset om du vælger at tage offentlig transport, udforske byen på to hjul eller på gåben, er byen et sandt børnemekka. Her er vores guide til København i børnehøjde. Byens legepladser og grønne oaser Københavns parker er dejlige grønne… Læs mere »

Receptionschefens hemmelighed

|

Receptionschef, Jesper Langgaard, har været ansat på Admiral Hotel i 17 år, og han nyder at være det smilende ansigt, som byder gæster velkommen. ”Muligheden for at give vores gæster en god og smilende oplevelse er fantastisk. I receptionen er vi personlige, nærværende og informerende. Og så er det vigtigt, at vi giver den ekstra… Læs mere »

Airluggage

|

Admiral Hotel hjælper med bagagen Slip for besværet med din bagage og få mere ud af din rejsedag i København gennem hotellets samarbejde med Airluggage, som afhenter din bagage på Admiral Hotel og transporterer den sikkert videre til Københavns Lufthavn/Terminal 2. Det eneste du skal gøre er at booke på airluggage.dk. Herfra vil du modtage… Læs mere »

Vores guide til Københavns kulturkvarter

|

Oplev Københavns kulturkvarter Københavns kulturkvarter ligger på Slotsholmen og i de nærliggende byområder mellem indre by og havnefronten i hjertet af København. I området kan du gå på opdagelse blandt kvarterets mange kulturinstitutioner, se byen fra oven og mærke den kongelige danmarkshistorie. Kulturkvarteret er en særlig oase midt i den pulserende by, og så ligger… Læs mere »

Vores guide til en kulturel dag i København

Kulturelle København   Inden for blot 25 minutters gang fra Admiral Hotel ligger de seks museer, som udgør det københavnske museumskvarter, Parkmuseerne. Besøg de anerkendte museer, der byder på kunst og oplevelser for enhver smag. Statens Museum for Kunst (SMK) er Danmarks største kunstmuseum og har en enestående samling af dansk og udenlandsk kunst fra… Læs mere »

Guide til Københavns gastronomiske verden

|

Københavns gastronomiske verden København er en storby, der byder på et hav af oplevelser. Heriblandt utallige kulinariske smagsoplevelser. I København kan man nemlig finde noget, der tilfredsstiller enhver smag – om man er til en udsøgt gourmetmiddag, en saftig burger eller bare en kold øl på et hyggeligt gadehjørne. Med dette udgangspunkt vil vi guide til… Læs mere »