Book værelse
Book nu

Det siger vores gæster…

Hotel centralt i København

Super lækkert hotel og ok service. Man kan mærke den gamle historie når man træder ind i bygningen. Virkelige flotte værelser. Og morgenmaden er nok den bedste jeg har smagt. Utrolig lækker og frisk. Super centralt og tæt på mange af byens bedste seværdigheder

Musa Deveci, Danmark

 

Charmerende og rent hotel

Blev mødt af en utrolig venlig receptionist, der også kort tid efter min ankomst ringede til mig på værelset og spurgte, om alt var i orden.

Flot og charmerende værelse, og sjældent har jeg oplevet så god rengøring. Der var virkelig ikke noget at sætte en finger på, og jeg er ellers noget striks, når det kommer til rengøring.

Værelset indeholdt alt, der kunne tænkes at være nødvendigt. I modsætning til de fleste hoteller, var her på badeværelset både shower, shampoo, balsam (fantastisk!), creme og håndsæbe. Dejligt med sådan et udvalg i stedet for blot “hair- & bodyshampoo”!

Minibar på værelset og mulighed for at brygge te og kaffe. Flot udsigt. Mit værelse vendte ikke ud mod vandet, men det var lige så fedt til den anden side at kunne se ambassader, Amalienborg og Marmorkirken fra mit vindue. God information om hotellets muligheder på værelset, hvor der også lå et hæfte med inspiration til aktiviteter i byen.

Her vil jeg aldrig tøve med at komme igen, og derfor min varmeste anbefaling til andre.

Pia H, Danmark

 

Historisk hotel med atmosfære

Det var dejligt stille, og meget hyggelig. Meget hyggelig bar, med dejlig afslappet atmosfære. Personalet på hotellet var alle meget venlige og serviceminded. Dejligt at kunne sidde ude mod vandet, lige midt i byen, tæt på strøget og Nyhavn. Bestemt et sted vi vil komme igen.

Overnattede December 2015, rejste som et par.

Mette W, Danmark

Det siger vores mødegæster…

Mødelokaler i hjertet af København hos Copenhagen Admiral Hotel

“Vi er enormt glade for at have valgt Admiral Hotel til vores event! Ikke nok med at omgivelserne var helt i top, så var jeres service også upåklagelig.

Hele vejen rundt blev vi mødt med et smil fra jeres medarbejdere, og de var altid klar på at hjælpe os med at løse vores udfordringer. Havde vi et ønske om at få ændret noget, sagde de altid ja og sørgede for det.

Det har alt i alt været en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med jer alle sammen!”

Mikkel Lund Nilsen, Mercedes-Benz Passenger Cars & Smart

 

 

Fantastisk arrangement i flotte lokaler

“Tusinde tak for et endnu super godt arrangement & middag på Admiral Hotel.

Alt forløb upåklageligt, og alle var meget glade for middagen og lokalet

De havde en sjov episode ved middagen, da en af vores gæster fra USA hedder Jessica. Tjeneren kom over og forespurgte på noget vedr. middagen på dansk. Han troede åbenbart jeg var med til middagen. Så der var stor morskab rundt om bordene.

Halvdags mødet lørdag, gik også godt, så ingen problemer eller lignende overhovedet.

Tak igen for et, som altid, perfekt opsat arrangement.

Jessie, Zealand Pharma

 

Professionel mødearrangør i København

“Jeg er fuldt ud tilfreds med både forløbet inden og efter. Ved planlægning forinden var jeg helt tryg ved jeres forslag til vores middag, og jeg er især tilfreds over jeres fleksibilitet ved de særlige ønsker vi havde.

Ved selve middagen var servicen i top, og maden levede op til alles forventninger. Stor ros fra gæster over både mad og vin.

Vi vil helt sikkert anbefale stedet og kommer forhåbentlig igen…”

Dorthe, DMI

Det siger konferencegæsterne…

Konference på Copenhagen Admiral Hotel

“Tusind tak, arrangementet gik rigtig godt. Tak for en god oplevelse, der var hele vejen igennem en rigtig god hjælp og tilbagemelding. I sørgede for at alt forløb glat. Stor tak til jer alle. Vi fik også mange positive kommentarer tilbage omkring hotellet/konferencefaciliteterne.”

Brüel & Kjær

 

Tilfreds med konferencen

“Jeg ville sige en meget stor tak til dig og teamet på Admiral for alle dine bestræbelser på at hjælpe os med at gøre begivenheden sådan en succes. Alle var glade!

Særlig tak for jeres støtte, tålmodighed og fleksibilitet.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer igen.

Alt det bedste”

Carla

 

Konferencer i København

Jeg oplevede stor imødekommenhed ift. vores behov. Da jeg ankom var alt klar. Forplejning var rigtig god og AV spillede bare. Jeg ankommer normalt i god tid for at sikre at alt virker, men det var overflødigt her.
Desuden kom Domenico og checkede op og aftalte detaljer for pauser/genopfyldning. Også meget fint.

Alt i alt fint arrangement der tillod os at fokusere på vores møde.

Vi kommer igen.

Mohan Parson
Gefion Insurance A/S

Det siger vores brudepar…

Bryllupsfest på Admiral Hotel – opskriften på den perfekte aften

Med overskriften: “Et bryllup skal man drømme om – ikke spekulere over” lægger Admiral Hotel op til noget af en oplevelse og en forpligtelse af de helt store – men hold nu op, hvor de har kunnet levere på lige netop dette.

Fra starten af forløbet er vi blevet mødt af en professionel og meget personlig interesse, og hele vejen igennem har vi haft en følelse af, at alt kunne lade sig gøre – så vi har hele tiden haft en vildt god mavefornemmelse.

Vi kom sejlende til hotellet med alle vores gæster for at indtage velkomstdrinks på terrassen udenfor det flotte hotel, og blev mødt af et meget veloplagt og professionelt personale. Maden og vinene var rigtig gode, omgivelserne perfekte. Vi kunne ikke have ønsket os bedre rammer. Efter middagen rykkede vi ind i loungen, hvor der var lækre cocktails, en dj der skabte en fest og lækker natmad. Overnatning i den flotte suite og morgenmad i separate lokaler gjorde bare oplevelsen endnu bedre.

Vi har fra vores gæster fået den største ros for oplevelsen, maden og personalet. Tusind tak fra et meget tilfreds og glad brudepar

Vi giver Admiral Hotel 6 ud af 5 stjerner 🙂

Mvh.
Janni og Rune

 

Bryllup i København

Jeg vil lige sige at vi havde en fantastisk dag og at aftenen ikke kunne være forløbet bedre. Banket instruktøren styrede det hele med militær præcision og vi er super glade for at alle havde en virkelig god fest, ikke mindst grundet maden og betjeningen.

 

Mange tak for en veludført og planlagt aften.

Mvh.
Morten Hald

 

Fantastisk bryllup på Admiral Hotel

“Der skal herfra lyde en stor tak fra os.

Vi havde det mest fantastiske bryllup hos jer. Servicen var helt i top og maden ligeså.”

Christa og Dan

 

Det perfekte bryllup.
En bryllupsfest vi aldrig glemmer.

Vi havde en HELT perfekt weekend – ikke mindst pga. Admiralen – men også pga. jeres varetagelse og planlægning af arrangementet. Det vil vi gerne sige SUPER mange gange tak for. Der var intet, vi ville lave om – om så vi kunne!

Derudover var suiten HELT kanon – den var virkelig flot, og udsigten i særklasse! Mange tak for den også. Dertil havde vores gæster også en rigtig god aften, og fik alt, hvad de ønskede.

Det var perfekt – mange tak!

Vi kommer tilbage!

Mvh.
Sebastian

Fantastiske bryllupslokaler i hjertet af København

“Fantastiske lokaler og perfekt beliggenhed til et københavnerbryllup.  Rigtig god og meget personlig behandling fra forespørgslen et år inden til afholdelsen af brylluppet. Medarbejderne vi var i kontakt med var meget åbne og imødekommende, og alle vores tanker blev lyttet til og taget seriøst. De tog sig også tid til at mødes med os flere gange for at vise lokaler og tale praktik. På bryllupsdagen var vi helt rolige og stolede på, at Admiral havde styr på det hele – og alt spillede!”

Jonathan & Maria Louise

Det siger vores fest- og middagsgæster…

Middag på Admiral Hotel

“Christina og jeg vil gerne sige tusind tak for jeres meget professionelle og imødekommende afvikling af vores middagsarrangement i onsdags. Vi følte os hele vejen igennem i trygge og professionelle hænder, og det var en dejlig oplevelse for os at ankomme og blive mødt af  jeres tjener, der var ansvarlig for vores gruppe. Han var 100% opmærksom på alle detaljer, så der kunne vi slappe af og være gæster på lige fod med resten af selskabet.

Derfor mange tak til dig samt tjener- og køkkenpersonalet.”

Bedste hilsner

Christina & Elsebeth, VELUX

 

Fantastisk fødselsdagsfest

“Tak for et fantastisk arrangement – alt klappede, maden var fantastisk, vinene var gode, og vi var alle meget tilfredse, så det er nok ikke sidste gang, vi vil holde en fest hos jer. Værelset var dejligt, og morgenbuffet super – det var dejligt at kunne overnatte hos jer.” 

Bente og Henning

 

Fest på Admiral Hotel

“Vi er ikke helt landet på benene igen efter vores fantastiske weekend. Er stadig flyvende og lidt trætte og forsøger at finde overskud til at passe arbejdet.

Jeg vil sige tusind, tusind tak for din store støtte og hjælp undervejs, den har været uvurderlig. Vi havde simpelthen en drøm af en fest. Alt klappede. Men er nu også sikker på vi havde hotellets bedste personale og Henrik var outstanding til at styre slagets gang, hvilket vi også fik ham fortalt flere gange i løbet af aftenen.

Du har helt ret, blomsterkransene var så skønne og passede perfekt til rummet. Bordene var så smukke og jeg blev bare så glad da jeg skulle ned og lægge bordkort, for wow, hvor var der flot. Vejret var med os og vi kunne nyde velkomstchampagnen udenfor.

Maden og de dertil hørende vine/champagne var helt i top. Alle gæster nød det. Der var en atmosfære hvor alle slappede af, nød det og festede igennem på den gode måde. Alle de små ting vi havde talt om, sad lige i skabet, der blev taget hensyn til vores venner med særlige behov og vores Elvis gæsteoptræden var så sjov og underholdende. Elvis (Henrik) blev grebet af den gode stemning, så de blev et kvarter længere og spillede, men det tog personalet med oprejst pande og fik det til at passe med maden.

Efter maden skulle vi ud til den flotte kage og også alt her spillede. Jeres personale stod hele tiden klar på sidelinjen til at gøre vores aften så dejlig. Og så nød jeg så glade og afslappede de var, samtidig med de var professionelle. Vi har rost dem til skyerne, men hils dem endelig igen, når du ser dem.

Alle vores gæster har efterfølgende meldt tilbage at det var et af deres livs fester, så hvad mere kan man forlange. I har en stor del af æren for dette. Og vi vil anbefale jer til alle. Endnu engang tusind, tusind tak for vores livs fest.”

Kærlige hilsner Søren og Lisbeth Noringriis

 

Middag med sejlads arrangeret af Copenhagen Admiral Hotel

“Hermed en hilsen og tak for en fantastisk aften med Champagne Cruiset og middagen på SALT i mandags for min familie og jeg.

Jeg er imponeret over og meget glad for jeres behandling af os, hele det vel tilrettelagte arrangement med den smukke sejltur, kølet champagne og snacks, og den dejlige middag på SALT. I skal have så mange tak for for jeres professionelle adfærd, opmærksomhed og omsorg, som resulterede i en dejlig oplevelse for os alle. Forældrene bliver heller ikke yngre, og vi mistede desværre uventet een af mine brødre tidligere på foråret. Så dette var den perfekte aften, hvor vi kunne være sammen for at fejre min fars 83 års fødselsdag.

Kort sagt, vi nød det alle meget og har allerede besluttet, at vi må prøve det igen så snart som muligt.”

Mange hilsner,
Kitt