Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD her

Sådan passer vi på hinanden – læs mere om vores covid-19 tiltag her.

Luk

Når livet skal fejres

Hos os er ingen anledning for lille til at fejre, men når det gælder fødselsdage – især de runde af slagsen – mener vi, at det er anledning til at fejre i venskabeligt lag. Om det er et middagsselskab, reception eller den helt store fest, står vi klar til at hjælpe med alt lige fra maden og aktiviteter til de helt rigtige omgivelser.

Vi håndbygger din perfekte dag

Med kun få skridt til vandkanten er det oplagt at indlede jeres dag eller aften sammen med en velkomstdrink til søs, ombord på en af vores private skonnerter. Få glæde af vores kreative eventeksperters årelange erfaring med at planlægge livets store fester, når vi tegner skitserne til din dag sammen med dig. Vores lyse lokaler skaber stemning og atmosfære, og vi er din partner i planlægningen hele vejen fra start til slut. Du kan læse mere om vores lokaler her.

Når det sidste glas er tømt, er der ikke langt hjem. Offentlig transport er lige om hjørnet, og overnatter du eller dine gæster på hotellet, er I kun en kort elevatortur fra en luksuriøs nattesøvn.

Service og serveringer ud over det sædvanlige

SALT køkken står for maden, og tilbyder retter med fokus på sæsonens råvarer. Vi tilbyder en menu der er sammensat af vores Køkkenchef, hvor kun det bedste er godt nok. Derudover, tilbyder vi en smagfuld vinmenu sammensat af Restaurantchefen, og sammen finder vi de bedste vine til maden, og dem du holder af. Vores dygtige serveringspersonale styrer slagets gang, så det eneste du skal tænke på, er at nyde aftenen, og lade os tage os af det praktiske – uanset om det er den lille hyggelige fest eller det store brag. Læs mere om vores menuer her.

Kontakt vores Eventteam

Udfyld boksene herunder, så vil vores Eventteam kontakte dig. Du er også velkommen til at kontakte teamet på event@admiralhotel.dk eller ringe til +45 3374 1430

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.