Book nu

Sommerfest i hjertet af København

– hold årets firmafest på Admiral Hotel

Er du en del af festudvalget? Og prioriterer du tilgængelighed, nærvær, gastronomi og fleksibilitet? Så danner Admiral Hotel de perfekte rammer for årets sommerfest.

Din fest er nemlig vores ansvar, og vi sætter altid en ære i at give alle vores gæster en oplevelse, de ikke kan få andre steder. Med en beliggenhed på Admiral Kaj og ved Ofelia Plads er der plads til liv og udfoldelse.

Dine gæster kan forvente en gastronomisk oplevelse og et unikt håndværk tilsat en god portion ægte passion. Vi værner om de friske råvarer og har fokus på detaljen og kvaliteten.

 

”Tak for sidst, det var en sand fornøjelse at arbejde med jer både før, under og efter arrangementet. Vores kunder var meget tilfredse med både lokation og middag, og vi har fået mange fine tilbagemeldinger. Jeg glæder mig meget til at se billeder og videoer og håber, vi får fornøjelsen af at benytte jer igen en anden gang.”
Lizeth, Lamborghini

Forespørg på sommerfester

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Vores idé til årets bedste sommerfest

En velkomponeret menu fra SALT med:
– 1 glas sommerbobler
– 3 retters gastronomisk middag
– Udvalgte vine
– Kaffe/te
– Fri bar med øl, vand og vin efter middagen

En sejltur på Københavns Kanaler hvor I oplever byen fra vandsiden, mens I nyder velkomstdrinken om bord.

Vi kan også tilbyde vores hjælp med ideer til sjove aktiviteter, underholdning og musik, og vi skræddersyr gerne et arrangement lige til jer. Mulighederne er mange.

Hold sommerfest fra kr. 1.210 pr. gæst.

Vores Eventteam

Du er altid velkommen til at komme forbi og møde vores eventteam, der kan fortælle om vores unikke faciliteter og spændende omgivelser. Vores eventteam har alle de gode idéer til jeres sommerfest, og med deres mange års erfaring, vil de sørge for at det bliver årets bedste.

Ring og hør mere om de mange muligheder. Kontakt  Maria, Marloes eller Julius på 3374 1430 eller event@admiralhotel.dk.