Book værelse
Sommerens bedste fester
Book nu

Firma sommerfest

– lokaler i København til årets bedste sommerfest

Den personlige relation og nærværet er vigtige ingredienser for at du kan føle dig tryg i planlægningen af sommerens fest. Et tæt samarbejde gør det muligt for vores eventteam at imødekomme dine behov.

Dine gæster kan forvente en gastronomisk oplevelse og et unikt håndværk tilsat en god portion ægte passion. Vi værner om de friske råvarer og har fokus på detaljen og kvaliteten.

Admiral Hotel har byens måske bedste beliggenhed i København, hvilket gør det nemt og overskueligt at komme til og fra hotellet. Bl.a ligger metroen kun 10 minutters gang fra hotellet, og hvis du vælger at tage bilen, er der en lang række muligheder for parkering, foruden hotellets egne P-pladser findes nemlig 500 P-pladser under Kvæsthusmolen. Herudover kan du altid vælge at komme sejlende, og lægge til ved Admiral Kaj på bedste maritime vis.

Forespørg på sommerfester

Sommerfest midt i København

Få steder er mere velvagte til en uforglemmelig sommerfest. Hotellets unikke historiske ramme, den gode atmosfære, det kulinariske håndværk og ikke mindst vores team af veluddannede ildsjæle indbyder til sommerens bedste fester.

Vi ligger midt i det historiske København med adgang til både havnefront, moderne storbyliv og prægtige bygninger.

Vores idé til årets bedste sommerfest

En sejltur på Københavns Kanaler, hvor I kan opleve byen fra vandsiden, mens I nyder et glas bobler.

En velkomponeret 3-retters menu fra SALT med udvalgte vine.

Kaffe/te.

Fri bar med øl, vand og vin efter middagen.

Vi hjælper gerne med sjove aktiviteter, underholdning, musik,så vi kan skræddersy jeres sommerfest lige til jer. Mulighederne er mange.

Hos os er maden en vigtig del af oplevelsen.

Se vores aktuelle menu- og vinkort

 

Vores Event Team

Du er altid velkommen til at komme forbi og møde vores eventteam, der kan fortælle om vores unikke faciliteter og spændende omgivelser. Vores eventteam har alle de gode idéer til jeres sommerfest, og med deres mange års erfaring, vil de sørge for at det bliver årets bedste firmafest.

Ring og hør mere om de mange muligheder. Kontakt Ellen, Trine, Jacob, Karoline eller Julius fra vores eventafdeling.

Kontakt Event Teamet

The event team from Copenhagen Admiral Hotel