Book nu

Unikke fest- og selskabslokaler i København

Byens bedste udsigt

 

Er der én ting vores gæster altid nævner i forbindelse med et arrangement, så er det følelsen af at være velkommen. Det lille smil, den høflige betjening og den afslappede atmosfære. Vi elsker nemlig at holde fester. At forkæle med god mad, gode vine og gode oplevelser. Med andre ord tager vi ansvaret, så du kan nyde festen – præcis ligeså meget som alle dine gæster.

Når I holder jeres fest, bryllup, barnedåb, konfirmation, sommerfest eller julefrokost på Admiral Hotel, er det i lyse lokaler med plads til 300 gæster, udsigt over Københavns Havn kombineret med et SALT køkken i en klasse for sig.

Vi ligger midt i det historiske København med adgang til både havnefront, moderne storbyliv og prægtige bygninger.

Middag og selskaber

Middags- og festlokaler ved vandet – midt i København med plads til 300 gæster, hvor I kan nyde byens bedste udsigt i historiske lokaler.

Læs mere

Bryllup på Copenhagen Admiral Hotel

Bryllup

Lad storslåede hvælvinger og 200 år gamle spær af pommersk fyr sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut.

Læs mere

Konfirmation

Er du til mad i særklasse, afslappet atmosfære og unikke omgivelser? Så er vi den helt rigtige location for konfirmationsfesten.

Læs mere

Barnedåb

Tilbring nogle hyggelige timer på Admiral Hotel. Vi har festlokaler med karakter i forskellige størrelser, byens bedste udsigt og et køkken i en klasse for sig.

Læs mere

Det siger vores gæster om os…

“Vi følte os hele vejen igennem i trygge og professionelle hænder, og det var en dejlig oplevelse for os at ankomme og blive mødt af  jeres tjener, der var ansvarlig for vores gruppe. Han var 100% opmærksom på alle detaljer, så der kunne vi slappe af og være gæster på lige fod med resten af selskabet.”
Velux

 

“Fra starten af forløbet er vi blevet mødt af en professionel og meget personlig interesse, og hele vejen igennem har vi haft en følelse af, at alt kunne lade sig gøre – så vi har hele tiden haft en vildt god mavefornemmelse. Vi giver Admiral Hotel 6 ud af 5 stjerner”
Janni og Rune (brudepar)

 

“Jeg vil lige sige at vi havde en fantastisk dag og at aftenen ikke kunne være forløbet bedre. Banket instruktøren styrede det hele med militær præcision og vi er super glade for at alle havde en virkelig god fest, ikke mindst grundet maden og betjeningen.
Mange tak for en veludført og planlagt aften.”
Morten Hald