Book værelse

De perfekte rammer for konfirmationsfesten i København

|

En konfirmation er en særlig begivenhed, og derfor skal konfirmationsfesten selvfølgelig også være helt særligt. På Admiral Hotel finder du de perfekte rammer til den store fest. Her kan du og dine gæster nyde konfirmationsfesten på en af Københavns absolut bedste beliggenheder og give konfirmanden en uforglemmelig dag.

Admiral Hotel tilbyder historiske lokaler til konfirmationen, og vores nærværende og serviceorienterede personale står klar til at give gæsterne en udsøgt betjening og en følelse af at være velkommen.

Konfirmationsfest ved Københavns maleriske havnefront

Admiral Hotel er beliggende i hjertet af København med direkte adgang til havnefronten – et stenkast fra Nyhavn og Amalienborg og med en fantastisk udsigt til Operaen og det øvrige pulserende liv i Københavns Havn. Sammen med hotellets historiske bygninger danner de eksklusive omgivelser de perfekte rammer for konfirmationsfesten i København.

Hvis I for alvor ønsker at udnytte den storslåede udsigt og hotellets beliggenhed ved vandet, kan I passende starte eller slutte dagen med en sejltur gennem de københavnske kanaler. Her kan konfirmanden sejle ind i de voksnes rækker og skåle med gæsterne til søs, mens I driver gennem Københavns historiske centrum.

Smagsoplevelser og betjening i særklasse

Konfirmationsfesten i København skal selvfølgelig også byde på god mad og smagsoplevelser, der matcher den særlige begivenhed. Og smagsoplevelser, der er i en klasse for sig, er lige netop SALTs specialitet. SALT er Admiral Hotels egen restaurant, og her skaber køkkenchef Rasmus Møller Nielsen kulinariske indtryk, der glæder og overrasker på én og samme gang. Maden serveres af vores dedikerede og venlige tjenere, der selvfølgelig også står klar til at holde glassene fyldte og gæsterne glade, så længe festen varer.

Det hele finder sted i lyse og rummelige lokaler i Admiral Hotels bygninger, hvor de rå murstenshvælvinger og massive træbjælker er med til at give hotellets dets unikke særpræg, som passer perfekt ind i den maritime stemning ved havnefronten. Og nok er arkitekturen eksklusiv, men indenfor er stemningen afslappet og atmosfæren imødekommende. Admiral Hotel er den perfekte lokation til konfirmationsfesten i København.

Kontakt os for spørgsmål om lokaler til konfirmationen

Vores professionelle og erfarne Event Team hjælper gerne med at gøre konfirmationsfesten i København til en unik begivenhed. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at booke Admiral Hotels lokaler til konfirmationen, eller hvis du ønsker hjælp til planlægningen af den store dag.

Vi ser frem til at tilbyde konfirmanden og gæsterne en dedikeret service og en ekstraordinær oplevelse i flotte og historiske rammer på Admiral Hotel i København.