Book værelse
De Forenede Sejlskibe
Book nu

Sejlskibe lastet med oplevelser

Foran Admiral Hotel har tre skonnerter fast kajplads fra maj til september. Det drejer sig som Halmø, Mira og Lilla Dan, som i det daglige drives af De Forenede Sejlskibe.

Hvorfor ikke gøre din næste produktpræsentation eller kundereception til noget særligt med et elegant arrangement til havs på en af disse charmerende skonnerter. Du kan også forkæle dine medarbejdere med en firmapicnic ombord, hvor I alle kan slappe af under de hvide sejl og den blå himmel.

De charmerende træskibe skaber romantiske rammer for et bryllup eller jubilæum, mens en sejltur til en af de små øer i nærheden er den perfekte måde at fejre en fødselsdag.

Du kan også vælge at tage din familie med på en weekendtur til Læsø, Anholt eller måske endda Vädero.

Teambuilding om bord på en af vores skonnerter er udendørs øvelser, som alle kan være med til og alle vil lære af.

Som du kan læse, er mulighederne mange. På hjemmesiden for De Forenede Sejlskibe kan du finde flere informationer om de utallige oplevelser til vands.

Kontakt og bestil

Læs mere om de tre historiske sejlskibe på deforenedesejlskibe.dk eller kontakt Marianne Aggergard direkte på tlf. 30 50 60 90 eller e-mail info@deforenedesejlskibe.dk

Mira

Skonnerten Mira blev bygget i Faaborg i 1898 og er den ældste skonnert i vores rederi. Skibet har plads til 22 gæster på dagture og 12 overnattende gæster i 2-4 personers kahytter.

Halmø

Skonnerten Halmø har bl.a. sejlet med jøder under 2. verdenskrig og med øl i efterkrigsårene. I dag sejler hun med op til 42 gæster på dagture og 10 overnattende i 2-4 personers kahytter.

Lilla Dan

Den røde topsejlskonnert Lilla Dan blev bygget i 1951 som skoleskib for rederiet J. Lauritzen. Lilla Dan har plads til 40 gæster på dagture og 12-16 overnattende på åben banje.

Overrask dine gæster med en RIB-båd

Gør jeres sejltur endnu mere uforglemmelige med en frisk tur i en RIB-båd.
Overraskelsen er stor, når en hurtig RIB-båd lægger til på siden af skibet, og I pludselig får mulighed for en tur med masser af fart. Dette er et indslag, der giver sejlskibsturen et twist, som helt sikkert vil blive husket.

RIB-båden giver alle gæster ombord en tur af to-tre rundture fordelt over en time. Læs mere om de adrenalinsusende RIB-både her.