Læs mere om vores SÆRLIGE TILBUD herLæs mere om vores SÆRLIGE TILBUD her

Sådan passer vi på hinanden – læs mere om vores covid-19 tiltag her.

Luk

Et bryllup skal I drømme om
– ikke spekulere over

Det er jeres dag, og hos os får I den præcist, som I vil have den. Elegante lokaler i historiske rammer midt i vores smukke hovedstad danner kulisse for jeres første dag som ægtepar. Vi sætter en ære i at give jer en kærlighedsfest, hvor I ikke skal sørge for andet end at skabe minder for livet.

Udsøgt middag og gode vine

På denne specielle dag, skal der også en speciel middag til. SALT køkken har sammensat menuer der passer til årstidens bedste råvarer – for kun det bedste er godt nok. Dertil hører en vinmenu der får de bedste smagselementer frem. Vi har sammensat nogle forskellige løsninger, og sammen kan vi skræddersy middagen og vinene, så de passer til jeres behov.

En selskabsmenu indeholder velkomstdrink, 3 eller 4 retters selskabsmenu inkl. vinmenu, kaffe/te og bordopdækning med lys og sæsonens blomst.

Dertil er det muligt at skræddersy aftenen med fri bar, natmad og meget mere.

Læs mere om menuer her

Lokalerne sætter stemningen

Middag under hvælvingerne i den gamle korntørringsovn? Solrige langborde i vores glasstuer på kajen? Pakhusstemning med massive trælofter og smukt buede portåbninger? Vores dedikerede eventeksperter hjælper jer med rigtige løsning, jeres dag bedst kan folde sig ud i. Læs mere om vores lokaler her.

Kontakt vores Eventteam

Udfyld boksene herunder, så vil vores Eventteam kontakte dig. Du er også velkommen til at kontakte teamet på event@admiralhotel.dk eller ringe til +45 3374 1430

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.