Book værelse

Afhold jeres næste firmaarrangement med overnatning i København

|

Hos Admiral Hotel kan du afholde dit næste firmaarrangement med efterfølgende overnatning i fantastiske omgivelser. Beliggende direkte ud til havnepromenaden i det indre København byder Admiral Hotel på maritime omgivelser og en enestående udsigt over havnen, Operaen og vandet.

Her kan du og dine kollegaer nyde aftenen på byens måske bedste beliggenhed, mens I glæder jer over den imødekommende stemning, den afslappede atmosfære og det serviceorienterede personale. Og når festen er slut, kan du trække dig tilbage til et af vores hotelværelser, hvor du bliver mødt af en unik kombination af det rustikke og det indbydende.

Et festarrangement med overnatning på Admiral Hotel er en oplevelse fra ankomst til afgang, og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores historiske bygninger.

Firmaarrangement med overnatning i fantastiske rammer

Hos Admiral Hotel elsker vi at forkæle vores gæster med god vin og mad og oplevelser, de husker. Dedikationen til at få jer til at føle jer velkomne er en selvfølge, og vores høflige og engagerede personale sørger for, at du kan læne dig tilbage og nyde aftenen uden bekymringer, når du arrangerer firmaarrangement med overnatning på Admiral Hotel.

Undervejs vil I blive mødt af høflig betjening og forplejning i særklasse. Køkkenet i hotellets egen SALT bar og restaurant sørger for at levere sublime kulinariske indtryk og udfordrende og inspirerende smagskombinationer, og vores Event Team er gerne behjælpelige med at finde den helt rigtige underholdning.

Og de fysiske rammer er intet mindre end fantastiske. Admiral Hotel er indrettet i bygninger fra slutningen af 1700-tallet, hvor maritim stemning og imponerede arkitektur mødes i historiske omgivelser med attraktioner som Operaen, Amalienborg og Den Lille Havfrue som de mest kendte.

Om aftenen kan du nyde lysene fra havnefronten, og hvis du vælger at afholde firmaarrangement med overnatning, kan du glæde dig ved at vågne op på dit værelse til en af byens bedste udsigter.

Hold din fest i hjertet af København

Afhold jeres næste firmaarrangement med overnatning på Admiral Hotel, så sørger vi for uforglemmelig aften – uanset om dagen byder på julefrokost, sommerfest eller konference.

Admiral Hotel har adresse på Toldbodgade 24-28 i hjertet af København – få minutters gang fra metrostationen på Kongens Nytorv og et pulserende og moderne storbyliv.

Du er altid velkommen til at kontakte vores erfarne og dedikerede Event Team, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi lægger lokaler til firmaarrangementer med og uden overnatning og hører også gerne fra dig, hvis du har særlige ønsker.